Profile cover photo
Profile photo
Noor Hamidah Roslal
87 followers
87 followers
About
Posts

Post has attachment
Lepas rindu
Terasa rindu nak menulis setelah sekian lama tak update anything. Any question or suggestion? Ada yang minta tips study tapi rasa macam tak layak pulak haha sebab I biasa biasa je dalam pelajaran especially bila masuk medical field ni asal pass pun dah kira...
Add a comment...

Post has attachment
Clinical years unlocked!
Assalamualaikum, Seperti yang dijanjikan pada diri sendiri, nak update blog sikit after profesional exam hihi :) Alhamdulillah, aku pass profesional exam yang susahnya tak tau nak kata macam mana haha and berpeluang cuti sebulan lebih after professional exa...
Add a comment...

Post has attachment
Profesional Exam 1
Cuak, cuak, cuak :'( 13 June 2016--- > profesional exam bermula!!!  Alhamdulillah, exam module semua dah settle. Sekarang ni tengah tunggu result CNS. CNS is one of my favourite module :) Dulu-dulu plan nak jadi neurologist kalau nak sambung specialist nant...
Add a comment...

Post has attachment
Tachycardia
I will be sitting for End Of Module (EOM) Endocrine in just less than 5 days. I can feel my hearts beat too fast and I am super freaking nervous right now! This examination will be my 7th times sitting for EOM in this medical school but the feeling was neve...
Add a comment...

Post has attachment
Interest vs passion
Anyeong! bajet-bajet korea sikit Title omputih tapi nak tulis bm je benarnya. Sekarang ni aku dalam endocrine module, which is module yang kedua untuk tahun kedua pengajian aku di kolej perubatan ni. Baru je habis exam GIT (gastrointestinal tract) semingg...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded