Profile cover photo
Profile photo
Ogledai.se
11 followers -
Списание Ogledai.se - за хората, които променят света!
Списание Ogledai.se - за хората, които променят света!

11 followers
About
Ogledai.se's posts

Post has attachment
"Това е умението да отговаряме на заобикалящата среда, на стимулите, които идват от околния свят през хората и ситуациите. Отговорността се проявява в създаването на реалност чрез съзнателните избори, които правим. Ето и примери за това..."

Post has attachment
За да бъдем успешни, щастливи и пълноценни, за да преследваме мечтите си и нашите цели, ни трябва добър жизнен тонус! Нашите приятели от Марков колеж ще ти покажат лесни и работещи техники за поддържане и увеличаване на твоята жизнена енергия!

Post has attachment
Надя Петрова е холистичен нутриционист, но за много хора тя е много повече: ментор в стремежа им да подобрят здравословното си състояние и да постигнат баланс и хармония. Не става въпрос само за платени консултации. Надя Петрова всячески се старае да помогне на повече хора, дори на онези, които не могат да си позволят индивидуален режим. Прави го чрез изчерпателните си текстове и видеа в блога си nadiapetrova.bg, чрез включването на жени безплатно в поредната програма… Защото това не е просто професия, признава тя, а мисия и кауза. От начало била лична, но много бързо и други се припознали в нея.

За своя път към здравето и баланса, както и за това, какво означава здравословно хранене, Надя Петрова споделя пред Ogledai.se

Post has attachment
Живеем във Време на фундаментална Промяна – промяна, която се случва във всеки от нас и чувстваме все по-осезаемо, промяна в света край нас – промяна, която ни плаши и предизвиква, а всъщност – промяна, която ни стимулира да правим нови избори и да овладяваме нови умения – да растем и да се подготвяме за живот в среда, различна от всичко, което познаваме и на което са ни учили...

Post has attachment
С Ogledai.se на море! Прочети го на таблет! http://bit.ly/2akaSmf
Photo

Post has attachment
Първи брой на списание Ogledai.se е вече на пазара!
Можете да го прочетете и на електронен носител.

Post has attachment
Разкопките на Раннонеолитното селище в кв. Слатина са към завършване. Те ще бъдат използвани с образователна цел - ученици ще провеждат часовете си там и ще ги изучават.

Post has attachment
В Ogledai.se стартираме нова поредица. Периодично ще публикуваме разкази от непопулярни за широката аудитория разказвачи. Започваме с отличените разкази в литературния конкурс „Дядо Йоцо“. Днес ви представяме разказа на Владислав Иванов, спечелил първа награда тази година – „Реликвата“.

Post has attachment
Огнян Петров, който създаде туристическия комплекс „Дядо Йоцо гледа“: „Разочарования и огорчения - тези неща той трябва да ги загърбва! Трябва да работи за времето, за историята!“ 

Post has attachment
Чипровските килими са третата българска гордост, вписана в Световната листа. 
Wait while more posts are being loaded