Profile cover photo
Profile photo
Bogdan Briceag
Think smart !
Think smart !
About
Bogdan's interests
View all
Bogdan's posts

Post has attachment

Post has attachment
Am lansat noul portal pentru industria din Romania www.arenaindustriei.ro
Va invitam sa ne trimiteti email pe contact [at] arenaindustriei.ro cu un articol de prezentare al firmei dvs. (daca sunteti furnizor, prestator de servicii, producator), pentru a il publica pe site.

Post has attachment
Vreau sa te ajut si pe tine sa iti dai seama ce presupune achizitionarea unui echipament care capteaza si filtreaza vaporii de ulei si emulsii de la masini unelte CNC, iar daca citesti acest articol, te asigur ca o sa afli informatii pe care nimeni nu ti le-a spus pana acum.

http://www.reven.ro/ce-alegi-intre-filtrarea-sau-separarea-vaporilor-de-ulei/
Photo

Post has attachment
Ghidul filtrării aerului din industrie al Universitatii Tehnice din Berlin descrie modul de utilizare a filtrelor de aer industrial în mod corect.

Post has attachment
Te-ai intrebat vreodata cum se pot elimina vaporii de ulei si fumul din procesele de productie sau din bucatariile comerciale?

Iti prezentam filtrele electrostatice REVEN X-CYCLONE, seria CE, filtre de inalta calitate, unice in lume datorita configuratiei si ratei de eficienta.

Cum functioneaza colectarea electrostatica a vaporilor de ulei si fum? Afla din articolul de mai jos

http://www.reven.ro/filtre-electrostatice-vapori-ulei-masini-unelte-cnc/

#filtre #electrostatic #reven

Post has attachment
Ce alegi, filtrarea sau separarea vaporilor de ulei?

Daca ai ajuns aici inseamna ca doresti sa imbunatatesti aerul din zona de lucru, prin achizitionarea de echipamente pentru filtrarea vaporilor de ulei, doar ca nu sti sa alegi. Vreau sa te ajut si pe tine sa iti dai seama ce presupune achizitionarea unui echipament care capteaza si filtreaza vaporii de ulei si emulsii de la masini unelte CNC, iar daca citesti acest articol, te asigur ca o sa afli informatii pe care nimeni nu ti le-a spus pana acum.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Certificarea OHSAS 18001

Un aspect neglijat de industria din Romania, este mediul de lucru oferit angajatilor. Nu toate companiile pun accent pe starea de bine a personalului si pe ”mediul de lucru placut” desi, la orice anunt de angajare se utilizeaza sintagma din urma.

In prezent, la nivel national dar si pe teritoriul Uniunii Europene, companiile sunt obligate sa implementeze si sa foloseasca un sistem de management in domeniul sigurantei si sanatatii ocupationale.

Citeste mai mult ... http://goo.gl/4aOllo
Wait while more posts are being loaded