Profile

Cover photo
Rabiatul Adawiah
Lived in Jordan
17 followers|29,031 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Rabiatul Adawiah

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Mantap ISMA Jordan!

Rabiatul Adawiah

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Best! Lirik menajam di kalbu. Teruskan menyemai kesedaran dalam jiwa yg masih lena. Terbaik, Fetya!
 ·  Translate
Have her in circles
17 people
Mumtazah Saidah's profile photo
muthia dewi's profile photo
ilham shahinaz's profile photo
SiHaSa shs's profile photo
budhy hendryana's profile photo
master dee's profile photo
Pak robe's profile photo
Aimie Nadia's profile photo
Syazwani Faziera's profile photo

Rabiatul Adawiah

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
subhanallah, awesome sungguh lirik + melodi
 ·  Translate

Rabiatul Adawiah

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
err nampak dah tu macam pluralisme, Mind to explain more about this video?
dan apa yg saya fahamlah, jalan agama Islam, tak sama dgn jalan2 bahkan tujuan agama lain, sbb kita tahu, hanya Islam agama yg benar, Tuhan yg kita maksudkan, Allah semestinya tak sama dgn Tuhan mereka.

Kalau begitulah, tak perlu susah2 solat, tak perlu susah2 bayar zakat semua tu, boleh saja nak ikut mana-mana ajaran, sebab tujuan kita sama - mencari Tuhan.

" Islamlah tertinggi, dan tiada yg tertinggi melainkan Islam "
 ·  Translate
People
Have her in circles
17 people
Mumtazah Saidah's profile photo
muthia dewi's profile photo
ilham shahinaz's profile photo
SiHaSa shs's profile photo
budhy hendryana's profile photo
master dee's profile photo
Pak robe's profile photo
Aimie Nadia's profile photo
Syazwani Faziera's profile photo
Work
Occupation
Study
Basic Information
Gender
Female
Story
Tagline
Bunga harumlah lagi-lagi jika ianya berwarna merah....hantarkan ia padaku jika ianya tercantik di alam ini.
Introduction
yang merah itu aku
Bragging rights
Specky with right-handed writing
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Previously
Jordan
Links