Profile cover photo
Profile photo
Surtima Yusof
225 followers
225 followers
About
Surtima's posts

Post has attachment
Sebenarnya..hati mak belum terbuka,belum sampai.Tapi dalam masa yang sama,mak tak sampai hati melihat muke anak2 nak makan roti mak..walau mak gi beli roti kat kedai dah pun....along baru je call nak pizza 4 keping huwaaaaaa...korang2 ni kan mang..sememang ehhh.


#mak kuatkan semangat meroti akhirnya.....jgn ego2 sgt mak..tak kemana..mak tu da tuwe....bahahahahahaha.
Photo

Post has attachment
Pojek Pantang Nampak Mesen
Assalamualaikumm hehehehe.....coti skolah....ujan..banjir...tiga perkara ni akn bersatu dalam ujung tahun kan?...Semoga rakyat kelantan,terengganu dan pahang tabah menghadapi ujian Allah menghadapi banjir yang hebat jugak la boleh d katakan yerkk tahun ni.....

Post has attachment
Circle Part 2
Assalamualaikumm Ramai yang komplen dengan cik sue...blog tak leh massuk..nanti kuar iklan bukan bukan dan ada yang di beri warning virus...Sebenarnya itu semua tanda tanda blog kedaijahitku-jahit ni ramai peminat wahahahaha....ramai plak yang nak jadi stal...

Post has attachment
CIRCLE PART 1
Assalamulaikum Ada org tanye saya...CIRCLE TU APA?..HALF CIRCLE tu apa pulak...FULL CIRCLE tu mcm mana...half jahit full apekebende...mohon pencerahan pleasee...agagagagaga ( jgn mare ahh ) Lama2 botak rambut den nak jawab soklan kome ni ahahahaha..ok jgn m...

Post has attachment
Me Buat Lawak Angkasa Raya...
Assalamualikumm... Makcik timbul lagi ahahahaha..standart la kejap tenggelam kejap timbul..pehtu wak alasan...bzzzzz..kah kah kah.....orait....makcik mang suke wak lawak angkasa kan ahahaha... Makcik ingat makcik da manopous dah kihkihkih...tetibe makcik te...

Post has attachment
Selamat Tahun Baru
Assalamualaikumm... Hari ni kita da buka buku baru untuk tahun baru hijrah...salam maal hijrah semua ye....lepas ni moga kita lebih ke depan lebih positif..lebih inovatif n lebih cemerlang.

Post has attachment
Lengan kembung/loceng ujungnye getah cerut
Assalamualaikumm Salam jumaat yang barakah....harap korang semua sihat belaka ye....skang ni bz skit duk depan koputer..tab..hp....dah mcm apa da lagak mokcik ni...ngalahkan orang bisneh juta juta. Mokcik laa ni tengah sebok menuai anak benih getah buat bek...

Post has attachment
Als Leher Tampa Kain Gam..(Tshirt n Lycra )
Assalamualaikumm Post lepas kite dah belajar cara nak buat leher daripada pola badan kan?...guna kain gam tu kan?..kan?...kali ni nak ajo plak cara nak buat leher yang tak pakai kain alas bergam tu plak...sesuai hanya kain t shirt...lycra sahaja ye..cotten ...

Post has attachment
**
Assalamualaikumm.. hikhikhik...Selamat Menyambut Ramadhan...Selamat Menyambut Aidilfitri...Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan...Selamat Menyambut Hari Malaysia...Selamat Menyambut Aidiladha..... haaaa banyak tu kodho Selamat ekekekekeke..sebab baru selamat ...

Post has attachment
Pola Princess Cut Jubah
Assalamualaikumm... Sehat ke....alhamdulillah kowang sehat kan,...cs baca komen d tinggalkan..agak byk soklan cs x jawab lagik....bersabarlah..bertabahlah dgn aiii...kihkihkih...ai bz u.....kikikiki...ok salah satu permintaan blh dntunaikan kat komen....sbb...
Wait while more posts are being loaded