Profile cover photo
Profile photo
Valon Badivuku
509 followers -
I love building and optimizing things.
I love building and optimizing things.

509 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Ky është Betimi, një prej djemve që është rritë ne lagjen e Bregut të Diellit, e ka pa që mundesitë ne botë nuk ti jep kërkush dhe ka vendosë me mësu e punu shumë.

Pa i ndihmu kërkush ai sot ka mrri me bo një karrierë te mirë, punon në një nga kompanitë më të mëdha në botë Apple Inc. edhe sot është duke prezentu në skenën ku edhe Steve Jobs i ka prezentu produket e para te #Apple , #WWDC18.

Kosovës i duhen më shumë Inxhinier e Shkencar e me pak Politikan, Analist e Tallavaistë si nëpër media ashtu edhe në shkolla.

#UrimeSuksese
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
This is cool feature, all your questions answered on #GoogleMaps and Search @google
Add a comment...

Post has attachment
Wow after 12 years in business, finally they made profit.
Add a comment...

Post has attachment
Palace of the Fine Arts 🎭 #SF
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Jeff Bezos 1999. Next time you want to give up, think of this. #JeffBezos #Amazon
#MotivationFriday #Startup
Photo
Add a comment...

Post has attachment
TB Tuesday
Photo
Add a comment...

Post has attachment
When in Galata
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Happy birthday 🎈 you beautiful human, I love you ❤️
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded