Profile cover photo
Profile photo
Hussaini Khairudin
101 followers
101 followers
About
Posts

Post has attachment
Amal kita merentas garis masa dan sempadan geografi
Peringkat kerja yang perlu dilakukan oleh saudara yang jujur ialah: 1. Memperbaiki diri sendiri sehingga dia memiliki tubuh yang kuat, akhlak yang mantap, berpendidikan, mampu berdikari, akidah yang sejahtera, ibadah yang betul, bermujahadah melawan diri, m...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Jom belajar berenang bersama-sama! Coolio
Add a comment...

Post has attachment
**
Terima kasih diucapkan kepada RTM (TV1) kerana memberikan ruang kepada MyCARE untuk berkongsi mengenai nasib rakan-rakan kita di luar sana, kini menjadi pelarian samada di luar negara atau di dalam negara mereka sendiri! Terima kasih tak terhingga juga diuc...
Catatan
Catatan
narawastuilmu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Masanya telah tiba
"Jika kita menang, orang akan memerhatikan bagaimanakah kita berpotensi dan berakhlak dengannya. Jika kita kalah, orang akan memerhatikan bagaimanakah kita berpotensi dan berakhlak dengannya. Suka atau tidak, begitulah keadaannya apabila berada di mihwar in...
Masanya telah tiba
Masanya telah tiba
narawastuilmu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Hari Bapa
Fenomena tag suami sendiri Aku tengok kat News Feed aku penuh dengan gambar-gambar penghargaan kepada bapak-bapak, mostly kalau baca tu nampak sangat ianya dibuat oleh mak-mak. Ala sweetnye~ Dah macam Valentine Day dah aku tengok...  Kadang-kadang aku teras...
Selamat Hari Bapa
Selamat Hari Bapa
narawastuilmu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Suara Intifadah - Zeyad
Suara Intifadah - Zeyad
Suara Intifadah - Zeyad
narawastuilmu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Jangan putus asa
Jika putus asa itu menjadi pilihan ibu bapa kita, maka tiada lah kita pada hari ini. Jika putus asa itu menjadi pilihan murabbi kita, maka hanyutlah kita dalam kelazatan dunia. Hanya Allah tempat kita bergantung, dan teruskan berusaha!
Jangan putus asa
Jangan putus asa
narawastuilmu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
24 jam
Setiap manusia sama sahaja Penyangak diberikan 24 jam sehari Penyamun diberikan 24 jam sehari Bekerja sendiri diberikan 24 jam sehari Pelajar diberikan 24 jam sehari Suri Rumah diberikan 24 jam sehari Daei diberikan 24 jam sehari Rasulullah s.a.w. diberikan...
24 jam
24 jam
narawastuilmu.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Merancang masa hadapan
Semua orang sedang merancang Siapa yang tidak merancang sesungguhnya dia sedang merancang untuk gagal Sungguh beruntung orang yang merancang untuk berjaya Lagi beruntung jika kejayaan itu berpanjangan, bukan short-term sahaja Paling beruntung jika kejayaan ...
Merancang masa hadapan
Merancang masa hadapan
narawastuilmu.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded