Profile cover photo
Profile photo
Cik Pelangi
9 followers
9 followers
About
Cik's posts

Post has attachment
Tragedi 12 Mac 2016
Assalamualaikum.. Dah lama kumpul kekuatan nak berkongsi segala apa yang dah jadi. Entahlah. Mulut saja mengaku kuat, tapi sehingga ke detik ni pun butir jernih juga iringi bait-bait ayat yang aku tulis ni. 12 March 2016. Langsung tak terdetik dalam hati ya...

Post has attachment

Post has attachment
2016 ~ Learn For Yesterday, Live For Today, Hope For Tomorow
Assalamualaikum.. Penat sudah bertarung dengan FYP.. And finally im done :D Siap sudah hantar hard cover.. alhamdulillah.. Rasa seketoi batu terkeluar dari kepala otak..hehe.. Just menghitung hari menunggu result and menghabiskan praktikal di Bahagian Tekno...

Post has attachment
Final Year Project : Kelegaan Maksima Aku
Assalamualaikum.. Lama jugak rasanya tak update belog. Masa tu ada, tapi every time nak update tiba-tiba otak jadi kosong, jari jadi keras. Hahaha.. Alasan-tan tuh! Alhamdulillah. Segala kekalutan FYP reda sudah. Tinggal lagi nak siapkan report yang tak kur...

Post has attachment
2015, Sila Baik Dengan Saya ~
Assalamualaikum... tudia! entri pertama untuk 2015. Dah masuk hari ke-8 baru tergerak hati nak update blog. Bukan senang makhluk ni nak update blog. Suka sangat biar blog ni bersarang. haha.. 2015, Oh tahun ni aku tak simpan azam. Tepat pukul 12.00 tengah m...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Keputusan Aku, Kemahuan Orang Lain
Assalamualaikum... Kerja memang bergunung-ganang tak siap. Otak aku jammed tak boleh nak fikir buat masa sekarang ni. Semua jadi slow. Yang lajunya jari-jemari yang laju menaip entry. Nampak tak macam mana kuatnya jiwa aku dengan penulisan.*poyo Tapi sebena...

Post has attachment
Tekanan Jiwa Raga, Serebrum Tergendala.
Assalamualaikum... Tak tahu pulak kenapa hari ni emosi aku jadi tak stabil. banyak perkara yang buat aku stress. Tambah-tambah lagi dengan kerja-kerja yang semakin berpusu-pu minta disiapkan secepat yang mungkin. Serabut sangat serebrum aku ni. Nak fikir de...

Post has attachment
MH17~ Selamat Pulang, Selamat Tinggal.
Assalamualaikum... Ternyata tarikh 22.8.2014 merupakan detik sedih dan hiba buat seluruh rakyat Malaysia. 20 jenazah mangsa tragedi MH17 selamat tiba di tanah air dan disambut dengan penuh adat istiadat. Aku pun tak terkecuali daripada merasai kesedihan tu....
Wait while more posts are being loaded