Profile cover photo
Profile photo
nur danisha
About
Posts

Post has attachment
Forever Aloe Vera Gel Mempercepatkan Proses Penyembuhan
set aloe vera gel antara kelebihan gel ini gambar kaki bapa mentua yang bengkak dan terpaksa ditoreh untuk buang nanah dan kotoran..Suami membeli gel aloe vera hasil info dari kawan dia yang turut sama membantu bapa mentua wat dressing..dengan mengamalkan a...

Post has attachment

Post has attachment
Disiniland Agrofarm & Resort, Batu Kurau
Disiniland merupakan zoo mini di Batu Kurau. Namun taman ini bukanya seperti zoo yang dipenuhi oleh pelbagai binatang juga binatang eksotik. Pendek kata, ianya lebih kepada binatang peliharaan yang kebiasaanya dapat dilihat dengan lebih dekat. Selain itu, t...

Post has attachment

Post has attachment
Pengalaman Menarik Mendaki Di Broga Hill
Dalam bidang kesukanan atau fizikal ni,aku lebih prefer aktiviti outdoor berbanding sukan yang nak kena main secara kumpulan seperti bola jaring dan bola tampar. Aku cukup tak minat dua game tu sejak zaman sekolah. Aku suka badminton (option), cycling,hikin...

Post has attachment

Post has attachment
Moh Kite 'Eat & Repeat' Di Bangi
Ini kisah makan yang jarang aku lakukan sejak bertukar ke ofis baru ni. Dulu masa kat ofis lama ade gak rajin jenjalan cari makan sekitar Putrajaya,Bangi dan kawasan yang terdekat. Nak dijadikan cerita, Jumaat baru ni member ofis dengan baik hatinya nak tem...

Post has attachment

Post has attachment
Edisi Kayuhan:Putrajaya Komuniti Ride Siri 2/2017
Acara berlangsung pada 5 Ogos 2017 (sabtu) bermula di Kompleks Futsal Presint 18.Flag off bermula sekitar jam 8am. Peserta akan berhenti di kediaman YB Menteri Wilayah Persekutuan (Ku Nan) untuk sarapan pagi. Kemudian menyambung kayuhan sehingga tamat.Jarak...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded