Profile cover photo
Profile photo
Fortuna Grup
About
Posts

Post has attachment
❗ЕГЕПЛАСТ е компанија со седиште во Измир Турција и претставува една од најголемите фабрики во регионот за производство на цевки и фитинзи во доменот на водоводни, канализациони и иригациони системи.
✔️Повелете во Фортуна Груп и снабдете се со овие продукти!
👉 Прочитајте повеќе на нашата веб страна http://fortunagrup.com/Home/egeplast
Photo
Add a comment...

Post has attachment
❗ECOBOX: Модулни пречистителни станици наменети за
пречистување на отпадна вода каде што нема изградено канализациона мрежа. Пречистителните станици на Pipoelife имаат гарантиран ефект на прочистување на водата до 98% и се произведуваа за опсег од 4-10 000 E.Ж.
✔️Повелете во ФОРТУНА ГРУП!
👉Повеќе информации на нашата веб станица http://fortunagrup.com/Home/eco
Photo
Add a comment...

Post has attachment
❗ФОРТУНА ГРУП ви нуди пумпи и системи за одводување и транспорт на отпадни води, третман на отпадни води, одводнување и контрола на поплави, од познатата компанија WILLO.
👉Повеќе информации на нашата веб страница http://fortunagrup.com/Home/wilo
Photo
Add a comment...

Post has attachment
❗За купатилото да добие комплетно естетска и функционална содржина изборот на купатилска галантерија не треба да го препуштите на "случајност". Дизајнот, функционалноста и правилниот распоред на купатилската галантерија ќе ја потполни и заокружи комплетната удобност во купатилото.
✔️„Фортуна груп“ ви нуди голем избор на купатилска галантерија од компанијата „МINOTTI“. Повелете, ве очекуваме!
👉Повеќе информации на нашата веб страница http://fortunagrup.com/Home/minottigalanterija
Photo
Add a comment...

Post has attachment
✔️Повелете во Фортуна Груп и снабдете се со санитарната керамика Connect oд Ideal Standard
👉Повеќе информации на нашата веб страница http://fortunagrup.com/Home/Connect
Photo
Add a comment...

Post has attachment
❗Снабдете се со најквалитетните сушачи за раце и фенови од компанијата МINOTTI!
✔️Повелете, ФОРТУНА ГРУП, ве очекува..
👉Повеќе информации на нашата веб страница http://fortunagrup.com/Home/minottisusaci
Photo
Add a comment...

Post has attachment
❗За третман на отпадни води компанијата AVK нуди проток вентили, капи, конектори, адаптери,зглобови, ѓердани и додатоци.
✔️Сите овие продукти се достапни во ФОРТУНА ГРУП. Повелете ве очекуваме!
👉Повеќе информации на нашата веб страница http://fortunagrup.com/Home/Prechistuvanje
Photo
Add a comment...

Post has attachment
✔️ФОРТУНА ГРУП ви нуди голем избор на туш сливници од компанијата HL, наменети за линиско одводнување во бањи. Модерно решение кое дава совршен изглед на вашата бања.
❗Повелете и уверете се зошто сме најдобри!
👉Повеќе информации на нашата веб страница http://fortunagrup.com/Home/tusSlivnici
FORTUNA GRUP
FORTUNA GRUP
fortunagrup.com
Add a comment...

Post has attachment
❗Гасот е извор на енергија за производство, греење или домаќинство. Кога се снабдувате со гас, потребна ви е сигурност, квалитет и упорност - сите овие се карактеристики на AVK вентилите и додатоците, коишто можете да ги најдете во ФОРТУНА ГРУП.
👉Повеќе информации на нашата веб страница http://fortunagrup.com/Home/SnabduvanjeGas
Photo
Add a comment...

Post has attachment
❗Повелете во ФОРТУНА ГРУП и снабдете се со најквалитетните дворски батерии од компанијата MINOTTI. Ве очекуваме!
👉Повеќе детали на нашата веб страница http://fortunagrup.com/Home/minottidvorskibaterii
Photo
Photo
08/01/2019
2 Photos - View album
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded