Profile cover photo
Profile photo
Karlslunde VVS ApS
7 followers
7 followers
About
Posts

Tilbud på ALPHA2 Grundfos cirkulationspumpe.


En halv million danske husstande kan spare mere end 350 millioner kroner årligt på elregningen, hvis de skifter deres gamle cirkulationspumpe ud med en pumpe med lavt energi forbrug. Dette betyder ikke kun en besparelse for dig og din familie, men skåner også i høj grad miljøet. Så skift til ALPHA2 fra Grundfos – det er sund fornuft!.

Kontakt os omkring deres nye ALPHA2 25-40 Grundfos cirkulationspumpe og få denne til kampagne pris netop nu på bare 2.895,- kr. inkl. moms, montering og levering. Til denne favorable pris tjener pumpen typisk sig selv hjem i løbet 3-4 år.

Det er en forudsætning for tilbuddet, at den eksisterende installation, er lovlig og korrekt udført. Eventuelle ændringer af installationen er ikke inkluderet i tilbudsprisen. Ligeledes kræves der en lovlig udført el-forsyning, i en afstand af max. 1 m fra installationsstedet.
Husk at tilbuddet kun gælder året ud og at de her kan få glæde af håndværkerfradraget!
Add a comment...

Post has attachment
Tilbud på udskiftning af blandingsbatteri.
Få deres blandingsbatteri i køkkenet eller håndvasken udskiftet til et nyt og lækkert GROHE blandingsbatteri.

Kontakt os omkring deres nye GROHE blandingsbatteri og få den særligt favorable pris netop nu på bare 1.795,- kr. inkl. moms, montering og levering for håndvaskbatteri og bare 2.495,- kr. inkl. moms, montering og levering for køkkenbatteri.

Det er en forudsætning for tilbuddet, at der ikke skal ændres ved eksisterende rørføring og at eksisterende installation, er lovlig og korrekt udført. 

Husk at tilbuddet kun gælder året ud og her er der mulighed for at få glæde af håndværkerfradraget!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded