Profile cover photo
Profile photo
natasya adilla
2 followers
2 followers
About
natasya's posts

Post has attachment
Around the Corner . . .
Assalamualaikum dan hye bulan Mac!. Bulan Mac, bulan kelahiran aku. So aku akan happy sebab
bulan ni la orang akan contact aku. Itu pun kalau ingat la kan. Tak mengaharap
lebih pun. Aku bukan dibesarkan dalam keluarga yang mesti celebrate birthday,
nope. Ak...

Post has attachment
Masalah ?
Assalamualaikum dan selamat
petang di Jumaat yang penuh mulia ini. Rasa macam dah lama tak story. Well, tak
semua boleh diceritakan dekat semua orang. Nanti ada orang menyampah pula.
Haha. Gurau je. Sekarang dah masuk bulan February. Sekejap je dah sebulan
...

Post has attachment
2015 . . .
Selamat pagi. Gila awal aku bangun hari ni. Siapa seru pun
aku tak tahu. Pukul 4 pagi aku sanggup bangun baca WhatApps, buka Facebook, check
timetable. Nampak tak kesungguhan aku kat situ. Padahal bangun sebab tak solat
isyak lagi je tadi.  Haha. Tidur awal...

Post has attachment

Post has attachment
Sakit . . .
SAKIT ?? Siapa yang nak sakit bukan?. Kalau tanya orang yang
sakit. Mesti diaorang pun nak sihat. Taka da pun orang yang kat dunia ni yang
nak sakit. Tapi kalau tak ada orang yang sakit, nanti doctor tak ada kerja
pula. Mungkin jururawat dan doctor tak dipe...

Post has attachment
SEPTEMBER ???
Assalamualaikum dan selamat tengah hari. Masih belum
terlambat nak ucap Selamat Hari Kemerdekaan ke-57 tahun Malaysia. Hari ni dah
masuk bulan September. So apa wish korang untuk bulan ni? Mestilah lebih baik
dari bulan sebelumnyakan? Cakap pasal bulan Sept...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded