Profile cover photo
Profile photo
Martijn Zijlstra
Martijn Zijlstra
Martijn Zijlstra
About
Martijn's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Ontvang tot 8x per jaar de speciale zorgtechnologie en innovatie e-mail en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de zorg. Met oa Innovatie: Gaat u lichtdoorlatend beton toepassen? en “De zorgprofessional als slachtoffer”. Welk risico loopt u?
http://us14.campaign-archive1.com/?u=ea6bf3bc1a7ac650a8005a80a&id=7c3737e37a&e=1e3a45d344

Post has attachment

Post has attachment
Een goed advies start met een visie… #Zorgtechnologie is succesvol wanneer het gebaseerd is op een heldere zorgvisie en duidelijke doelstellingen. Het zorgproces staat centraal en technologie is hieraan ondersteunend. Het lijkt een ‘open deur’, toch toont de praktijk vaak het tegendeel. ‘Een goed begin is het halve werk’, vinden wij bij Conview Care. Daarom brengen we via ons V-model uw functionele wensen en behoeften in beeld. In nauwe samenwerking met onder andere zorgprofessionals, management, ICT, facilitair en I&A uit uw organisatie. Het resulteert in een organisatiebreed draagvlak voor zorgtechnologie, bewijst onze ervaring. In het V-model worden uw zorgvisie, functionele doelstellingen en huidige en gewenste processen bijeengebracht. Er vormt zich een ‘blauwdruk’ waarop wij de beste technologische oplossing(en) adviseren. Flexibel en merkonafhankelijk.

… vertaald naar een doordachte oplossing. Een goed advies wilt u graag doorvertalen naar de praktijk. Wanneer u wilt, verbinden wij het resultaat uit het adviesmodel met bewezen zorgtechnologie. Dit brengen wij samen in Conview Care. Zo onstaat er een merkonafhankelijk platform in zorgtechnoloigie. Ruimte geven aan innovaties in #eHealth, zorgdomotica, smartphones, wearables en (leefstijl)monitoring. Dat biedt Conview Care. Zónder de zorgtechnieken die al langer voorhanden zijn uit het oog te verliezen. Denk hierbij aan passieve en actieve zorgalarmering vanuit sensoren of een drukknop. Of aan oplossingen in dwaaldetectie of fixatievrije zorg. Een onderscheidende kracht van Conview Care is dat er naast de integratie met de bekende merken in zorgsystemen ook integraties mogelijk zijn met brandmeldinstallaties en gebouwbeheersystemen.

Resultaat: Een merkonafhankelijk advies over welke (zorg) technologie op uw situatie aansluit. En hoe deze het best geïmplementeerd en geïntegreerd worden in de huidige zorgomgeving, processen en systemen. Een technologieplatform met een diversiteit aan functionele toepassingen. Af te stemmen op de zorgsituatie en het individu. Intuïtief in gebruik, zowel door cliënt en zorgprofessional. Flexibel, schaalbaar en toekomstbestendig.

Bel of mail - 085 483 02 00 - martijnzijlstra@leertouwer.nl

Post has attachment
Locatie Savelberg van Zorgpartners Midden-Holland rusten we uit met leefcirkels waarin bewoners zich vrij kunnen bewegen, op alle verdiepingen én het buitenterrein. Voorheen hadden alle bewoners dezelfde beperkte leefruimte. Dankzij deze techniek krijgen zij vrijheid om zich door het hele gebouw te bewegen. Lees meer over de autonomie en persoonlijke bewegingsvrijheid voor bewoners die vaak leiden aan dementie.

Post has attachment
Maak kennis met de vitale zorg domotica Conview Care, de prijswinnende merkonafhankelijke domotica oplossing voor de zorg. Het Conview Care team staat voor u klaar op de begane grond. Bezoek de beurs gratis via https://lnkd.in/d5XSKfk

Post has attachment
Versterking team Conview Care
Vanaf 1 oktober is Martijn Zijlstra de nieuwe accountmanager bij Leertouwer binnen het team Conview Care. Er is veel animo voor de domotica-zorgoplossingen die Conview Care biedt. Met de komst van Zijlstra wil Conview Care haar slagkracht verhogen en soepel...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded