Profile cover photo
Profile photo
aunieZ Haziqah Auni
152 followers
152 followers
About
aunieZ Haziqah Auni's posts

Post has attachment
Baby Meningitis
On 22nd day of life of Hud Anas, tetiba dia demam. aku sedar masa tengah malam, rasa panas je badan dia. Sebelum subuh kejut suami, kata nak pergi hospital sebab risau bila newborn lahir da demam panas, it is something serious. Sepanjang malam, sponging dan...

Post has attachment
Birth story of Hud Anas
Bersalin di hospital Shah Alam. EDD Hud
sepatutnya 6 May 2016. 1 May , wedding bff mama, aunt eton, harap sangat tak
sakit bersalin masa tu lagi. Selalu cakap dengan Hud, kalau nak keluar, keluar
lepas wedding bff mama okay. Lepas je 1 may, phew lega sebab ...

Post has attachment
Pengalaman berpuasa dan menyusukan anak

Post has attachment
Pengalaman berpuasa dan menyusukan anak
Pengalaman berpuasa dan menyusukan anak. Bulan Ramadhan kali ni , first time berpuasa sambil menyusukan anak. Nuh bukan lah baby yang kuat sangat menyusu , lagi2 sejak da makan ni , dia menyusu bila nak tidur or meragam je ( untuk rasa comfort). Awal2 Ramad...

Post has attachment

Post has attachment
Second Pregnancy
Yuhuuu ye saya sudah mengandung kali kedua. Ya tidak sangka
juga secepat ini sebab bajet lagi 3 tahun which is 2017 tapi rezeki awal
setahun huhu. Pregnancy kali ni unexpected. Sebab memang tak plan. Perancang
keluarga pun tak amik, just go natural tapi sal...

Post has attachment
Ikea personal shopper shah alam

Post has attachment
IKEA Personal Shopper
Zaman sekarang ni, macam2 idea kena cari untuk tambah pendapatan. Perbelanjaan makin meningkat tapi pendapatan tahap sama je pun tak boleh. So kena berusaha. Hasil idea suami isteri, kami bersetuju menjadi Ikea Personal Shopper . Target orang Shah Alam dan ...

Post has attachment
Setahun bersama Nuh Irsyad
Kepada anakanda ku Nuh Irsyad, Macam sekejap je rasa my dear baby son sudah mencapai umur setahun. Rasa dia masih still baby lagi mungkin sebab dia tak pandai jalan lagi kot. Membesarkan dia setahun ni ada susah, ada senang. Banyak mama belajar jadi seorang...

Post has attachment
hotel apartment di Kuah, langkawi Dayang Bay Services Apartment & Resort Langkawi
Wait while more posts are being loaded