Profile cover photo
Profile photo
Dayang Nurhuda Datu Muhammad
423 followers -
Instagram: dnurhuda
Instagram: dnurhuda

423 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
COMEBACK by KAK D
Assalamualaikum bloggers semua salam menjemput rezeki ! :* Wah2 title kemain lagi cakap COMEBACK kan (hik2) hopefully boleh la comply selalu kan.. :P Before Huda bebel panjang, meh Huda kenalkan sket diri Huda since menjadi mom to one girl and SOON BECOME M...

Post has attachment

Post has attachment
5 Pilihan Blogger Ben Ashaari
Assalamualaikum.. Pantang rasa free sikit, terus nak menghadap laptop. Rasanya bukan Huda sorang je, semua orang pun sama kan? :D Huda biasalah, dah menghadap Google Chrome ni, sure lah kat tab tu ada link Blog Huda , tergeraklah hati nak tgk Stats Blog   t...

Post has attachment
Apa Kaitan Gula dengan Pelajar?
Assalamualaikum... Korang dah lunch ke? mesti sedap korang punya lunch kan? Takyah bagitau, Huda punya lunch lagi sedap.. :P Lepas lunch ni, Huda nak buat satu survey berkenaan dengan pengambilan gula dalam kehidupan seharian korang.. Survey form ni lebih k...

Post has attachment
GA by The Sweetness of Tears
Assalamualaikum.. Korang dah dinner? Lepas dinner ni macam tepu pulak otak nak keluarkan ilmu sastera. So just to make this blog updated, Huda nak buat GA yang tak seberapa ni.. and of course lah yang sponsor voucher ni from my own online shop  @daniafacon ...

Post has attachment
Caffeine and Dizzeness
Assalamualaikum.. Caffeine? Benda apa tu? Caffeine is a type of chemical that contained inside the coffee, tea, cola, mate, guarana. The usage is usually used to improve alertness level of someone's mind. Macam mana caffeine ni memberi kesan kepada badan ki...

Post has attachment
Pin Hijab Murah Giler!
Assalamualaikum readers semua :) Kali ni saya nak update blog ni dengan hobi saya :) Business! Saya tengah menjalankan business online dengan menjual Pin Hijab, Pandora Inspired, Baju, Dresses, Skirt. So, kali ni Huda nak update pasal stok baru ye! Nak buat...

Buntu la nk masak apa.. korang ada idea? Share la sket.. 😊

Post has attachment
Masih Bersedih
Assalamualaikum... Ramai lagi yang masih bersedih dengan berita kehilangan MH370 kan? Perancangan Allah itu lagi sempurna dari perancangan kita... bukankah ianya rukun ke-6 dalam rukun Iman iaitu Percaya kepada Qada Qadar? Menerima, percaya, redha dengan ke...
Wait while more posts are being loaded