Profile cover photo
Profile photo
Webreturn - Webdesign & Online Marketing
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Nieuwe Magento shop onine voor Truecos natuurlijke cosmetica ! Heeft SSL (https) voor extra veiligheid, zoom functie bij producten, blog en snelle afrekenpagina. Binnenkort ook de Belgische variant ! Bekijk de webshop op https://www.truecos.nl. Webdesign door https://www.webreturn.nl.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
11 nieuwe websites opgeleverd voor Madico! Een algemene bedrijfswebsite gebouwd met Wordpress en een Wordpress multisite omgeving met 10 SEO websites (landingpagina's). Bekijk het resultaat op http://www.madico.nl, http://www.antislipmatten.nl/, http://www.antivermoeidheidsmatten.nl/, http://www.bureaustoelmatten.nl/, http://www.borstelmatten.nl/, http://www.industriematten.nl/, http://www.kokosmatten.nl/, http://www.propermat.nl/, http://www.spaghettiematten.nl/, http://www.mattenkoning.nl/ en http://www.zwembadmatten.nl/. Webdesign door https://www.webreturn.nl.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
10-11-16
11 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Nieuwe website opgeleverd voor Handelskwekerij Admiraal! Meertalig en gemaakt met Wordpress. Bevat productcatalogus met ruim 1200 producten waarbij klanten in drie verschillende talen online een offerte aan kunnen vragen of direct een bestelling kunnen plaatsen. Bekijk de website op http://www.admiraal.com. Webdesign door https://www.webreturn.nl.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nieuwe meertalige (NL, DE en EN) Wordpress website online! Verhuur van chalet in Oostenrijk met geïntegreerd boekingssysteem, zodat klanten online kunnen reserveren. Heeft pagina met recensies, beschikbaarheidskalender en diverse sfeerpagina's. Bekijk de website op http://www.chaletjottem.nl.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nieuwe Wordpress website online voor Blokdijk Makelaars. Koppeling met makelaarssysteen en uitgebreide woning pagina's met foto's, 360 viewer en printvriendelijke pagina's. Bekijk de website op http://www.blokdijkmakelaars.nl. Webdesign Heiloo door https://www.webreturn.nl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nieuwe One Page website online voor Amer Sports Events! Laat programma zien, een sprekers overzicht en bezoekers kunnen zich online inschrijven voor een evenement. Uiteraard goed zichtbaar op zowel PC, tablet als mobiel. Bekijk de website op http://www.amersportsevents.nl
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nieuwe Wordpress website online voor AristoZorg. Kwalitatief hoogwaardige wijkverpleegkundige zorg. Bekijk de website op www.aristozorg.nl.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nieuwe Wordpress website online voor een specialist in elektronische materialen! Bekijk het resultaat op http://www.agkelektro.nl/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nieuwe Magento shop online! Nu ook een B2C webshop voor bestaande klant met meer dan 10.000 producten in de webwinkel. Vanwege het aantal producten en categorieën is goed nagedacht over de navigatiestructuur en zijn er op elke categorie pagina filters aanwezig waardoor klanten snel kunnen navigeren. Ook is er een uitgebreid zoeken functie en een snelle afrekenpagina waarbij klanten de mogelijkheid krijgen om hun bestelling af te halen bij een lokale winkel. Bekijk de webshop op http://www.electrosave.nl.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nieuwe Internationale Magento shop online voor CTRL Eyewear! Met Andy Schleck als ambassadeur gaat deze webwinkel wereldwijd opereren. Klanten kunnen betalen middels twee valuta: Euro en Dollar waarbij het mogelijk is om bijna overal ter wereld producten te bestellen! Bekijk de webshop op www.ctrl-eyewear-shop.com. Webdesign door http://www.webreturn.nl/
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded