Profile cover photo
Profile photo
Droomhuis Hongarije
27 followers -
Uw droom is ons werk
Uw droom is ons werk

27 followers
About
Posts

Post has attachment
Momenteel hebben wij deze schitterende woning in de verkoop, een huis waar je er niet veel van vindt in Hongarije.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Leuke nieuwe groep voor iedereen in Zuid-West Hongarije.
Add a comment...

Post has attachment
Unieke buitenkans om een mooi huis in een traditioneel Zwabisch-Hongaars dorp te kopen. Dit Hongaarse huis is direct te bewonen en geleidelijk op te knappen. Het huis wordt gestookt op gas, heeft een nette keuken, maar de badkamer zal niet naar uw smaak zijn. Gelukkig is dat juist één van de zaken die aan modernisatie toe zijn.
Lees meer:
http://droomhuishongarije.nl/id=136
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Mooi landgoed in de Valleienstreek: het kloppende groene hart van Hongarije. Prachtig gelegen aan een rustige geasfalteerde weg aan de bosrand. Het geheel betreft nieuwbouw uit 2010 en is gezien het hoogwaardige materiaalgebruik prijs-technisch een buitenkans. De regio is een paradijs voor creatieve ondernemers.

Kijk ook op:
https://droomhuishongarije.nl/id=203
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Uw bedrijf verhuizen naar Centraal Europa of een nieuw bedrijf starten in Hongarije? Voor relatief weinig geld koopt u dit bedrijfsterrein met ruim duizend vierkante meter aan fabrieksruimte en een appartement. Dichtbij de autoweg 6 en autosnelweg M6, bereikt u snel alle uithoeken van Hongarije en de rest van Europa. Het object staat in een prachtig toeristisch gebied vlakbij de Donau. Voor de ondernemer, rustzoeker, kunstenaar of uitbater van een toeristisch oord zijn er talloze mogelijkheden.
Ziet u ook de mogelijkheden voor u of iemand anders, deel dit bericht en wie weet wie u met deze buitenkans gelukkig maakt:
http://droomhuishongarije.nl/id=193
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Hongaars huis dichtbij het thermaalbad van Tamási en het kuuroord van Igal, op nog geen uur rijden van het Balatonmeer. Ideale woning voor verhuur of om er zelf vakantie te vieren. Huis bestaat uit twee slaapkamers, keuken, badkamer en apart toilet. Deel dit bericht en ga voor meer informatie naar deze pagina:
https://droomhuishongarije.nl/id=201
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Overdenkt u om uw huis in Hongarije te verkopen? Of staat uw huis in Hongarije al meer dan 1 jaar te koop? Onnodig! Neem voor goed en helder advies en actieve verkoop, contact op met onze makelaars in Hongarije. Wij helpen u graag verder. Deel dit bericht op sociale media en maak zelf kennis met ons uitgebreide dienstenpakket.

Zie de volgende pagina voor meer informatie:
https://droomhuishongarije.nl/contact/uw-hongaarse-huis-verkopen
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Net onderhoudsarm huis in een vriendelijk dorp midden in de prachtige natuur van het Mecsek-gebergte. In de directe omgeving van de woning is van alles te doen voor het hele gezin. Kortom: Dit Hongaarse huis is ideaal voor de rustzoeker of iemand die er van houdt om iedere dag iets anders leuks te doen. Lees meer over deze woning op: https://droomhuishongarije.nl/id=196
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Beste lezers en volgers van Google+,

1. Heeft u belangstelling voor geheel gratis bakstenen, dakpannen en hout?
2. Heeft u vervoer voor deze zaken (plaats: Várong)?
3. Bent u handig in het afbreken van een schuur die deze zaken (+ metalen garagedeur) bevat?

Kunt u op alle drie deze vragen "ja" beantwoorden, neem dan contact op met de makelaars van Droomhuis. Klik hier voor de contact-informatie:
https://droomhuishongarije.nl/contact
PhotoPhotoPhoto
2015-08-11
3 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded