Profile

Cover photo
Valeria Simona State
Works at SingleBell
Attended Bucharest Academy of Economic Studies
Lives in Montréal, Québec, Canada
28,799 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Valeria Simona State

Shared publicly  - 
 
Dragi prieteni,

Multumim, in primul rand, celor care au participat la petrecerea noastra de sambata trecuta! Am intrat, oficial, in cel de-al saselea an de activitate. :)

Pe site puteti gasi acum si programul urmatoarelor evenimente SingleBell, pana la sfarsitul lunii martie:

http://singlebell.net/eveniment/

Pentru orice intrebari legate de speed dating, funshop-uri sau workshop-uri, nu ezitati sa ne contactati. In pagina cu detalii a fiecarui eveniment in parte puteti gasi datele de contact ale persoanei responsabile cu organizarea, cea care va poate raspunde cel mai bine la intrebari.

Celor care si-au facut recent cont pe site-ul nostru, le uram "Bun Venit!" si ii asiguram de intentia noastra de a le oferi o experienta cat mai placuta alaturi de noi. :)
 ·  Translate
1
Add a comment...

Valeria Simona State

Shared publicly  - 
 
Pe 29 noiembrie, de la orele 21, vă dăm întâlnire la următoarea noastră petrecere, la Galeria Beer & Bistro, unde vom sărbători împreună, în ALB şi NEGRU, sosirea iernii, Sf. Andrei şi 1 Decembrie. O mulţime de motive ca să ieşim din casă şi să petrecem.  

Pentru detalii şi înscrieri, vă rugăm să intraţi pe site: http://bit.ly/1nWsZnn
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Ready for Halloween :)
1
Add a comment...

Valeria Simona State

Shared publicly  - 
 
Te invităm la următorul workshop SingleBell, susţinut miercuri, 22 octombrie, de actorul Ciprian Nemeşiu (membru Trupa Freeze), care îţi va oferi unelte simple şi eficiente pentru a-ţi îmbunătăţi imaginea şi felul în care te prezinţi celor din jur: http://bit.ly/1BzQrIb

Creativitatea, încrederea în sine, ascultarea activă şi depăşirea temerilor sunt doar câteva dintre abilităţile pe care cursurile de improvizaţie le pot dezvolta şi perfecţiona:
 ·  Translate
1
Add a comment...

Valeria Simona State

Shared publicly  - 
 
Din experienţa noastră în cadrul evenimentelor pe care le organizăm, dar şi din cea personală, am observat că majoritatea covârşitoare a problemelor din relaţiile noastre se datorează unei comunicări defectuoase.
Miercuri seară, 15 octombrie, de la orele 19, vă invităm la un nou workshop pe tema limbajului nonverbal, susţinut de trainer-ul Camelia Gavril: "Comunică eficient, învaţă secretele limbajului nonverbal".
Pentru mai multe detalii despre acest eveniment, cât şi pentru înscrieri, vă rugăm să intraţi pe site: http://singlebell.net/eveniment/ În data de 22 octombrie vom organiza un nou atelier din sfera comunicării, însă cu o alură uşor...artistică. Vom beneficia de experienţa şi talentul unui tânăr actor pentru a ne rafina abilităţile de a ne prezenta şi de a comunica cine suntem şi ce ne dorim în cadrul workshop-ului: "Carismă şi spontaneitate prin improvizaţie".
Vă întrebaţi poate ce urmărim cu aceste ateliere de comunicare şi care sunt rezultatele concrete pe care le puteţi obţine în viaţa voastră? Vom enumera mai jos câteva:
- evident, stimularea capacităţii de comunicare 
- înţelegerea diferenţelor dintre comunicarea pasivă, agresivă şi asertivă 
- depistarea şi corectarea problemelor de dicţie 
- controlul respiraţiei, gesturilor şi posturii corporale 
- creşterea încrederii în sine 
- dezvoltarea imaginaţiei şi a memoriei 
- dezvoltarea creativităţii şi a spontaneităţii
Sperăm să recunoaşteţi importanţa acestor aspecte şi să vă alăturaţi nouă în încercarea de a ne perfecţiona continuu şi, în tot acest timp, de a influenţa în mod pozitiv şi lumea din jurul nostru.
Şi, pentru că teoria fără practică nu înseamnă nimic, nu uitaţi nici de întâlnirile noastre de speed dating din fiecare săptămâna: cadrul perfect pentru socializare, creşterea încrederii în sine şi îmbunătăţirea abilităţilor sociale şi de comunicare:
 ·  Translate
1
Add a comment...

Valeria Simona State

Shared publicly  - 
 
Pentru a găsi o relaţie potrivită pentru noi trebuie să cunoaştem cine suntem, ce nevoi avem şi ce ne dorim. Şi, odată cu această asumare, trebuie să avem şi mijloacele de a cere ceea ce considerăm benefic pentru noi. http://bit.ly/1vcuRHG 

Pasivitate, agresivitate sau asertivitate? Ginionist sau inconştient? Despre ce sunt scenariile inconştiente şi de ce tindem să repetăm aceleaşi drame, cu diferiţi parteneri, vom afla în cadrul workshop-ului organizat de SingleBell împreună cu PsychoDesign, miercuri, 1 octombrie, de la orele 19: http://bit.ly/1vcuRHG
 ·  Translate
1
Add a comment...

Valeria Simona State

Shared publicly  - 
 
Miercurea viitoare, 19 noiembrie, de la orele 19, vă invităm la o nouă seară de distracţie şi dezvoltare personală prin joc şi arta actorului:

Pentru detalii şi înscrieri, vă invităm pe site: http://bit.ly/1BzQrIb
 ·  Translate
1
Add a comment...

Valeria Simona State

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Valeria Simona State

Shared publicly  - 
 
Cel de-al 11-lea oraş de pe harta SingleBell este Oradea! Ne bucurăm să începem organizarea evenimentelor noastre şi în această frumoasă zonă turistică a României. Nu uitaţi când mergeţi în vacanţă în regiune să verificaţi şi calendarul evenimentelor noastre...nu se ştie niciodată pe cine veţi avea bucuria să întâlniţi. 

https://www.facebook.com/SingleBellOradea
 ·  Translate
Primul club de socializare pentru orădenii single, activi, open-minded şi îndrăgostiţi de tot ce e...
1
Add a comment...

Valeria Simona State

Shared publicly  - 
 
"Relaţia – relaţia ta cu tot ce este în jur – a fost creată ca un instrument perfect în activitatea sufletului. Din acest motiv, toate relaţiile umane sunt tărâm sacru. 

De aceea fiecare relaţie personală este sfântă. Căsătoria este o taină sacră, dar nu din cauza obligaţiilor sacre pe care le implică, ci, mai degrabă, din cauza oportunităţii unice pe care o reprezintă."

http://singlebell.net/relatiile-cu-ceilalti-cel-mai-rapid-mod-de-a-evolua/
 ·  Translate
Din experienţa acumulată în cadrul evenimentelor pe care le organizăm, dar şi din cea personală, am observat că majoritatea covârşitoare a problemelor din relaţiile noastre se datorează unei comunicări defectuoase. Acesta este motivul pentru care organizăm cu regularitate workshopuri dedicate comunicării verbale şi nonverbale. Vă întrebaţi poate ce urmărim cu aceste ateliere de comunicare şi care sunt rezultatele concrete pe care le puteţi [...]
1
3
Babel_Tour's profile photoFormula.Con.Za's profile photo
Add a comment...

Valeria Simona State

Shared publicly  - 
 
Miercuri seară, 15 octombire, vă invităm cu drag la un atelier de dezvoltare personală despre limbajul trupului, un subiect permanent incitant și interesant: http://bit.ly/1vxz7Dw 

Acest workshop este o nouă oportunitate să aflăm lucruri noi care să ne ofere dedesubturi și introspecții, să ne dezvoltăm abilitățile de comunicare și interacțiune, să descoperim alte perspective asupra unui subiect de interes și, nu în ultimul rând, să cunoaștem persoane noi cu pasiuni similare. http://bit.ly/1vxz7Dw
 ·  Translate
1
Add a comment...

Valeria Simona State

Shared publicly  - 
 
Descifrarea limbajul nonverbal este calea sigură către o comunicare eficientă.

În cadrul atelierului din 13 iunie vom afla cum decodificăm limbajul unei persoane de sex opus, de la prima întâlnire până la gesturile făcute apoi în cadrul relaţiei, în viaţa de zi cu zi: http://bit.ly/1jvQqAJ
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Work
Occupation
Founder and Events Organiser@SingleBell - The first Speed Dating and Singles Events Agency in Romania
Employment
  • SingleBell
    Founder/Owner, 2010 - present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Montréal, Québec, Canada
Previously
Bucharest, Municipiul București, România - Ploiești, Județul Prahova, România
Story
Tagline
Passionate about beauty and creative endeavours.
Education
  • Bucharest Academy of Economic Studies
    International Marketing, 2007 - 2009
    Master's Degree
Basic Information
Gender
Female
Other names
Ion