Profile cover photo
Profile photo
haiza haron
10 followers
10 followers
About
Posts

Post has attachment
Beg Tangan Hermes Birkin Rosmah Mansor
Sejak kediaman bekas Perdana Menteri Malaysia,Datuk Seri Najib Razak di serbu dan digeledah oleh polis atas nama siasatan kes 1MDB, jenama beg tangan Hermes Birkin menjadi bualan dikalangan rakyat Malaysia. Bagi kebanyakan rakyat jelata, jenama Hermes tidak...
Add a comment...

Post has attachment
Lagi Orkid Ruffle Blouse by Haurrasewing pattern
Aduhai, Tak boleh move on dari blouse orkid ruffle pattern. memang seronok menjahitnya..... Senyum simpul bila baju dah siap. Aduhai, macam nak buat lagi. Ni saiz 11T/12T Cantik tak?... Koleksi kain boleh pergi ke Kundi & Saga Koleksi pattern boleh pergi ke...
Add a comment...

Post has attachment
Orkid Ruffle : Girls blouse pattern by Haurra
Bahgaian memola baju adalah bahagian yang paling leceh nak buat. Malas betul nak ukur, nak reka, nak ubahsuai sana sini,. Jalan paling mudah ialah denagn membeli pola baju yang dah siap. Senang kerja, jimat juga masa. Beli satu pola dengan saiz dari baby sa...
Add a comment...

Post has attachment
BANDUNG BANDAR KREATIF (BAHAGIAN 1)
Bandung, terkenal di kalangan orang Malaysia sebagai destinasi membeli belah. Namun, Bandung sebenarnya lebih dari sekadar tempat shopping.  Bandung merupakan Bandar Kreatif, yang telah dianugerahkan dengan  berbagai penghargaan antaranya Indonesia’s Best S...
Add a comment...

Post has attachment
Pengalaman Warded di Hospital Mahkota Medical Center (MMC) Melaka
Sekejap masa berlalu, dah setahun lepas Uwais masuk wad di MMC sebab sakit kaki tangan dan mulut (HMFD) yang teruk. Kesian sangat sebab tak boleh makan dan minum, makan je menangis tapi lapar, minum susu menangis. Bila dah nampak semakin tak mahu makan dan ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Sewing for dummies : Jom Belajar jahit
Dalam keadaan ekonomi sekarang ini, semuanya semakin mahal. Nak tempah baju, mahal. Nak beli baju , untuk saix extra L ni pun mahal. Bukan sekadar mahal, susah nak cari kat kedai. Memang dah takde lagila membeli baju di Jusco ke, Parkson ke, sebab susah nak...
Add a comment...

Post has attachment
Basikal Lajak
Basikal Lajak adalah basikal yang telah diubahsuai, di luar spesifikasi asal basikal. Nama lain nya juga adalah basikal nyamuk. Pada pemerhatian saya, basikal lajak adalah basikal yang diubahsuai untuk dibawa dengan laju, atau senang cakap, untuk keseronoka...
Basikal Lajak
Basikal Lajak
whyza.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Tasik Kenyir, Terengganu
Tasik Kenyir, satu nama yang selalu di dengar, tetapi belum pernah dapat saya jejaki, sehinggalah tuntutan kerja menjemput saya ke sana. Ia merupakan sebuah tasik buatan manusia yang besar, malah dikatakan yang terbesar di Asia Tenggara. Selain itu, tasik i...
Tasik Kenyir, Terengganu
Tasik Kenyir, Terengganu
whyza.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Real Bubee Double Pump
Baru baru ini saya terjebak dalam membeli pam susu murah melalui shopee. Sebabnya ialah saya dapati memang mengepam susu dari kedua-dua belah dalam masa yang sama lebih banyak hasilnya dari mengepam sebelah-sebelah dalam satu masa. Tetapi, saya tidak mempun...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded