Profile cover photo
Profile photo
Mimi Azirah
3,266 followers -
Beauty | Lifestyle | Parenting & Personal Blogger 💜Advertising | Advertorial | Product Review💜 Contact me Email : mimiazirah84@gmail.com
Beauty | Lifestyle | Parenting & Personal Blogger 💜Advertising | Advertorial | Product Review💜 Contact me Email : mimiazirah84@gmail.com

3,266 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
WD-40® menambah 5 lagi Siri Kepakarannya!
Kita semua sedia maklum bahawa setiap tugas yang berlainan memerlukan peralatan yang berbeza. Hal ini terjadi bagi beberapa pekerjaan yang sukar atau rumit, yang mana memerlukan produk yang direka khusus untuk penggunaan tertentu.  Menyedari perkara ini, WD...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Makan Makan Sempena Persaraan Pembantu Operasi
Hai semua!  Cuti panjang ni pergi jalan jalan kat mana? Mimi time cuti duduk rumah je,  mereput. Hahaha.. Time cuti nak keluar ni bercinta betul sebab confirm jalan jammed kan. Memang ada plan nak jalan jalan tapi bukan time cuti. Bila duduk rumah saja nak ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Let's Be Beautiful by Ana Suhana
Hai semua! Jom join giveaway yang blogger Ana Suhana anjurkan. Haduah best best tau.  Klik banner untuk join Hadiah hadiah yang bakal dimenangi seperti di bawah : Hadiah pemenang pertama : SAFI DERMASAFE Hadiah pemenang kedua : DR.Jou Six Essence Hyaluronic...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Menu Makan Tengahari Hari Ini
Hai semua!  Ada yang dah start kerja hari ni ke? Yela cuti lama kan. Mimi still cuti lagi. Selasa minggu depan baru start kerja. Bila cuti lama ni jadi surirumah sepenuh masa lah kan.  Bila duduk rumah macam biasalah kemas rumah, sapu lantai,  basuh pinggan...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded