Profile cover photo
Profile photo
ida mustafa
11 followers -
Super Passionate Playful Shy Girl <3
Super Passionate Playful Shy Girl <3

11 followers
About
Posts

Post has attachment
New Chapter
Hello and assalamualaikum. Fuh.. its been a long time. Heh. Dah lama tak aktif blog. I guess I tidur untuk jangka masa yang lama. Banyak benda nak kena buat dan I decide nak aktif semula. Bersihkan blog I yang bersawang ni dan mulakan dengan content baru. U...
Add a comment...

Post has attachment
Bunuh Diri
Assalamualaikum. Aku tulis post ni sebab aku teringat kes lelaki cuba bunuh diri di Masjid Kampung Baru. Aku terbaca dia mengalami masalah mental. Wallahualam. Aku tak pasti. Tapi yang menjentik keinginan aku untuk tulis dalam blog aku sebab aku terbaca kom...
Add a comment...

Post has attachment
Novel Melayu dan Drama Melayu
Assalamualaikum.  Aku dah lama tak tulis post. Dan sementara aku ada idea tiba-tiba ni, aku nak jawab persoalan kawan-kawan aku. Kenapa aku tak berapa gemar novel melayu dan drama melayu. Sebenarnya bukanlah aku tak gemar semuanya. Tapi kebanyakannya lah. A...
Add a comment...

Post has attachment
Food Hunting #1 - Seoul Garden
Assalamualaikum dear princesses and queens Hari ini aku nak review makanan satu tempat. Aku rasa korang semua dah tahu. Sama ada pernah pergi atau tidak. Aku nak review pengalaman aku makan makanan korea yang tak berapa nak korea. REACTION First time aku de...
Add a comment...

Post has attachment
Handle Orang Mulut Besar Ikut Cara Aku
Assalamualaikum dear princesses, queens and gentlemen Apa khabar semua? [nak basa basi sikit dengan readers] Ok, never mind, tak nak jawab pun tak apa [aku pun malas nak tanya khabar, kekekekeke] Entri kali ni aku nak kongsi sedikit tips, mengikut pandangan...
Add a comment...

Post has attachment
My Absolutely Cold Face
Assalamualaikum. To my dear princess and queens. I've been thinking lately. About myself. I'll always thinking. Hahahaha. Seems like I'm a complicated person right? I admit it. Aku tahu muka aku membawa masalah pada semua orang. I mean, muka aku garang dan ...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Tips Memulakan Hidup Di Rumah Sewa Untuk Beginner
Assalamualaikum. Jawab salam aku. Aku tulis post ni sebab aku menyedari beberapa sisters yang tidak tahu atau tiada panduan untuk hidup di rumah sewa untuk mereka yang beginners. Siapa kata senang duduk kat rumah sewa? Kau nak duduk dalam rumah yang penuh d...
Add a comment...

Post has attachment
Review : Jangan Jatuh Cinta - [ADAH HAMIDAH]
Assalamualaikum dear princesses and queens :) Alhamdulillah dapat tulis sekali lagi. Kali in untuk buat review novel one of my favourite writer, Akak Adah Hamidah yang bertajuk Jangan Jatuh Cinta. MACAM MANA BOLEH TERBELI? Beli novel ni waktu pesta buku, de...
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded