Profile cover photo
Profile photo
michelle mici
1,206 followers -
I don't need someone who thinks I'm perfect .. cause I'm not .., I need someone who knows I'll make mistakes and still love me for it and forgive me for the mistakes~~~I don’t have to be perfect to let somebody love me. Remember ,being myself is the best way to make somebody fall in love with me.life is too short to sad for so be happy :)
I don't need someone who thinks I'm perfect .. cause I'm not .., I need someone who knows I'll make mistakes and still love me for it and forgive me for the mistakes~~~I don’t have to be perfect to let somebody love me. Remember ,being myself is the best way to make somebody fall in love with me.life is too short to sad for so be happy :)

1,206 followers
About
michelle's posts

Post has attachment
TGI Fridays !
Ohh hai guys ! How your day ?? It must be super dupper best kan sebab harini cutiiii. Jyeahh cutii.. Heavenly peace !! TGIF ! Macam aku pulak terover excited padahal aku hari hari hari hari je cuti.Bhahaha ... Dah semestinya aku excited sebab aku boleh spen...

Post has attachment
krik krikk krikkk
Hye ...  Bukak laptop cepat-cepat lepas tu bukak blog konon nak update entri last-last tak tau pulak nak update apa. And then I decide to publish entri yang macam ni and sign out ! -.- trolololoolll kbye  xoxo !

Post has attachment
Semoga tabah sayang ....
Hello people around the marshmallow world ... hahaha. Selamat hari selasa semoga harini apa yang uolls buat berjalan lancar dan diberkati Tuhan .. phew phewww ^______^ Ok, just now kawan aku call aku. Terkejut dengan berita yang dia sampaikan. Baru je semal...

Post has attachment
arghhh typoooo ... mencik !
Arghhh urghh grrrr mencik mencik mencik !! Naaa, ambik ko ! hahaha ko dah kenapa?? Ada aku kisah? Lol TALK ABOUT TYPO Sometimes, typo ni memang disengajakan tapi sometimes typo ni dibuat tanpa sedar. Typo bila berlaku tak kena tempat memang sangat memalukan...

Post has attachment
First GA by HarxenHarley
Harini godek segmen and GA jeh ! hahaha !! CLICK HERE Intagram :: @michellemarshmalllow xx

Post has attachment
Jom Blogwalking Bersama Blogger 2014
Selamat berhujung minggu bloggers ! Harap semua manis-manis macam marshmallow harini :D Jom-jom bersegmen lagi. Hahaha ... Klik banner untuk join. Due date segmen :: 13 / 3 / 2014 - 31 / 3 / 2014 happy blogging ! x o x o

Post has attachment
Beware of Have
Hye guys!! *Baling-baling sweetbmarshmallow kat uolls yang baca* hahaha ... OK lah, petang ni aku nak berbahas sedikit tentang Jerebu.Ececee.. kemain ayat makcik nih :3 Semua tahu kan sekarang ni tahap jerebu semakin meningkat. Lebih-lebih lagi kat semena...

Post has attachment
The Superpapaya Giveaway!
Hello sweet marshmallow ! Di mulakan dengan Bismillah.. The SuperPapaya Giveaway!   *Banner credit to AIN * Antara hadiah yang bakal dimenangi: Dress & Blouse | Shawl | Pashmina | Vcoa Treenea | Cookies | Notebook | Keychain | Shiseido Mask | Topup | Header...

Post has attachment
The Superpapaya Giveaway!
Hello sweet marshmallow ! Di mulakan dengan Bismillah.. The SuperPapaya Giveaway!   *Banner credit to AIN * Antara hadiah yang bakal dimenangi: Dress & Blouse | Shawl | Pashmina | Vcoa Treenea | Cookies | Notebook | Keychain | Shiseido Mask | Topup | Header...

Post has attachment
Aku kira dia "excited"
HYE ! Bila kita suka akan sesuatu tu, tak kisah lah apa jua benda tu pasti kita akan rasa macam excited dengan benda tu. Betol tak?? Kalau michelle,michelle suka high heel so michelle pasti akan "woahh woahhh" Gituuu.. Ko ada?? Hahahaha ....  Tapi yang ni, ...
Wait while more posts are being loaded