Profile cover photo
Profile photo
ANITA OTHMAN
4 followers -
Mengenai Saya
Mengenai Saya

4 followers
About
Posts

Post has attachment
Anita Lovely Cakes
Anita Lovely Cakes
anitalovelycakes.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
Anita Lovely Cakes
Anita Lovely Cakes
anitalovelycakes.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Frozen Theme - Full Fondant
Cake : Rainbow Cake & Moist Chocolate Cake.
PhotoPhotoPhotoPhoto
15/05/2015
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Laptop Cake - Fondant
PhotoPhotoPhoto
15/05/2015
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Naked Rainbow Cake - 2 kg
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Red Velvet Tiramisu Brownies
Gambar kek tak dapat nak upload..ada prob kat laptop. Insyaalah..gambar akan di upload setelah laptop ok. Kalau nak tengok gambar dan cara assembly kek, boleh tengok kat my fesbuk note - Anita Lovely Cake House RED VELVET TIRAMISU BROWNIES. Bahan-bahan: Red...
Add a comment...

Post has attachment
Anita Lovely Cakes
Anita Lovely Cakes
anitalovelycakes.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
 Assalammualaikum...terlebih dahulu, nita minta maaf sebab sejak bukak blog ni tahun lepas, terus tak nampak bayang langsung..hehe..bukan tak sayang tapi tak tau nak tulis apa n dimana nak mula..maklum..org baru dalam penulisan blog..(sebenarnya tak reti n ...
Anita Lovely Cakes
Anita Lovely Cakes
anitalovelycakes.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Moist Chocolate Cake with Fresh Strawberry.
Moist Chocolate Cake with Fresh Strawberry. 9 inci round / 2.5 kg. RM 115.00
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded