Profile

Cover photo
Martijn Zijlstra
Works at IQ Messenger
Attends Johan Friso School
Lived in Den Haag
136,742 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Martijn Zijlstra

Shared publicly  - 
 
Vacature Accountmanager Zorg
 
IQ Messenger is producent van het krachtigste enterprise softwareplatform ten behoeve van messaging, alarmering en persoonsbeveiliging voor de zorg, detentie, industrie, beveiliging en BHV.

Met IQ Messenger staat efficiency van het werkproces en merkonafhankelijkheid van gebruikte systemen centraal. Onze “Any to Any” benadering met meer dan 75 verschillende product integraties en applicaties kan als disruptive technology worden beschouwd.
ICT wordt gezien als dé oplossing voor de uitdagingen in de gezondheidszorg. De maatschappelijke druk op deze sector neemt toe, evenals de vraag om vernieuwing, efficiency en kostenreductie.
Door sterke (internationale) groei van onze activiteiten binnen 72 landen zijn wij ter uitbreiding van ons team per direct op zoek naar een

Accountmanager Zorg
Functie-informatie
IQ Messenger is marktleider in de zorg op het gebied van merkonafhankelijke alarmering en notificatie. Als Accountmanager help je zorginstellingen met het stroomlijnen van hun werkprocessen door proactief mee te denken en ze te bedienen van professioneel advies en scherpe aanbiedingen.
Als Accountmanager ben je hét aanspreekpunt voor onze bestaande- en nieuw te verwerven relaties in de zorg. Je bent pragmatisch, prestatiegericht en hebt een grote affiniteit met innovatieve technologie.
Functie-eisen
HBO werk- en denkniveau
Sterke affiniteit met innovatieve technologie
Uitstekende communicatieve vaardigheden
Aantoonbare sales ervaring
Pragmatisch en prestatie gericht
Ervaring met de zorg is een pré
Zelfstandig, proactief, ambitieus en sales gedreven
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een zeer dynamische en uitdagende functie binnen een zeer ambiteuze organisatie, werken met hoogwaardige technologie en aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Sollicitatie
Het snel groeiende team van IQ Messenger zet dus stevig in op innovatie en uitbreiding. Ben jij diegene die samen met ons de uitdagingen in de zorg aangaat?
Mail je CV met motivatiebrief naar mevrouw S. van Genderen: s.vangenderen@iqmessenger.com.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 ·  Translate
Merkonafhankelijk platform verpleegoproep alarmering beeldbellen zorg ziekenhuis voor smartphones en bestaande systemen.
1
Add a comment...
 
IQ Messenger present on Alcatel-Lucent Global Partner Event #InPulse15 in Paris. Please contact Laurent du Sartel present on the venue.
1
Add a comment...

Martijn Zijlstra

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Martijn Zijlstra

Shared publicly  - 
 
Met de overhandiging van een plaquette uit handen van Drechtstedenbestuurder Richard Korteland en wethouder economische zaken Jasper Mos is de investering van Holland Venture en InnovationQuarter in IQ Messenger - het nieuwe communicatieplatform voor de zorg - vandaag bezegeld. Het innovatieve platform is de verbindende factor tussen een breed assortiment van nieuwe en bestaande communicatie- en alarmeringssystemen.
1
Add a comment...

Martijn Zijlstra

Shared publicly  - 
 
DRECHTSTEDEN - Met de overhandiging van een plaquette uit handen van Drechtstedenbestuurder Richard Korteland en wethouder economische zaken Jasper Mos is de investering van Holland Venture en InnovationQuarter in IQ Messenger - het nieuwe communicatieplatform voor de zorg - vandaag bezegeld. Het innovatieve platform is de verbindende factor tussen een breed assortiment van nieuwe en bestaande communicatie- en alarmeringssystemen. De inzet van IQ...
1
Add a comment...

Martijn Zijlstra

Shared publicly  - 
 
Soon a new App with secure texting...
IQ SmartApp is part of the extremely flexible IQ Messenger alarm & notifica...
1
Add a comment...
 
# IQMessenger #reboot on customer request. Wow! In 30 seconds up and running. Nice to see #enterprise grade vendor independent #software helps the #elderly.
1
Add a comment...
 
Enorme hoeveelheid positieve reacties op de WhatsApp voor de zorg- en medisch professional conform #NEN7510. #IQMessenger team in volle test modus om functionaliteit die de markt vraagt toe te voegen voor de introductie op de Zorg & ICT #ZICT  
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Overheid #InnoQuarter investeert in IQ Messenger http://www.innovationquarter.nl/
 ·  Translate
1
Add a comment...

Martijn Zijlstra

Shared publicly  - 
 
Communicatieplatform voor de zorg haalt groeigeld binnen.
Opnieuw heeft een jong zorginnovatiebedrijf uit Nederland investeringskapitaal veilig weten te stellen. IQ Messenger zet het groeigeld in voor de verdere internationale expansie en het uitbreiden van het dienstenpakket.

Hoofdinvesteerder is Holland Venture vanuit zijn Zorg Innovatie Fonds. De durfinvesteerder wordt bijgestaan door de regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Zuid-Holland — InnovationQuarter.
IQ Messenger ontwikkelt software die zich het beste laat omschrijven als een universele adapter voor kritische zorgsystemen. Tot voor kort was de keuzevrijheid van afnemers van dergelijke oplossingen zeer beperkt. ‘Iedereen heeft zijn eigen baksel met eigen protocollen’, vertelt oprichter Paul Vos (45) in een toelichting. ‘Door ons systeem ontworstelen ze zich van de handboeien van klassieke zorgsystemen.’

Zorginstellingen
Inmiddels heeft IQ Messenger tachtig verschillende zorgsystemen aan elkaar gekoppeld. De software ontvangt de alarmmeldingen en stuurt deze door naar de juiste plek binnen de organisatie. De onderneming is naar eigen zeggen marktleider in zijn segment. 75% van de omzet is afkomstig uit de zorg. Meer dan honderd nationale- en internationale zorginstellingen en ziekenhuizen maken gebruik van de software uit Dordrecht.

De WhatsApp voor de zorg
Bijzonder aan het systeem van de in 2011 opgerichte onderneming is dat het voldoet aan de meest strenge veiligheidsnormen. Vos: ‘Als een van de weinigen ter wereld zijn we gecertificeerd voor medische alarmering.’ Dat gaat van de rode knop aan het bed tot een waarschuwing als het koelingssysteem in het mortuarium uitvalt.
IQ Messenger richt zich op alle nieuwe en bestaande communicatie- en alarmeringssystemen. Ook alarmering en camera-observatie via smartphone en tablet zijn mogelijk. Een van de innovaties waar het bedrijf momenteel aan werkt is ‘Secure Messenger’, oftewel de WhatsApp voor zorginstellingen. ‘Alle zorginstellingen schenden de privacyrichtlijnen. Instant Messaging is heel populair en efficiënt, maar ook in strijd met de privacyregels. Er wordt steeds strenger gelet op die normvervaging.’

Internationale expansie
Naast Nederland verkoopt de onderneming zijn product aan zorgbedrijven in Scandinavië, Duitsland, Frankrijk en België. Recent sloot het bedrijf een samenwerkingsovereenkomst met een internationale wederverkoper die IQ Messenger als merkloze oplossing in 72 landen in de wereld gaat distribueren. ‘Maar’, benadrukt Vos. ‘We nemen geen genoegen met groei vanuit het whitelabel. We lopen voor op andere landen. De hele wereld kijkt naar Nederland voor zorginnovatie. Het zou zonde zijn om daar niet op in te spelen.’

Tegenwerking
De start in de markt van kritische zorgsystemen was niet zonder uitdagingen. ‘Bedrijven in deze markt zijn er lang vanuit gegaan dat hun oplossing de beste was’, aldus Vos. Verandering kwam er onder druk van de zorginstellingen. Inmiddels is het zo dat fabrikanten inzien dat klanten het niet meer pikken dat alles uit één magazijn komt, aldus de ondernemer. ‘Anderhalf twee jaar terug werden we gezien als een bedreiging, die leveranciers kunnen nu niet anders meer.’

Investering
Over de hoogte van het investeringskapitaal doen de partijen geen uitspraak. Holland Venture Zorg Innovatie Fonds doet investeringen binnen de bandbreedte van € 100.000 tot € 2 mln. Innovation Quarter hanteert een maximale investeringsomvang van € 2,5 mln. Duidelijk is dat het om een miljoeneninvestering gaat. ‘We hebben een gezonde inkomstenstroom’, aldus Vos. ‘Het gaat om een substantiële investering voor een minderheidsbelang. Als het niet substantieel was, dan hadden we het niet gedaan, we hebben het niet nodig.’
 ·  Translate
Merkonafhankelijk platform verpleegoproep alarmering beeldbellen zorg ziekenhuis voor smartphones en bestaande systemen.
1
Add a comment...

Martijn Zijlstra

Shared publicly  - 
 
IQ Messenger and Schrack-Seconet are joining forces on the Arab Health 2015. The leading vendor independant platform IQ Messenger for healthcare messaging gives nursecall system Schrack-Seconet the innovative reach for customers worldwide. For more details about the smart integration to provide optimal working proces, call us on +31-88-2022333.
 ·  Translate
Merkonafhankelijk platform verpleegoproep alarmering beeldbellen zorg ziekenhuis voor smartphones en bestaande systemen.
1
Add a comment...
People
Work
Occupation
Adviseur Vaste en Mobiele Telecommunicatie
Employment
  • IQ Messenger
    Adviseur merk onafhankelijk platform IQ Messenger, 2012 - present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Den Haag
Story
Tagline
Martijn Zijlstra
Introduction
Voor meer informatie ga naar http://martijnzijlstra.blogspot.com
Education
  • Johan Friso School
    1980 - present
Basic Information
Gender
Male