Profile cover photo
Profile photo
iena wan
46 followers
46 followers
About
Posts

Post has attachment
amal_shoppe on instagram!!
assalamualaikum guyss.. alhamdullillah.. akhirnye niat nak mule kan bisnes tercapai gak.. hewhewhe..harap harap menjadi la yer doakan amal eh.. guyss jom la support amal.. cuci mate at amal instagram ni..hihi amal_shoppe lets follow amal yer sayang sayang s...
Add a comment...

Post has attachment
**
Assalamualaikum hari ni just nak share ilmu untuk adik-adik yang baru nak apply / dah apply biasiswa/pinjaman boleh ubah bank rakyat. PPBU (Yayasan Bank Rakyat)       Rugi sapa tak apply bank rakyat ni. Bidang sye PENGURUSAN PERNIAGAAN dpt pinjaman RM19 500...
Add a comment...

Post has attachment
Handmade rose.🌹
Origami bersame mak tersayang...
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ramadhan....
Assalamualaikum semua... setelah 17 Ramadhan,,, sekadar perkongsian.. :) Kelebihan Ramadhan -Daripada Anas (r.a), Katanya: Bersabda Nabi (s.a.w) : Tiada daripada seorang hamba apabila melihat ia sehari bulan Ramadan lantas dia memuji Allah ( kerana kedatan...
Add a comment...

Post has attachment
Mini GA I Love Monopod
As-Salam Hadiah : 1 x Monopod bernilai RM45 15 x Button Badge Limited Edition by Emas Putih 10 x Bookmark Limited Edition by Emas Putih Mini GA ini Seminggu Sahaja !! Syarat simpler giler!! Nak join sila tekan banner di atas :)
Add a comment...

Post has attachment
SEGMEN: blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah
Assalamualaikum readers sume.. selamat tengari, hihi. cer tengok banner at atas tuu.. weeeee. comey kan. hehehe ^_^ ha! tu la segmen blogwalking yg ayuinsyirah buat sempena cuti sekolah ni. ape lagi,, mehh la join ramai-ramai.. amal done join, korang bile l...
Add a comment...

Post has attachment
let's change
Assalamualaikum :) * picture bermotivasi from GOOGLE
Add a comment...

Post has attachment
now is my turn...
Assalamualaikum wbt semua. ape citer sume? hehe. lame tak update blog ni kan. :) kesahnya, ade sesuatu yg sedang bermain di minda n hati ni. tak terluah kepade sesiape. ya, mungkin Dia sedang mengetuk ati aku. tapi aku tak kuat. aku cuba muhasabah kan diri ...
Add a comment...

Post has attachment
awas! penyakit musim panas.
Assalamualaikum guyss.:)  perasan tak korang, sekarang ni, suhu kat Malaysia semakin meningkat. Amal pon selalu gak pening pening especially pas abes class tengahari, selalu haus.. berbotol air bole abes sehari. huhuhu. disebabkan cuace panas tu la, bole me...
Add a comment...

Post has attachment
iena wan commented on a post on Blogger.
Assalamualaikumm.
Saye iena dari sgmen yg same.
Singgah sini. :)
Salam kenal.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded