Profile cover photo
Profile photo
Shak Adam
5 followers -
Selagi boleh makan , kita makan je . Cuba makanan baru di tempat yang baru . Tapi hati kau kena sado la bila orang cakap kau makin gemuk
Selagi boleh makan , kita makan je . Cuba makanan baru di tempat yang baru . Tapi hati kau kena sado la bila orang cakap kau makin gemuk

5 followers
About
Shak's posts

Post has attachment
POP DONNA POP CAFE
Assalamualaikum wbt . Selamat malam di ucapkan kepada rakyat-rakyat blog ini hihihi . Okey , hari ni aku dengan kawan - kawan aku buat lawatan ke vendor vendor melaka ni , tapi takde laa semua vendor . Just sempat pergi 2 vendor jee Mp Dexato and Pop Donna ...

Post has attachment
QUADRO CAFE MELAKA
Assalamualaikum geng .        Hari ni aku nak share laa apa yang aku makan hari ni . Sebab pergi tempat baru iaitu quadro cafe . Actually , cafe ni lama dah bukak , just aku je tak berkesempatan nak pergi sebab busy kan hahaha busy laa sangat . Okey , apa y...

Post has attachment
SANTAI MALAM , MAKAN MALAM
Assalamualaikum kawan kawan tersayang ! Selamat malam wahai teman teman hihi , tetiba rasa bahagia lak nak updates blog malam ni hahaha semacam je gembiranya ^^ . Okey malam ni aku nak share sikit jela sebab macam takde idea sebab esok ada midterm hihi . Ta...

Post has attachment
SANTAI PETANG
Assalamualaikum , salam kepetangan kawan-kawan .          Rasa macam dah lama pulak tak update blog , al maklum la balik rumah baru line okey sikit . Lagipun , memang boleh updates seminggu sekali je hahaha . Okey , petang ni aku nak share sikit jela tak ba...

Post has attachment
POP CORN MIDNIGHT
Selamat malam korang !!! Malam-malam macam ni rasa macam nak share dengan korang laa makanan yang sesedap untuk di santap time-time gini hihi . Korang dah penuhkan perut belum sebelum nak beradu tu ? Al maklum le , orang orang muda yang bebujang ni kan suka...

Post has attachment
JALAN-JALAN CARI MAKAN
Assalamualaikum .    Okey , sebelum nak share story aku yang kuat makan ni , aku nak cakap laa yang kalau pergi makan sorang sorang  ni tak feel sebenarnya haha sebab macam krik krik je . so pada aku laa , aku suka pergi makan dengan kawan kawan sebab baru ...
Wait while more posts are being loaded