Profile

Cover photo
Heidike pantertje
Worked at rusthuis(bejaarden)
Attended Assebroek(brugge)
Lives in west-vlaanderen
451 followers|535,318 views
AboutPostsPhotosVideos+1's

Stream

Heidike pantertje

Shared publicly  - 
 
Dagtekst voor vandaag:
zondag 5 juli
God is niet partijdig. — Hand. 10:34.
---------------------------------------------------------
In de gemeente laten we zien dat we Jehovah’s onpartijdigheid willen navolgen door al onze broeders en zusters liefdevol en met respect te behandelen. We nodigen bijvoorbeeld broeders en zusters bij ons thuis uit die een andere achtergrond dan wij hebben, en ook de armen, wezen en weduwen (Gal. 2:10; Jak. 1:27). En in de prediking delen we het goede nieuws onpartijdig met mensen van allerlei achtergronden en ook uit andere landen. We beschikken over Bijbelse lectuur in zo’n zeshonderd talen. Is dat geen bewijs van onpartijdigheid? Als we erover nadenken hoe benaderbaar en onpartijdig Jehovah is, krijgen we steeds meer waardering voor hem. Dat moet ons motiveren om Jehovah’s eigenschappen nog beter na te volgen in al onze contacten.
 ·  Translate
4
Nellie deelen's profile photoDe Wint Patrick's profile photo
2 comments
 
Inderdaad een tekst om ons goed te laten nadenken hoe we onze broeders en zusters moeten behandelen met heel veel liefde nietwaar Heidike. Nog vele groetjes 👍🏻😉
 ·  Translate
Add a comment...

Heidike pantertje

Shared publicly  - 
 
Dagtekst voor vandaag:
zaterdag 4 juli
Zij zullen zijn uitverkorenen bijeenvergaderen. — Matth. 24:31.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Een van Jezus’ Koninkrijksillustraties beschrijft een boer die voortreffelijk tarwezaad zaait en een vijand die er onkruid tussen zaait. Het onkruid overwoekert de tarwe, maar de boer geeft zijn slaven de opdracht: „Laat beide te zamen opgroeien tot de oogst.” In de oogsttijd wordt het onkruid vernietigd en de tarwe bijeengebracht (Matth. 13:24-30). Wat er op het veld van die boer gebeurt, illustreert hoe en wanneer Jezus de hele tarweklasse, gezalfde christenen die met hem in zijn Koninkrijk zullen regeren, uit de mensheid bijeen zou vergaderen. Het zaaien begon met Pinksteren 33. De bijeenvergadering zal voltooid zijn als de gezalfden die aan het einde van dit samenstel nog op aarde leven, hun definitieve verzegeling krijgen en daarna in de hemel opgenomen worden (Openb. 7:1-4). Deze gelijkenis geeft ons een overzicht van de dingen die zouden gebeuren in een periode van zo’n tweeduizend jaar. De gelijkenis gaat over een zaai-, groei- en oogsttijd. 
 ·  Translate
5
Add a comment...

Heidike pantertje

Shared publicly  - 
 
Dagtekst voor vandaag:
vrijdag 3 juli
Ik zal volken tot een zuivere taal doen overgaan. — Zef. 3:9.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Ouders, vraag je af: ’Hoe goed spreken mijn kinderen de „zuivere taal” van de Bijbelse waarheid? Blijkt uit wat mijn kinderen zeggen dat ze beïnvloed zijn door Gods geest of die van de wereld?’ De wereld zet je kinderen onder druk om God ongehoorzaam te zijn. Wees daarom geduldig en gebruik de avond voor gezinsaanbidding en andere momenten om je kinderen te helpen een hechte band met Jehovah te krijgen (Deut. 6:6-9). Laat zien welke voordelen het heeft anders te zijn dan Satans wereld (Joh. 17:15-17). En doe je best het hart te bereiken. Uiteindelijk beslist elk kind zelf of hij God wel of niet gaat dienen. Maar als ouder kun je veel doen. Je kunt het goede voorbeeld geven, duidelijke grenzen stellen en met je kinderen bespreken welke gevolgen hun beslissingen kunnen hebben. Niemand kan je kinderen beter helpen de keuze te maken zich aan Jehovah op te dragen dan jij.
 ·  Translate
3
Add a comment...

Heidike pantertje

Shared publicly  - 
 
Dagtekst voor vandaag:
donderdag 2 juli
Gij, Jehovah, ja onze God, zijt waardig de heerlijkheid en de eer en de kracht te ontvangen, want gij hebt alle dingen geschapen. — Openb. 4:11.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
In de loop van tientallen jaren heeft de Ontwaakt! miljoenen mensen geholpen in te zien wat de schepping onthult over onze levende God. De Ontwaakt! van september 2006 bijvoorbeeld had de titel „Bestaat er een Schepper?” Dit themanummer was bedoeld om de ogen te openen van mensen die verblind zijn door de evolutieleer en het creationisme. Sinds een paar jaar heeft de Ontwaakt! de rubriek „Toeval of ontwerp?” Deze korte artikelen laten uitkomen hoe bijzonder het ontwerp in de schepping is en hoe de mens geprobeerd heeft de Meesterontwerper na te bootsen. In 2010 kregen we met de nieuwe brochure Is het leven geschapen? nog meer materiaal om ons te helpen God te verheerlijken. De prachtige afbeeldingen en leerzame diagrammen die erin staan, zijn bedoeld om onze waardering voor Jehovah’s schepping te vergroten. 
 ·  Translate
3
joel medina amengual's profile photoDe Wint Patrick's profile photoHeidike pantertje's profile photo
9 comments
 
+De Wint Patrick ja misschien he
 ·  Translate
Add a comment...

Heidike pantertje

Shared publicly  - 
 
Dagtekst voor vandaag:
dinsdag 30 juni
De dagen van onze jaren gaan snel voorbij, en wij vliegen heen. — Ps. 90:10.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Als je een van je ouders gaat verzorgen, neem dan de tijd om zo veel mogelijk over zijn of haar toestand te weten te komen. Als hij of zij een degeneratieve ziekte heeft, zoek dan uit welke ontwikkelingen je in de toekomst kunt verwachten (Spr. 1:5). Door de komende verandering in familieomstandigheden ben je misschien verdrietig, angstig of van slag. Praat erover met een goede vriend. En stort vooral je hart uit bij Jehovah. Hij kan je de innerlijke rust geven die je nodig hebt om elke situatie aan te kunnen (Ps. 55:22; Spr. 24:10; Fil. 4:6, 7). Sommige ouderen en hun familie zijn zo verstandig om van tevoren na te gaan welke opties er zijn, bijvoorbeeld of het praktisch is om een van de ouders bij een zoon of dochter in te laten wonen, naar een aanleunwoning te verhuizen of gebruik te maken van andere plaatselijke voorzieningen. Ze hebben mogelijke problemen zien aankomen en zich erop voorbereid. 
 ·  Translate
4
Add a comment...

Heidike pantertje

Shared publicly  - 
 
Dagtekst voor vandaag:
maandag 29 juni
Zij waren gestroopt en heen en weer gedreven als schapen zonder herder. — Matth. 9:36.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Waarom waren de mensen er zo slecht aan toe? Omdat degenen die de verantwoordelijkheid hadden om het volk Gods Wet te onderwijzen wreed, veeleisend en hypocriet waren. De geestelijke leiders van Israël hadden de leden van hun kudde moeten helpen en verzorgen, maar in plaats daarvan legden ze „zware vrachten” op hun schouders (Matth. 23:4). Christelijke herders in deze tijd, de ouderlingen, hebben dus een zware verantwoordelijkheid. De schapen in de kudde waar ze voor zorgen zijn van Jehovah en van Jezus, die zich „de voortreffelijke herder” noemde (Joh. 10:11). De schapen zijn „met een prijs gekocht” die Jezus betaald heeft met zijn eigen ’kostbare bloed’ (1 Kor. 6:20; 1 Petr. 1:18, 19). Hij houdt zo veel van de schapen dat hij bereidwillig zijn leven voor ze heeft gegeven. Ouderlingen moeten altijd bedenken dat ze onderherders zijn en dat ze onder het toezicht staan van Gods liefdevolle Zoon, Jezus Christus, „de grote herder van de schapen” (Hebr. 13:20). 
 ·  Translate
4
Nellie deelen's profile photo
 
En omdat hij zoveel van ons houdt laten wij weten daar dankaar voor zijn door in zijn voetsporen te blijven lopen en het goede nieuws blijven vertellen Door satan een antwoord te geven dat we ondanks alles Jehovah blijven dienen dit is mijn nichtje haar lievelings tekst spr 27 : 11
 ·  Translate
Add a comment...

Heidike pantertje

Shared publicly  - 
 
Dagtekst voor vandaag:
zondag 28 juni
De geest en de bruid blijven zeggen: „Kom!” En laat een ieder die het hoort, zeggen: „Kom!” En een ieder die dorst heeft, kome; een ieder die wil, neme het water des levens om niet. — Openb. 22:17.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Als we zien hoe arm de meeste mensen in geestelijk opzicht zijn, krijgen we meer waardering voor de waarheid. Mensen in de wereld hebben geen betrouwbare leiding die hen helpt succesvol en gelukkig te worden. De meesten maken zich zorgen over de toekomst en hebben geen hoop. Ze zoeken naar de zin van het leven. Zelfs gelovigen hebben vaak weinig kennis van de Bijbel. Ze lijken veel op de mensen in Ninevé (Jona 4:11). Als we meer in de velddienst staan, zien we duidelijker het contrast tussen de geestelijke toestand van degenen tot wie we prediken en die van Jehovah’s volk (Jes. 65:13). We worden eraan herinnerd dat Jehovah in zijn goedheid meer doet dan voor onze geestelijke behoeften zorgen; hij biedt iedereen geestelijke verkwikking en een echte hoop aan. 
 ·  Translate
4
Jorge Ramirez's profile photo
 
it is so true !! Thank you for sharing!!
Add a comment...

Heidike pantertje

Shared publicly  - 
 
Dagtekst voor vandaag:
zaterdag 27 juni
Hij trok er op uit, overwinnend en om zijn overwinning te voltooien. — Openb. 6:2.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
De profetie in Openbaring 6 gaf reden om te verwachten dat na de oprichting van Gods Koninkrijk de toestand in de wereld snel achteruit zou gaan door oorlogen, voedseltekorten, ziekten en andere doodsoorzaken. Deze ontwikkelingen worden afgebeeld door de rit van de drie ruiters die dicht achter Jezus aan kwamen (Openb. 6:3-8).
 Zoals voorzegd werd de vrede ’van de aarde weggenomen’. De Eerste Wereldoorlog was nog maar het begin van grote oorlogen, zoals aangetoond is door recente ontwikkelingen in de wereld. Ondanks alle economische en wetenschappelijke vooruitgang sinds 1914 blijft voedselschaarste de veiligheid in de wereld bedreigen. En wie kan ontkennen dat epidemieën, natuurrampen en andere „dodelijke plagen” elk jaar miljoenen slachtoffers eisen? De omvang, frequentie en ernst van deze gebeurtenissen is ongekend in de menselijke geschiedenis. Neem je de betekenis hiervan ter harte? 
 ·  Translate
4
Add a comment...
Have her in circles
451 people
joel medina amengual's profile photo
Josè Alejandro Orozco Martinez's profile photo
Jayson Cruz's profile photo
Osama Barki's profile photo
Abdoel Maghraoui's profile photo
James Manalu's profile photo
purpledeeppurepinky's profile photo
Szecsei Dáwid's profile photo
Adina Edwards's profile photo

Heidike pantertje

Shared publicly  - 
 
Hallo,
geniet van een weldoend warm weekend..:)
Jehovah's zegen..:)
zaterdag en zondag ben ik weg naar het congres in Gent!
het zal een mooi en verkwikkend programma zijn op het congres..
groetjes..:)
 ·  Translate
3
bestfriendsforever eeuwig's profile photoDe Wint Patrick's profile photoHeidike pantertje's profile photoNellie deelen's profile photo
8 comments
 
Fijn congres heidike en Jehova s zege je zus nellie
 ·  Translate
Add a comment...

Heidike pantertje

Shared publicly  - 
 
Dagtekst voor vandaag:
woensdag 1 juli
Wij verzoeken u uw denken niet vlug in de war te laten brengen. — 2 Thess. 2:1, 2.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
De ervaring leert dat een regelmatig aandeel aan de prediking van het goede nieuws een belangrijke manier is om alert te blijven en je denken niet in de war te laten brengen. Toen Jezus Christus, het Hoofd van de gemeente, zijn volgelingen de opdracht gaf discipelen te maken van mensen uit alle natiën en hen te leren zich te houden aan wat hij ze had geleerd, gaf hij advies dat zijn volgelingen zou beschermen (Matth. 28:19, 20). Die instructie vereist dat we ijverig zijn in de prediking. Denk je dat je broeders en zusters in Thessalonika er tevreden mee waren alleen maar plichtmatig te prediken en onderwijzen? Bedenk wat Paulus tegen ze zei: „Dooft het vuur van de geest niet uit. Behandelt profetische uitspraken niet met verachting” (1 Thess. 5:19, 20). We kunnen erg enthousiast zijn over de profetieën die we bestuderen en met anderen delen! 
 ·  Translate
4
Jorge Ramirez's profile photoHeidike pantertje's profile photo
2 comments
 
Add a comment...

Heidike pantertje

Shared publicly  - 
 
Hallo,
Fijne week!
Jehovah's zegen..:)
 ·  Translate
7
Add a comment...

Heidike pantertje

Shared publicly  - 
 
prachtige song!
luister mee..:)
 ·  Translate
6
1
Heidike pantertje's profile photoJorge Ramirez's profile photoBarbara Kleinschmager's profile photo
3 comments
 
+Heidike pantertje Absolutely !! thank you for sharing!!
Add a comment...
People
Have her in circles
451 people
joel medina amengual's profile photo
Josè Alejandro Orozco Martinez's profile photo
Jayson Cruz's profile photo
Osama Barki's profile photo
Abdoel Maghraoui's profile photo
James Manalu's profile photo
purpledeeppurepinky's profile photo
Szecsei Dáwid's profile photo
Adina Edwards's profile photo
Education
 • Assebroek(brugge)
  gezins en Nijverheidstechnieken
 • Heb getuigschrift(opleiding)
Basic Information
Gender
Female
Relationship
Single
Other names
Annie
Story
Introduction

O Jehovah, wie zal een gast zijn in uw tent? ( Ps. 15:1)

--------------------------------------------------------------------------

Als we Jehovah’s vriend, ’een gast in zijn tent’, willen zijn, moeten we aan bepaalde vereisten voldoen. Daarover gaat Psalm 15. Twee van die vereisten zijn: laster vermijden en eerlijk zijn. David zei hierover: „Hij heeft met zijn tong niet gelasterd. (...) Steekpenningen tegen de onschuldige heeft hij niet aangenomen” (Ps. 15:3, 5). In een andere psalm waarschuwde David: „Beveilig uw tong voor wat slecht is” (Ps. 34:13). Als we die geïnspireerde raad zouden negeren, zou er een afstand tussen ons en onze rechtvaardige hemelse Vader ontstaan. Laster is in feite een kenmerk van Jehovah’s grote vijand, Satan. De term Duivel komt van een Grieks woord dat „lasteraar” betekent. Als we voorzichtig zijn met wat we over anderen zeggen, zal dat ons helpen dicht bij Jehovah te blijven. Dit principe is vooral van toepassing op onze houding tegenover de aangestelde broeders in de gemeente (Hebr. 13:17; Jud. 8)

Bragging rights
lees dagelijks Gods Woord,tuinier graag in mijn tuintje,kook heel graag;-)liedjes zingen(songboek Jehovah)
Work
Occupation
arbeidster(controllewerk)(soms poetsen)
Skills
koken,poetsen,strijken,onderhoud wassen,...tuinieren tuintje,
Employment
 • rusthuis(bejaarden)
  poetsvrouw
  heb 1jaar poetsen gedaan in de kamers van de bejaarde mensen,onderhoud van de kamers.ook poetsen gang en andere zaaltjes.
 • fabriek
  controllewerk
  controllewerk op onderdelen van auto's stukjes bekijken naar foutieve en niet foutieve. ook poetsen van de toileten, sanitair lavabo's en verversen van vuilniszakjes.
 • strijkwinkel
  strijken kleren
  kleren strijken op een speciale strijkplank voor hemden,broeken,bloesje,handdoeken ,zakdoeken.
 • wasserij
  plooien lakens en kleren
  heb in een wasserij gewerkt in Brugge lakens plooien met machine en kleren strijken. soms ook poetsen in bureelzaaltje en de wasserij zelf.
 • afwasster(Restaurant)
  afwassen allerhande
  heb nog horeca gedaan in Assebroek..3jaar afwassen in restaurant..zowel afwassen met de hand en afwasmachine.
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
west-vlaanderen
Previously
Belgié
Contact Information
Home
Phone
west-vlaanderen
Work
Phone
fabriek (poetsen)
Heidike pantertje's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Pasgeboren baby-olifant in Planckendael in kritieke toestand
www.hln.be

De babyolifant die vanochtend in Planckendael werd geboren, is nog altijd kritiek. Toch zijn de verzorgers optimistisch. We zijn hoopvol dat

Pairi Daiza verwelkomt baby giraffe
www.hln.be

Vanaf vandaag heeft dierentuin Pairi Daiza er een nieuwe bewoner bij. Er werd een giraffe geboren en daar zijn beelden van. De zoo verwelkom

Dwerghertje van amper tien centimeter geboren in Antwerpse Zoo
www.hln.be

De dierentuin in de Antwerpse binnenstad heeft sinds kort een gloednieuwe bewoner, of beter gezegd bewonertje: een 'balabac kantjil' of simp

Kinderen van over de hele wereld zingen samen voor vrede (Libelle.be)
www.libelle.be

Van de Verenigde Staten tot Brazilië en Ghana. Kinderen vanuit de hele wereld werken samen en zingen in een filmpje. Bereid je voor, want di

Planckendael verwelkomt grootste dierenbaby ooit
www.hln.be

Dierenpark Planckendael verwelkomt een nieuwe spruit. Het is nog altijd geen broertje of zusje voor Kai Mook geworden, maar een babygirafje

Een olifantendracht: bevalling Phyo Phyo kan nóg een maand duren
www.hln.be

Hoewel de olifantenverzorgers van Planckendael gisteren aankondigden dat Phyo Phyo op bevallen stond, is het nieuwe olifantje nog niet gebor

Kai Mook binnen enkele uren grote zus?
www.hln.be

Heuglijk nieuws uit Planckendael: Kai Mook zou over enkele uren grote zus zijn. Op Twitter werd bekendgemaakt dat Phyo Phyo (de mama van Kai

Kijk en smelt: otterweesje leeft zich uit met speeltjes
www.hln.be

Laat je hart verwarmen door deze schattige otter die vorige maand in Californië aanspoelde. Eerst kreeg het weesje de beste verzorging in he

Witte leeuwenwelpjes geboren in Poolse zoo
www.hln.be

Afgelopen weekend kwamen in Polen twee uiterst zeldzame witte leeuwenwelpjes ter wereld. Ze dragen een recessief gen dat hen deze unieke wit

Neushoornweesje 'dartelt' met lammetje
www.hln.be

Neushoorntje Gertjie (ook wel Little G genoemd), verloor vorig jaar zijn moeder aan stropers. Intussen lijkt het diertje weer aan de beterha

Filmpje: hond en katje spelen samen (Libelle.be)
www.libelle.be

Dit is het schattigste filmpje van de dag! Een hond, die minstens 20 keer meer weegt dan een kitten, wil absoluut dat het kleine katje met h

Schattig! Uiltje en poes kunnen niet zonder elkaar
www.hln.be

Kat Cleo en uil Forbi zijn beste vrienden. Sinds ze elkaar op jonge leeftijd hebben ontmoet, zijn ze onafscheidelijk. De dieren leven bij de

De allermooiste landschappen uit de hele wereld
www.hln.be

Zo zag je de aarde nog nooit. Dit zijn de winnende foto's van jaarlijkse wedstrijd 'The International Landscape Photographer of the Year'. .

Filmpje: deze hond is niet blij met de wekker (Libelle.be)
www.libelle.be

Geen ochtendmens? Ook honden blijken het soms moeilijk te hebben met opstaan. Deze viervoeter heeft er duidelijk geen zin in...

Schattig filmpje: Kleuter en hond dansen samen (Libelle.be)
www.libelle.be

Het is maandag en dan kunnen we wel een dosis optimisme gebruiken. Dit kleine meisje Charlotte en haar dansende hond Zoe toveren meteen een

Schattig: buldog probeert balletje in de zetel te pakken
www.hln.be

Onwaarschijnlijk schattig: buldog Blanky probeert zijn tennisbal te pakken te krijgen in de zetel. Geen makkelijke opdracht zo blijkt uit he

Pandadrieling geboren in China
www.hln.be

China heeft vandaag de geboorte van drie panda's gemeld. De drieling is geboren op 29 juli in de dierentuin van de Zuid-Chinese stad Guangzh

Booboo And His Friends Are The Most Adorable Guinea Pigs On The Internet
www.boredpanda.com

Meet Booboo, an adorable guinea pig that is the muse of a photographer who goes by the nickname

Siberische tijgertjes geboren in Russische dierentuin
www.nieuwsblad.be

In de Novosibirsk Zoo in Rusland zijn vier Siberische Amur-tijgertjes geboren. De Siberische tijger is een bedreigde diersoort en met een kw