Profile cover photo
Profile photo
Netland Romania
4 followers -
Tehnologie personalizată. Pentru afacerea ta.
Tehnologie personalizată. Pentru afacerea ta.

4 followers
About
Posts

Post has attachment
Săptămâna trecută am participat la competiția SPEAKINGS ENTREPRENEURS EDITION, în care 17 antreprenori din Prahova și-au prezentat business-ul în două runde de câte un minut. Colega noastră, Geanina Vlăsceanu, a urcat pe podium, câștigând locul III.
E un bun început. Și o dovadă a faptului că, atunci când ai încredere în afacerea pe care o reprezinți, vei învinge.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
29.01.2019
5 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
A fost ediție jubiliară la GALA TOPUL FIRMELOR PRAHOVENE 2018 și am primit, din nou, locul 1 pe domeniul nostru de activitate. Nu este o laudă de sine, ci o apreciere adresată clienților și colaboratorilor noștri, fără de care nu am fi putut ajunge aici. Mulțumim!
https://netland.ro/continuam-traditia-locul-1-in-top-firme-prahovene-2018-pe-domeniul-nostru-de-activitate/
Add a comment...

Post has attachment
Încrederea este primul criteriu de selecție în parteneriatele de afaceri. Ea se câștigă cu greu, în timp, făcând treabă bună pentru clienții tăi. Dar atunci când ești confirmat ca partener solid, cu bună reputație și risc comercial redus, de către experți în domeniu precum Coface România și Camera de Comerț și Industrie București, nu poți decât să te bucuri. Ceea ce facem și noi, după ce am primit, la 1 octombrie, certificatul Excellent SME.
https://netland.ro/am-primit-certificarea-excellent-sme/
Add a comment...

Post has attachment
Noul Regulament General privind Protecția Datelor intră în vigoare pe 25 mai 2018. Compania ta e pregătită? Urmărește câteva soluții pentru conformare la GDPR oferite de noi:
Add a comment...

Post has attachment
Un avantaj major al migrării în Cloud este accesul la fișierele tale de oriunde te-ai afla și de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet. Cisco estimează că între 2016 și 2021 capacitatea de stocare globală în centre de date va crește de 4 ori, de la 663 de exabytes (1 EB = 1000 la puterea 6 ) la 2.6 zetabytes (1 ZB = 1000 la puterea 7 ). Mai multe despre Cloud Computing și avantajele sale aici:
http://netland.ro/servicii/tehnologie-cloud/
Add a comment...

Post has attachment
Se împlinește un an de la susținerea acestei prezentări, dar nevoile și soluțiile oferite rămân la fel de actuale.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded