Profile cover photo
Profile photo
Beste Vakantieparken
13 followers -
De beste tips, beoordelingen en kortingen voor de beste vakantieparken
De beste tips, beoordelingen en kortingen voor de beste vakantieparken

13 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Er even tussenuit met het hele gezin: het is geen evidentie. Zeker niet als je jonge kinderen hebt. Gelukkig zijn er altijd nog de kindvriendelijke parken van Center Parcs. Het hele gezin kan er zich uitleven, en dat op amper een steenworp van huis! #vakantiepark  
Add a comment...

Post has attachment
De voordelen van een vakantiepark zwembad op een rijtje #vakantiepark   #CenterParcs  
Add a comment...

Post has attachment
Hoe vonden wij ons weekendje weg naar het gloednieuwe Center Parcs Bostalsee? U leest het hier. #CenterParcs   #Bostalsee  
Add a comment...

Post has attachment
Goedkoop naar Center Parcs: de Mystery boeking van Center Parcs

Een nieuwe tip binnen het “goedkoop naar Center Parcs” thema, moet wel de Mystery boeking zijn. Deze boeking laat toe om zeer goedkoop op vakantie te gaan naar Center Parcs. En als ik zeg zeer goedkoop, dan bedoel ik ook zeer goedkoop.

http://www.beste-vakantieparken.com/mystery-boeking-center-parcs/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Een Center Parcs vakantie, het blijft de mooiste herinneringen bij me bovenhalen. De natuur, het zwembad, de Market Dome, de bungalows, de sfeer in het park, … .

Je moet er zeker eens zelf op vakantie gaan om de ervaring mee te maken. Maar wat moet je dan zeker eens gedaan hebben tijdens je vakantie op een Center Parcs park? In de kleinste dingen zit het grootste plezier!

Mijn 8 dingen die je moet gedaan hebben op je Center Parcs vakantie

Ochtendwandeling door het park

8u ‘s morgens en het bos ontwaakt. Tijd om op te staan en je wandel- of loopschoenen aan te trekken. Een vroege workout doorheen het park (of dat nu wandelen of lopen is, maakt niet uit) laat je toe om fris aan de dag te beginnen en het park in zijn mooiste en rustigste uurtjes te ontdekken. Je komt andere parkgasten tegen op weg naar de Market Dome voor verse croissants, stokbrood, lekker beleg en de dagelijkse krant. De dieren van het bos ontwaken en je geniet van de frisse lucht zo vroeg in de ochtend. Loop de lage zon die door de bladeren heen schijnt, tegemoet en vooraleer je terugkeert naar je eigen bungalow, bezoek je zelf even de bakker op het park.

Ontbijten op je terras

In de winter al wat moeilijker, maar enorm leuk wanneer het goed weer is. Een ochtend begin je met een stevig ontbijt en het liefst van al nuttig je dit op het terras van je eigen bungalow. Ikzelf vind een Center Parcs vakantie in de zomer pas echt geslaagd wanneer ik minstens eenmaal heb kunnen ontbijten op het terras bij mooi, zonnig weer.

Zwemmen met de vissen in het koraalbad

De koraalbaden in Center Parcs zijn uniek en laten je toe om onder water tropische vissen en koralen te bekijken in een groot aquarium. Deze baden zijn toegankelijk voor iedereen en bij de ingang van zo’n koraalbad kan je een duikbril lenen om zo onder water naar de vissen te kunnen kijken. Wanneer Center Parcs begon met dit soort baden in hun Aqua Mundo waren er echt prachtige koralen en vissen aanwezig en waren de duikbrillen enorm schaars omdat er altijd veel mensen in het bad zaten. En deze hadden allemaal een bril nodig. De laatste jaren zijn er veel minder vissen en ook de koralen hebben hun beste tijd gehad. De duikbrillen zijn ook wel eens aan vervanging toe, maar toch blijft een bezoekje aan het koraalbad een van de vaste activiteiten tijdens een Center Parcs vakantie.

Lekker snel de wildwaterbaan af

Een wildwaterbaan doe je niet elke dag, maar het is wel aanwezig op zo goed als elk Center Parcs park. Deze wildwaterbanen zijn enorm leuk, maar kunnen ook een enorme uitdaging bieden. De wildwaterbaan van Het Heijderbos is bijvoorbeeld één van de wildste wildwaterbanen van alle Center Parcs parken en je houdt er vaak een paar bulten en blauwe plekken aan over. Plezier gegarandeerd!

Huur een fiets tijdens je verblijf

Iets dat ik jullie zeker en vast kan aanraden, is het huren van een fiets tijdens je verblijf. Enerzijds is het handig zodat je je snel door het park kan bewegen. Het is mogelijk dat je bungalow aan de rand van het park ligt en het dus een kleine wandeling vereist om naar de Market Dome of Aqua Mundo te gaan. Dan is het altijd handig om een fiets te hebben om de afstand wat sneller te overbruggen. Daarnaast is een fiets enorm handig doordat je ook de omgeving rond het park makkelijker kan gaan verkennen. De fietsen die je op het park huurt, mag je ook gewoon buiten het park gebruiken en zo kan je ook de nabije omgeving, natuur of dorpjes en steden gaan ontdekken tijdens je vakantie bij Center Parcs.

Met de kinderen naar de kinderboerderij

De kinderboerderij is er voor jong en oud, dus moet je zeker eens een bezoekje brengen aan de vele dieren die op deze kleine boerderij wonen. Zeker voor kleine kinderen is een kinderboerderij een zeer leuke attractie. Ze zien meestal bepaalde dieren voor een eerste keer, leren dus enorm veel bij en daarnaast kunnen ze deze dieren ook gewoon aaien, wat enorm spannend is voor de kinderen.

Terrasje doen in de Market Dome

In de Market Dome is er altijd wel iets te beleven. Muziek en entertainment zorgen ervoor dat de gasten zich nooit vervelen tijdens een terrasje in de Market Dome. Daarnaast kan je genieten van een heerlijk aperitiefje, hapje en de subtropische natuur in de mooi ingerichte Market Dome.

Golfen op de minigolfbaan

Iets dat je ook vaak zal zien terugkomen in een Center Parcs park is de minigolfbaan. Deze zijn steeds mooi ingericht en kunnen voor een leuke, sportieve uitdaging zorgen.

Bron: http://bit.ly/16Ryacj
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Een lang weekendje weg naar Center Parcs Het Heijderbos in Nederland. Ontdek hoe we het vonden! http://bit.ly/11GTehb
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Genieten van wifi tijdens je vakantie in Center Parcs. Het kan!
Add a comment...

Post has attachment
Combineer je vakantie met het aanleren van fietsen aan je kinderen. De meeste vakantieparken zijn autovrij en dus ideaal hiervoor! #centerparcs  
Add a comment...

Post has attachment
Park Molenheide ligt nabij Peer en Houthalen-Helchteren en geeft je de mogelijkheid om vanop het bungalowpark of de camping van de omliggende natuur te genieten.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded