Profile cover photo
Profile photo
Smits Coatings
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Bij schildersbedrijf Smits Coatings uit De Lier kunt u terecht voor al uw onderhoud, renovatie of restauratie van uw woning, winkel of werkplaats.

Naast regulier schilder en spuitwerk leveren wij ook:
Alle soorten behang, alle soorten glas en kunt u bij ons terecht voor het spuiten van bijvoorbeeld uw meubels en/of keuken. Zowel op locatie als in onze werkplaats.

Wij werken samen met professionele glaszetters, behangers en stukadoors. Vakmensen die ieder zijn of haar beroep fulltime uit oefenen.

Dit houdt in dat u kunt uitgaan van een aansluitende levering. Zowel kwalitatief als planmatig. Wij zeggen altijd "ieder zijn vak" !

Voor een impressie van onze werkzaamheden gaat u naar:
https://www.facebook.com/pg/Smitscoatings/photos/

Voor contact bezoekt u onze website via:
http://www.smitscoatings.nl/ of belt u naar 06 - 48224803.

Met hartelijke groet,
Wesley Smits
PhotoPhotoPhotoPhoto
21-11-16
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Mede dankzij ons brede netwerk kunnen wij alle kanten op wat betreft onderhoud, constructie en design. Dit betekend een kwalitatief en aansluitend proces. 
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ook bij kleinschalig schilderwerk in compacte ruimtes kunnen wij gebruik maken van de spuitapplicatie. Dit doen wij met een speciaal bekerpistool van Wagner.

Op deze foto ziet u goed hoe weinig verf er op de ruitjes van de voordeur is beland na drie behandelingen. Deze zijn uiteraard netjes afgeplakt!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Kunststof deuren, kozijnen en / of dakkapel schoonmaken?

Let op met spiritus, hierbij bestaat de kans dat uw raam wat zwarter van kleur wordt, doordat de zwarte beglazingsprofielen kunnen afgeven. Net als spiritus is chloor ook geen aanrader om kunststof kozijnen mee schoon te maken.

Heeft u nog een vraag omtrent het schoonhouden van uw kunststof deuren, ramen of dakkapel? Schroom niet om contact op te nemen via Tel: 06 - 48 22 48 03
Photo
Add a comment...

Post has attachment
In samenwerking met een ander schildersbedrijf uit de Gemeente Westland hebben wij afgelopen zomer 2015 het onderhoud van een appartementen complex van vereniging van eigenaren mogen verzorgen.

Samenwerken is inspirerend, effectief en doeltreffend. Een handelwijze die wat ons betreft onmisbaar in een gezonde arbeidsmarkt.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Smits Coatings, uw schildersbedrijf in Westland en omstreken. Wij maken van uw inspiratie iets tastbaars.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Smits Coatings in Honselersdijk is een gespecialiseerd klus- en onderhoudsbedrijf aan woningen en gebouwen voor al uw schilder, behang en spuitwerk.

Met onze vele jaren ervaring in het verfraaien en verzorgen van woningen, gebouwen en objecten kunnen wij u goed van dienst zijn.

Voor informatie en vragen neemt u snel contact op met Smits Coatings. U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken op het nummer 06 - 48224803 tussen 08:00 en 20:00 of mailen naar Info@smitscoatings.nl
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded