Profile cover photo
Profile photo
Creative Expert Consulting
4 followers -
Az Önök külpiaci kapcsolatainak fejlesztője.
Az Önök külpiaci kapcsolatainak fejlesztője.

4 followers
About
Posts

Post has attachment
Mindent kiszorítanak az online módszerek a kkv-k marketingeszköztárában
2300 vállalkozó online kérdőívvel történő megkérdezésével végzett felmérést Wolf Gábor tanácsadócége, a Marketing Commando. Elsősorban azt kutatták, hogy a hirdetési eszközök közül melyek a legnépszerűbbek a magyar kkv-k körében. A top10-be „hagyományosnak” mondható eszköz csupán egy került.
Add a comment...

Post has attachment
2020 után
Közeledik az év vége, egyre többet beszélünk a jövő évről, arról, hogy mit tervezünk, mit fogadunk meg 2016-ra. A magyar gazdaság szempontjából abban lehet bízni, hogy a következő is nyugodt, növekedést hozó év lesz. A keretrendszerek nem nagyon változnak, továbbra is viszonylagos bőségben állnak majd rendelkezésre külső források. Hiszen még mindig egy nagyon komoly külső forrást jelentő uniós ciklusban működhet a magyar vállalkozások közössége.
Add a comment...

Post has attachment
Az év végi hajrában gondoljon a jövőre
A vállalkozók hajlamosak decemberben csak az adott év lezárására koncentrálni, pedig sokkal sikeresebben indulhat majd 2016, ha már most teszünk érte, és üzleti lehetőségeinket például exportpiacok betámadásával bővítjük!
Add a comment...

Post has attachment
Korlátozzák a kereskedelmet!
Ritka az a nemzetközi politikai helyzet, amikor egy kereskedelem-fejlesztésben és export-ösztönzésben érdekelt társaság (márpedig a Creative Expert Consulting Kft. ilyen) arról közöl posztot, hogy milyen jó lenne korlátozni a kereskedelmet. Most jön a ritka kivétel, tényleg erről fog szólni ez a bejegyzés.
Add a comment...

Post has attachment
Ipari rezsicsökkentés
A hazai gazdasági kilátások nem rosszak. Természetesen mindenki legpontosabban a saját bőrén érzékeli, hogy van-e valóban fellendülés, de a környezet nem reménytelen. Új uniós ciklus indul, talán vége a 2008-as pénzügyi válsággal megkezdett hét szűk esztendőnek, nő a lakossági fogyasztás, megindult az építőipar.
Add a comment...

Post has attachment
ÚJ REZSIM!
Halál a művi megoldásokra! Ez a jelszava az OECD nagyszabású akciótervének, amelynek az a fő célja, hogy az adózás a valódi gazdasági folyamatokra és a reális árú tranzakciókra épüljön, ne pedig az áreltérítések és a kreált szerződések után megmaradó maradékra.
Add a comment...

Post has attachment
A VW-BOTRÁNY UTÁN
Nehéz olyan nagy gazdasági botrányt elképzelni, amelynek ne lenne közvetlen hatása a nemzetközi kereskedelemre. Mit nehéz, egész egyszerűen lehetetlen. Magyarországot, illetve a régiónkat különösen erősen érintheti az, hogy miképpen folytatódik a Volkswagen-ügy.
#vw
Add a comment...

Post has attachment
Schengen és a kereskedelem
Az európai híradók zömében továbbra is bevándorlási kérdésekkel foglalkoznak. Magyarország különböző kerítéseket, határzárakat alakít ki a szomszédjaival. A horvát-szlovén határon éppen könnygázt kellett bevetni. Németország és Ausztria még fogad, de gondolkodik a határ-ellenőrzés bevezetésén.
Add a comment...

Post has attachment
Fehéroroszország a hírek közepén
Ritka az olyan hét, amikor Fehéroroszország (más elnevezéssel a Belarusz Köztársaság, vagy Belorusszia) olyan sokat szerepelne a hírekben, mint most. A Magyarországgal azonos népességű állam besepert egy irodalmi Nobel-díjat, elnökválasztást tartott, és még egy Magyarországot is érintő futball-meglepetést is okozott.
Add a comment...

Post has attachment
Tőzsdére lép a Waberer’s!
Sok szempontból is örömteli volt a hír, megjelenik a Budapesti Értéktőzsdén a Waberer’s International Zrt. Egy ilyen információ kapcsán el lehet merengeni az eddigi sikereken. Egy magyar vállalkozás mert nagyra nőni, teljesen magyar alapokkal egész Nyugat-Európában sikeressé vált.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded