Profile cover photo
Profile photo
Hello Miskolc!
39 followers -
Miskolc és környéke látnivalói, programjai minden korosztálynak
Miskolc és környéke látnivalói, programjai minden korosztálynak

39 followers
About
Posts

Post has attachment
Elindult a www.minimiskolc.hu oldal, a gyerekeknek szóló miskolci turisztikai portál, ahol Békával a miskolci mesék birodalmába baralngolhattok el, MisKa pedig Miskolc gyerekeknek szóló turisztikai kínálatát mutatja be, de akár gyerekekkel elkészíthető receptek közül is válogathattok.

Post has attachment

Sajnálattal közöljük, hogy a július 16-án 21 órakor kezdődő Ákos koncertet a Lovagi Tornák Terén az előrejelzett rendkívüli időjárási körülmények miatt sajnos nem tudjuk megtartani.
A koncert esőnapját augusztus 31-én szerdán 20 órára jelöljük ki szintén a Lovagi Tornák Terén.
Amennyiben nem áll módjában az esőnapon részt venni a koncerten, 2016. július 21-ig visszaválthatja jegyét a vásárlás helyén. Amennyiben jegyét online váltotta meg, kérjük, keresse az Interticket ügyfélszolgálatát a visszaváltással kapcsolatban.
Bízunk benne, hogy augusztus 31-én találkozunk Ákos Még Egyszer Turné koncertjén!
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
A Miskolci Mosolyprogram résztvevői mindannyian azért dolgoznak, hogy a Miskolcra és a környékre érkező vendégek minél magasabb színvonalú kiszolgálásban részesülhessenek. Bízunk benne, hogy a város turisztikai szolgáltatásaival Ön is elégedett, s Ön is megtapasztalhatja a miskolciak kedvességét, vendégszeretetét.
Add a comment...

Post has attachment

Post has shared content

Post has attachment

Post has shared content
A wonderful new film about Miskolc

Post has attachment
A miskolci látnivalók, éttermek, szállások, múzeumok, fürdők és belvárosi üzletek összefogtak annak érdekében, hogy a Miskolcra érkező vendégek valóban jól érezzék magukat. A programban részt vevő közel 100 eladó, jegypénztáros, recepciós, pincér, ügyfélszolgálati munkatárs elhatározta, hogy a legvendégbarátabb magyar várossá teszik Miskolcot, ahol minden vendég kap egy mosolyt, s ahol mindannyian a nevüket, arcukat, tudásukat és vendégszeretetüket is hozzáadják a munkájukhoz.

A Miskolci Mosolyprogram résztvevői 2016. május 11-től közös portálon is bemutatkoznak, ahol a vendégek közvetlenül értékelhetik a munkájukat szaktudás, kedvesség és hatékonyság alapján akár PC-n, akár okoskészülékeken. A www.miskolcimosolyprogram.hu oldalon egyébként a legvendégbarátabb helyszínekről is olvashatnak az érdeklődők. A szavazókat pedig jutalmazzák: 2017 márciusában egy miskolci hosszú hétvégét sorsolnak ki a szavazók között.
Photo
Wait while more posts are being loaded