Profile

Cover photo
motocu marian
Works at high buildings
Lives in romania
1 follower|39,425 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

motocu marian

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Vitejilor ..... pffff ,alde comentatorii din kkat ,astea nu sunt manele Ratatilor.... fiecare cantec duce un mesaj, nu sunt doar niste vorbe-n cuvinte sa bucure urechiusele voastre de ratati, puneti mana si invatati sa cititi printre randuri.... aici nu e vorba despre tigani si nici despre unguri, sunt si ei oameni ca si noi ..... ok ..... nu chiar ca si noi  :) . Nu am nimic cu nimeni atata timp cat nu ma deranjaza ....(ca roman vorbesc)....  ma intereseaza doar persoana mea ,ca daca eu ma simt bine ....toti cei apropiati mie se simt si mai bine..... deci sunt un egoist cu apucaturi de filantrop :) De restul,ma doare-n cot.....Va bateti cu pumnul in piept ca tiganii fac aia si ungurii fac ailalta..... VOI sunteti viitorul .....exceptand aberatiile ce le scoateti pe cur (scuzati-mi expresia  scoate-ti).....nu sunteti in stare sa faceti nimic .... niciodata .....sunteti exact ca niste paraziti (tot Respectul pentru "PARAZITII")........Aaaaa... cam atat pt azi  ,Craciun Fericit .... si multa multa stiti voi ce  ....putere de munca  ,asta am vrut sa zic .... ca de muie ,sunteti satui.....S.Y.L.O.
 ·  Translate

motocu marian

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
rumanu asta e la fel ca cei ce merg pe motoare de viteza in slapi ,tricou si bermude...la fel de inconstient(ca sa nu zic prost)...
 ·  Translate

motocu marian

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
Radeti ....radeti, dar astia au mai multe decat boi astia de muncim de ne spetim.... pe ei nu.i mai vede nimeni..... !!!!
 ·  Translate
Story
Introduction
Sunt ceea  ce sunt si nu ma voi schimba curand
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
romania
Previously
romania - romania
Links
Other profiles
Work
Occupation
alpinist industrial
Employment
  • high buildings
    alpinist industrial, present
Basic Information
Gender
Male
Other names
morse