Profile cover photo
Profile photo
aunieZ Haziqah Auni
154 followers
154 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
NATURAL BAZAR.DREAM COMES TRUE.
Sejak terjebak dengan produk natural n organik ni, selalu teringin untuk menganjurkan natural bazar. Sebab nak kumpulkan semua penjual barangan natural n organik satu bumbung. Sendiri nak start macam takde bakat  😅  sebab im a follower. So bila  Sarah Fadz...
Add a comment...

Post has attachment
TIPS WEAN OFF/PUTUS SUSU UNTUK ANAK YANG BERUMUR 2 TAHUN KE ATAS
Alhamdulillah diberi rezeki menyusukan anak sampai umur 2 tahun tapi pening bila dah 2 tahun anak lagi kuat melekat sampai mak tak dapat nak buat kerja lain sebab kerjanya asyik nak melekat je dengan mak. Siapa macam ni?  🙋 Sebenarnya lepas 2 tahun anak bu...
Add a comment...

Post has attachment
Hotel Sentral Johor Bahru, Cepat Book!
Setiap kali cuti panjang, long
weekend, public holidays sambung cuti, mesti pening jap fikir nak ke mana, nak
book hotel apa. Apa yang murah dan berbaloi, apa yang sesuai & selesa untuk
seisi keluarga. Tapi takyah risau, korang yang nak ke selatan terutaman...
Add a comment...

Post has attachment
Rumahku Syurgaku
Benarlah pepatah Rumahku Syurgaku. That's how i feel now. Rindu rumah, sayang rumah, bersyukur dengan rumah yang ada sekarang. Alhamdulillah punya rezeki ada rumah sendiri tapi berhutang la tapi wkwkw. Kami dapat tahu tentang rumah ni dari colleague, Mira. ...
Add a comment...

Post has attachment
Homestay airbnb di Johor Bahru
Homestay airbnb di Johor Bahru Masa bercuti di johor bahru baru-baru ni, mula-mula cari la hotel yang sesuai dengan budget kami. Kami mahu tinggal 2 malam. Bila survey-survey hotel, kebanyakan yang kena dengan selera kami harganya mencecah RM300 satu malam....
Add a comment...

Post has attachment
Organic makeup di Malaysia cosmetic brand Sutrina. Sutrina adalah kosmetik yang diformulasikan bersama essential oil dan bahan natural dan organik. Sutrina terkenal sebagai local cosmetic brand di Malaysia
Add a comment...

Post has attachment
Organic Makeup Malaysia
Wanita dan gadis memang sinonim dengan makeup . Makeup untuk nampak cantik, untuk tambah seri, supaya muka tak pucat dan rasa confident bila jumpa dengan orang. Aku bukanlah jenis yang suka bermakeup sangat. Especially bila da ada anak ni. Sebab mostly make...
Add a comment...

Post has attachment
makeup organic dan natural di Malaysia.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded