Profile cover photo
Profile photo
siti zahara (zara)
782 followers -
cantik dihati..cantiklah diluar
cantik dihati..cantiklah diluar

782 followers
About
siti's posts

Post has attachment
30DaysMalaysianBeautyChallenge
Assalammualaikm 30daysMalaysianBeautyChallenge for instagram  Day 2 : Foundation        zara ada 4 jenis foundation ~Alaisya bb cream ~Elianto bb cream  ~pixy stick              ~revlon colorstay     Antara banyak2 foundation ni zara lebih suka 2 jenis je.....

Post has attachment
30daysmalaysianbeautychallenge
Assalammualaikm.. Alhmdullilh..zara dah bleh berblog..tpi tak la aktif sgt mak zara Alhmdullilh..beransur pulih mak zara kna jangkitan kuman dekat ususnya.. skarang ni kna makan ubat dan byak jgkla berpantang.. semoga mak dilindungi dari segala masaalah..Am...

Post has attachment
KENAPA MENYEPI??!!
Assalamualaikum.. KENAPA MENYEPI??.. zara terpaksa menyepi buat sementara waktu ni.. sbb kesihatan mak zara tak mengizinkan.. mak zara ta...

Post has attachment
MKM MINI SPECIAL GIVEAWAY
Assalammualaikum.. Bismillahirohmanirohim.. Syarat Penyertaan Giveaway 1. Follow blog Add/Follow FB Izzat Syahir dan Like Fanpage Mujahad...

Post has attachment
Jom Follow by Kataubaid
Assalammualaikm. Bismillahirohmanirohim.. jom tambahkn  follower  segmen ni dibuat sbb tuan blog dah nak balik mesir munkin lepas tu susa...

Post has attachment
TaMat sudah Episod~
Assalammualaikum.. masih di seberang pulau pinang..    -layan mr Z usha2 hobisssnye -haruslah membeli famous amos biskut -usha2 je brg ce...

Post has attachment
Kata-Kata HIKMAH
Assalammualaikum.. Bismilahirohmanirohim..Salam jumaat,penghulu segala hari kepada rakan2ku semua.. semoga kita diberkati dan dilindungi ...

Post has attachment
Segmen Simple & Mudah
Assalammualaikm time kcih yumida sbb jmput zara ke segman yumida.. maafla terlambat ckit..hehehe Gambar Hadiah Segmen ...

Post has attachment

Post has attachment
 SUPPORT MAMA ..HEHEHE
Wait while more posts are being loaded