Profile cover photo
Profile photo
Kiia Innanmaa
8 followers
8 followers
About
Posts

Post has attachment
"Näin digiaikana voi tuntua turhalta lähettää toiselle kortti postissa. Voihan toista muistaa helposti tekstarillakin! Mä oon kuitenkin sitä mieltä, että olipa kyse sitten joulu-, ystävänpäivä-, synttäri- tai vaikka nimpparikortista, musta on aina ihana sekä lähettää että saada kortti. Tänään kerron miksi..."

https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/2017/11/7-syyta-lahettaa-kortti.html

Post has attachment
Tänään jatketaan bullet journal -postausten siirtoa Bujo & Moresta Kiia Innanmaa -blogin puolelle!

"Vuosi on pitkä aika ja jo vaikka yhden kuukauden aikana ehtii tapahtua vaikka ja mitä. Tammikuussa asetetut tavoitteet ei välttämättä tunnu enää tärkeiltä maaliskuussa, saatika joulukuussa..."

http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/2017/11/miksi-on-ok-aloittaa-alusta-koska-vain.html

Post has attachment
"En myöskään usko, että saisin ajatuksistani mitään selkoa ilman erilaisia listoja. Kirjoitan niitä joka päivä: to do listoja, pakkauslistoja, kiitollisuuslistoja, kauppalistoja, deadlinelistoja ja ties mitä listoja mä milloinkin tarvitsen. Tänään aion jakaa teidän kanssa 10 listaa kirjoitettavaksi, kun elämä heittäytyy hankalaksi, kun stressaa tai kun on muuten vain vaikeaa..."

http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/2017/11/10-listaa-kirjoitettavaksi-kun-elama.html

Post has attachment

Post has attachment
"Mä oon alkanut varsinkin nyt päivien pimetessä miettimään hyggeä enemmän ja pyrkinyt tietoisesti siihen hyvään oloon..."

http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/2017/11/hyggeily.html

Post has attachment
"Mainitsinkin jo marraskuun to do listassa miettiväni Bujo & Moren (mun bullet journal -aiheinen blogi) tulevaisuutta. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että erillinen blogi ei toimi, vaan ennemmin bloggailen kerran viikossa täällä bullet journal -jutuista! Aluksi siirrän kaikki Bujo & Moren postaukset tänne ja tänään lähdetään liikkeelle Bujo & Moren ensimmäisestä postauksesta..."

https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/2017/11/mika-on-bullet-journal.html

Post has attachment
"Tänään näytän teille, minkälaisen joulukalenterin mä askartelin yllätykseksi poikaystävälle. Halusin järkätä hänelle jotain pientä yllätystä ja päätin että tavallisen suklaakalenterin tai jonkin muun kaupasta ostettavan kalenterin sijaan tekisin hänelle tänä vuonna ihan itse joulukalenterin..."

https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/2017/11/yllata-joku-joulukalenterilla.html

Post has attachment
"Joko ihan oikeasti on marraskuu? Ulkona ainakin näyttää siltä, ensilumi satoi jo jonkun aikaa sitten ja jonkun verran sitä on maassa edelleen. Kun kirjoitan tätä, ulkona myös paistaa aurinko ja on kirpsakka talvipäivä..."

https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/2017/11/to-do-lista-marraskuu.html

Post has attachment
"Mä oon opetellut olemaan aamuihminen ja aamuista on tullut hirmu tärkeä osa mun päivää ja arkea. Herään aikaisin niin, että mulla on kaikessa rauhassa aikaa tehdä asiat, jotka haluan aamulla tehdä ja samalla aamut on mun omaa aikaa - saan muutaman tunnin olla itseni kanssa ja valmistautua edessä olevaan päivään..."

https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/2017/11/6x-tarkeaa-mun-aamurutiinissa.html

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded