Profile

Cover photo
Najah Al-Huda
Works at JENESYS 2.0
Attends MJIIT
Lives in Kuala Lumpur
31 followers|85,294 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

Najah Al-Huda

Shared publicly  - 
 
Moga brmanfaat
 ·  Translate
Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah. Bersyukur terhadap Allah, kerana setelah 4 tahun suffer dengan sakit urat belikat, akhirnya dapat menjalani khidupan dengan baik. Sebagai seorang student yang suka mengenakan sedik...
1
Add a comment...

Najah Al-Huda

Shared publicly  - 
 
Urutan Sakit Belikat/ Sakit Belakang [Scapulocostal Syndrome] | Terbukti Mujarab!!!
Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah. Bersyukur terhadap Allah, kerana setelah 4 tahun suffer dengan sakit urat belikat, akhirnya dapat menjalani khidupan dengan baik. Sebagai seorang student yang suka mengenakan sedikit pressure sewaktu menulis, jad...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Najah Al-Huda

Shared publicly  - 
 
Mudahnya Menjana Pendapatan Buat Student
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Pejam celik pejam celik, rupa-rupanya akak dah nak grad tahun depan. Weeee tak sabar nya!!! Graduan lulusan "Bachelor of Electronic System Engineering" Ceh poyo je lebih. Tapi apa yang perlu difikirkan dan dibimbangkan k...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Najah Al-Huda

Shared publicly  - 
 
Inspirasi Cita Rasa Episode 3 : Pengat Ubi
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Cuti semester kali ini hampr berakhir dan petang yang indah ini, saya nak kongsi satu resepi orang Negeri Sembilan which is Pengat Ubi :) Siapa pernah makan pengat ubi? Put your hands up!!! Muahahhaha beria pulak akak ni...
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
Explorasi Broga Hill: Mencari Hikmah Kejadian Alam Sekitar
Alhamdulillah secangkir senyuman melebar tatkala menerima hadiah yang cukup bermakna dari seorang sahabat dunia akhirat. Semoga Allah sentiasa melindungimu kawan! Amin. Minggu yang penuh mencabar dan efisyen that I ever had this sem. Bermula dengan appointm...
 ·  Translate
Alhamdulillah secangkir senyuman melebar tatkala menerima hadiah yang cukup bermakna dari seorang sahabat dunia akhirat. Semoga Allah sentiasa melindungimu kawan! Amin. Minggu yang penuh mencabar dan efisyen that I ever ha...
1
Add a comment...
 
Lumrah Hidup di MJIIT: Selamat Datang Junior!!!
Alhamdulillah sejak akhir-akhir ini Allah telah memberikan rezeki yang tak ternilai walaupun kadang2 kita diuji dengan keadaan kesihatan yang tak berapa nak baik. Alhamdulillah juga sebab Allah telah memberi peluang untuk terus bernafas dan meningkatkan ama...
 ·  Translate
Alhamdulillah sejak akhir-akhir ini Allah telah memberikan rezeki yang tak ternilai walaupun kadang2 kita diuji dengan keadaan kesihatan yang tak berapa nak baik. Alhamdulillah juga sebab Allah telah memberi peluang untuk ter...
1
Add a comment...
Have her in circles
31 people
Azrul Syahmi's profile photo
nisah roni's profile photo
Yuki Kimura's profile photo
YC Tai's profile photo
Yuli Anggraini's profile photo
ismai aras's profile photo
Meor M. Azim's profile photo
Kuda Laut's profile photo
muhamad norhakim's profile photo

Najah Al-Huda

Shared publicly  - 
 
Urutan Sakit Belikat/ Sakit Belakang [Scapulocostal Syndrome] | Terbukti Mujarab!!!
Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah. Bersyukur terhadap Allah, kerana setelah 4 tahun suffer dengan sakit urat belikat, akhirnya dapat menjalani khidupan dengan baik. Sebagai seorang student yang suka mengenakan sedikit pressure sewaktu menulis, jad...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Najah Al-Huda

Shared publicly  - 
 
Urutan Sakit Belikat/ Sakit Belakang [Scapulocostal Syndrome] | Terbukti Mujarab!!!
Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah. Bersyukur terhadap Allah, kerana setelah 4 tahun suffer dengan sakit urat belikat, akhirnya dapat menjalani khidupan dengan baik. Sebagai seorang student yang suka mengenakan sedikit pressure sewaktu menulis, jad...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Najah Al-Huda

Shared publicly  - 
 
Inspirasi Cita Rasa Episode 4 : Inti Kelapa
Pelbagai kiuh tradisional yang menggunakan inti kelapa sebagai bahan utama antaranya termasuklah kuih kuci (kuaci or whatever it is known as) Hahahha, Kuih Badak Berendam dan lain-lain lagi. Sebenarnya, barulah saya tahu yang inti kelapa ini bukanlah susah ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Najah Al-Huda

Shared publicly  - 
 
PROGRAM EXCELLENT CIRCLE SIRI 3/2014
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Fuh fuh dah berabuk blog ni. Almaklumlah, dah lama tak update.  Alhamdulillah, Allah masih beri peluang dan ruang untuk terus bernafas di bumi tercinta. Semoga kita semua terus mendapat perlindungan dari Yang Maha Kuasa....
 ·  Translate
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Fuh fuh dah berabuk blog ni. Almaklumlah, dah lama tak update.  Alhamdulillah, Allah masih beri peluang dan ruang untuk terus bernafas di bumi tercinta. Semoga kita semua terus mendapat...
1
Add a comment...

Najah Al-Huda

Shared publicly  - 
 
Jejak Palembang, Indonesia
Sambil urut-urut kepala yang sedang pusing dengan minyak cap kapak gara-gara dah masuk empat malam berturut-turut mata tak mahu tidur tepat pada waktunya, mulalah hati rasa macam nak update something kat blog. Berkurun rasanya dek kerana sejak akhir2 ni ada...
 ·  Translate
Sambil urut-urut kepala yang sedang pusing dengan minyak cap kapak gara-gara dah masuk empat malam berturut-turut mata tak mahu tidur tepat pada waktunya, mulalah hati rasa macam nak update something kat blog. Berkurun rasany...
1
Add a comment...

Najah Al-Huda

Shared publicly  - 
 
Power Until Infinity
Bila dah lama tak jumpa, Banyak pula lah ceritanya,  Tak sudah dengan cerita lama masuk pula cerita cinta, Apa lagi ketawa bagai nak gila,  Kenangan itu moga bertakhta di jiwa selamanya. Bismillahirrahmanirrahim, Selawat dan salam buat junjungan besar Nabi ...
 ·  Translate
Bila dah lama tak jumpa, Banyak pula lah ceritanya,  Tak sudah dengan cerita lama masuk pula cerita cinta, Apa lagi ketawa bagai nak gila,  Kenangan itu moga bertakhta di jiwa selamanya. Bismillahirrahmanirrahim, Selaw...
1
Add a comment...
People
Have her in circles
31 people
Azrul Syahmi's profile photo
nisah roni's profile photo
Yuki Kimura's profile photo
YC Tai's profile photo
Yuli Anggraini's profile photo
ismai aras's profile photo
Meor M. Azim's profile photo
Kuda Laut's profile photo
muhamad norhakim's profile photo
Work
Employment
  • JENESYS 2.0
    ASEAN PARTICIPANTS, present
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Kuala Lumpur
Previously
Tampin
Links
Story
Tagline
There is a will,there is a way!
Introduction
Say what you mean. Mean what you say. Speak clearly. Ask questions. Clarify things until you understand them.
Education
  • MJIIT
    Electronics System Engineering, present
    Electronic Systems Engineering is a broad engineering field that encompasses many subfields including those that deal with power, instrumentation engineering, telecommunications, semiconductor circuit design, and many others. Elective courses are offered in specialized areas namely Industrial Automation System, Bioelectronics System and Embedded System
Basic Information
Gender
Female
Relationship
Single