Profile cover photo
Profile photo
mama mia
6 followers
6 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Atasi Masalah Sakit Lutut Dan Sendi Seawal 5 Hari dengan Shaklee Advance Joint Health Table (AJHT)
Assalamualaikum.. Kepada mereka yang tercari-cari apakah produk yang sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah sakit sendi ataupun ahli keluarga yang mengalami masalah sedemikian. Shaklee Advanced Joint Health Tablet telah membantu ramai pengguna yang meng...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Promosi Shaklee BULAN SEPTEMBER 2014~Shaklee Collagen Powder & Mealshake Shaklee
Assalamualaikum.. Bulan September , Bulan Istimewa Shaklee bagi 2 Promosi Bulan ni..Shaklee Collagen Powder dan Mealshake Shaklee..Menarikkan.. PROMOSI
SHAKLEE BULAN SEPTEMBER 2014 SHAKLEE COLLAGEN POWDER BELI 6 KOTAK PERCUMA 1  KOTAK NAK
BELI 1 PUN BOLEH, ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Cara Makan Shaklee Collagen Powder Untuk Dapatkan Kesan Terbaik
Assalamualaikum.. Kolagen berkurangan apabila umur meningkat? Alamak!! seram lak dengar.. Memang
betul la tu, apabila usia kita dah meningkat dalam 25 tahun, pengeluaran kolagen mula
berkurangan dan juga melambatkan kadar metabolisme di dalam badan.
Keku...
Add a comment...

Post has attachment
Cara Pengambilan Supplement/Vitamin Shaklee pada Bulan Puasa
Assalamualaikum.. Tinggal beberapa hari sahaja lagi kita akan menyambut Bulan Ramadhan dimana umat Islam akan menunaikan ibadat puasa. Sekarang pun ramai yang berpuasa sunat dan juga menggantikan puasa.  aturan jadual makan vitamin masa bulan puasa. Sebenar...
Add a comment...

Post has attachment
Cara Buat Masker Dengan Supplement Shaklee
Assalamualaikum... Jangan terkejut, supplement shaklee bukan sahaja untuk dimakan, malah boleh juga dibuat masker..Paling bagus dibuat sebelah malam la ye...Jom kita tengok antara cara-cara buat masker..   Masker Vitamin E + ESP + Yogurt Masker Vitamin C Ma...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded