Profile cover photo
Profile photo
Manager.ro - Stiri si analize economice
167 followers -
Stiri economice din Romania
Stiri economice din Romania

167 followers
About
Posts

Post has attachment
Anul 2018 a adus numeroase modificari ale Codului fiscal, care mai de care mai controversate.

Persoane fizice ori juridice, contribuabilii au bifat pe lista lor tot mai multe dileme si tot mai putine solutii la problemele cu care se confruntau.
Add a comment...

Post has attachment
Cererea inregistrata la nivel global si reducerea stocurilor au majorat pretul untului; in contextul in care supermarketurile nu vor sa plateasca mai mult, producatorii isi exporta marfa, iar Franta se confrunta cu lipsa ingredientului folosit deseori in bucatarie.

Add a comment...

Post has attachment
In Bucuresti sunt 1,3 milioane de autoturisme inmatriculate si doar 250.000 de locuri de parcare, iar acest lucru, evident, are consecinte dintre cele mai neplacute pentru soferi: nervi, timp pierdut, conflicte, stres. Interesant este insa ca aceasta situatie naste totodata si o frumoasa oportunitate de afaceri, pe care Primaria Capitalei, primariile de sector si diversi investitori privati o exploateaza de o maniera foarte profitabila.
Add a comment...

Post has attachment
Intrebarile dificile la interviul de #angajare au rolul de a-l provoca pe candidat sa... gandeasca. Totusi, un asemenea test poate fi sinonim cu "cele mai ingrozitoare 45 de minute din viata ta", scrie Vicky Oliver, autoarea cartii "301 Smart Answers to Tough Interview Questions"
Add a comment...

Post has attachment
Grupul de experti independenti pentru politica de coeziune si-a prezentat, ieri, raportul final referitor la un cadru simplificat privind #fondurile UE dupa 2020.

#FonduriUE
Add a comment...

Post has attachment
Imprimanta termica este un echipament de printare mult mai avansat din punct de vedere tehnologic decat imprimantele conventionale, special dezvoltata pentru imprimarea codurilor de bare sau a altor informatii, fara a fi nevoie de reincarcarea acesteia cu toner sau tus.

#ImprimantaTermica #coduridebara #eticheteAutoadezive
Add a comment...

Post has attachment
Vehiculele electrice au inceput sa se impuna definitiv pe piata si acest proces pare ireversibil.Se preconizeaza ca in curand vehiculele electrice si #hibride (VE) vor detrona vehiculele clasice.

#MasiniElectrice
Add a comment...

Post has attachment
Specialistii revendica din ce in ce mai mult renuntarea la PIB ca indicator de dezvoltare economica si trecerea la indicatori care sa depisteze corect bunastarea populatiei. Motto:"intr-un cuvant PIB-ul masoara totul in afara de lucrurile care fac ca viata sa merite sa fie traita" (Robert Kennedy)
Add a comment...

Post has attachment
In credinta poporului nostru oaia este un animal sfant iar #pastoritul o indeletnicire mai de lauda ca oricare alta.

Pastorii nostri au alcatuit intotdeuna tovarasii asemanatoare confreriilor medievale, cu organizatie viguroasa, cu datini precise pentru fiecare epoca a anului, cu o lume de credinte in care, subt valul ocrotitor, dar stravechiu al religiei crestine, se gasesc ritualuri mult mai vechi si de o tinuta morala tot atat de inalta ca si a crestinismului.
Add a comment...

Post has attachment
Parlamentul European promite luarea unor masuri de contracarare a poluarii masinilor cu motoare #diesel. In Romania aceste demersuri nu vor avea niciun efect, din cauza (ne)reglementarilor interne.

#MasiniDiesel #MotoareDiesel
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded