Profile

Cover photo
Αδράστεια Διός
179 followers|256,284 views
AboutPostsCollectionsPhotos

Stream

Pinned
 
Απ' όλου του κόσμου και του χρόνου τις ομορφιές... απ' όλες ξεχωρίζεις κι υπερέχεις!

Φώτισες, χάρισες, έδειξες τον δρόμο...

Δεν σε σεβάστηκαν ποτέ!
Δεν σε εκτίμησαν ποτέ!
Δεν ζήτησες απ'τα ΔΩΡΑ σου, κανένα πίσω!

Δεν απαίτησες... Δεν εκδικήθηκες...

Σε εκμεταλλεύτηκαν, σε χρησιμοποίησαν, σε έκλεψαν...
Πήραν ο,τι χρειάζονταν, οργανώθηκαν, συγκροτήθηκαν, δημιουργήθηκαν...
Κι ούτε ένα "ευχαριστώ" δεν σου πρόσφεραν!

Άγγιξες την ύλη και γεύτηκε ζωή!

Ποτέ όμως δεν κατάλαβαν ποια είσαι... και ούτε πρόκειται!
Δεν νόησαν την φύση σου, ούτε την ύπαρξή σου!

Αμίλητη κι αγέρωχη, στέκεις μεσ'το χρόνο, ως εγγύηση για άλλη μια φορά, για κείνους που σ'αγάπησαν και ξέρουν...

Ο κ(χ)ρόνος συμμαζεύτηκε κι όλα όσα δεν εκτιμήθηκαν θα χαθούν... ακόμη δεν φαντάζονται!

Προδοσία κι αχαριστία... Έλληνας δεν συγχωρεί κι ούτε ξεχνάει!

Το φθαρτό χωρίς πνοή, δε δύναται να ζήσει... Έτσι και θα γίνει!

- ΑΔΡΑΣΤΕΙΑ ΔΙΟΣ -
 ·  Translate
74
4
Αδράστεια Διός's profile photoHomer Hesiod's profile photoPan Poseidon's profile photo
4 comments
 
Αδράστεια Διός!
 
Άλλοι γεννήθηκαν προνομιούχοι.. κι άλλοι μαχητές!!!
Άλλοι αξίζουν την ζωή... κι άλλοι τζάμπα ζούνε!!!

 ·  Translate
9
 
 
Όταν λοιπόν θέλεις να δεις τι πραγματικά αξίζει κάποιος και τι άνθρωπος είναι, δες τον γυμνό, απαλλαγμένο από την κληρονομιά του, απαλλαγμένο από τους τίτλους κι όλα τα απατηλά της τύχης, γυμνωμένο ακόμα και από το ίδιο του το σώμα. Κοίτα την ψυχή του, ποια είναι, πόση είναι, αν είναι ξένο ή πηγάζει από μέσα της το μεγαλείο του. ΣΕΝΕΚΑΣ
 ·  Translate
View original post
11
 
Αρωγή θεών μέθ' ημών...
και του χρόνου με υγεία!!!
 ·  Translate
11
 
- ΕΠΙΜΕΤΡΟΝ -

Ο κάθε Έλληνας ανεξάρτητα από σπουδές και πτυχία, οφείλει από κοσµική νοµοτέλεια να µεταβληθεί σε φιλόσοφο και ερευνητή και να µεταφέρει το φως της ελπίδας και της γνώσης, σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Αρχισε πλέον να αναγεννιέται η πίστη µας, στις ιερές αξίες του Ελληνικού πνεύµατος. Αναβαπτίστηκε η αγάπη µας για την Ελλάδα, γιατί υποψιαζόµαστε την αληθινή προέλευση µας και ποιοι πραγµατικά είµαστε.

Στο χέρι µας είναι να αναστήσουµε και πάλι το πνευµατικό παρελθόν µας, να σταθούµε όρθιοι, να αγωνιστούµε ώστε να µην χαθούµε σαν έθνος, να µην ξεχαστούµε σαν φυλή και η ιστορία να µην µπορέσει να µας διαγράψει, όπως πιστεύουν κάποιοι, αλλά να την υποχρεώσουµε να ασχοληθεί και πάλι µαζί µας και µάλιστα µε ηρωική διάθεση.

Ήρθε ο καιρός που κάθε Ελληνική ψυχή πρέπει να µετουσιωθεί σε πνευµατικό ιερουργό, σε δάδα του Απολλώνιου φωτός, σε πυρσό των ∆ελφικών µυστηρίων, σε ιερό πυρ του Προµηθέα, σε εθνικό παιάνα και να αφυπνίσει την Ελλάδα και την ανθρωπότητα ολόκληρη.

Άρχισε το αχνοφέγγισµα της νέας Ελληνικής εποχής, ανέτειλε και πάλι το ιερό φως των ∆ελφών και ακούγονται ξανά οι ιεροί ύµνοι των ∆ελφικών µυστηρίων.

Οι προαιώνιες αρετές των πατέρων µάς καλούν από τα βάθη των αιώνων σε µια νέα Επανελλήνιση.

Ήρθε ο καιρός να τυλιχθούµε µε τις φλόγες του ιερού πυρός του Απόλλωνα, να πυρποληθούµε µε τη θεϊκή φωτιά του Προµηθέα, να φωτιστούµε από το ιερό φως του ήλιου του µεσονυκτίου, για να έρθουµε σε επαφή µε τους πατρώους θεούς και τον δηµιουργό µας.

Ήρθε ο καιρός που η µυστηριώδης γοητεία του αχανούς διαστήµατος να µας αποκαλυφθεί. Οι ουράνιες µούσες θα µας υποδεχτούν.

Η νέα εποχή που έρχεται θα γεφυρώσει τους γαλαξίες και τ' αστέρια και θα µας κάνει ουράνιους ταξιδιώτες. Γι αυτούς που έπαψαν να πιστεύουν στα θαύµατα και εγκαταλείφθηκαν στην αµφιβολία και την άρνηση, γι αυτούς που έχασαν οριστικά την πίστη στον εαυτό τους και έγιναν ποίµνιο, γι αυτούς που δεν ελπίζουν ότι µπορούµε να νικήσουµε, τους απαντούµε ας µην απελπίζονται.

Η νέα Ελληνική πραγµατικότητα δεν τροχοπεδείται. Ο ήλιος της Ελλάδας άρχισε να ανατέλλει και πάλι. Πρέπει οι Πανέλληνες να δοκιµάσουνε να πιούνε από την κούπα της σοφίας της Αθηνάς, να γευτούνε τη θεϊκή αµβροσία και το νέκταρ της άρρητης γνώσης από τα ποτήρια των θεών και να σπάσουνε όλα τα ποτήρια µε τα πνευµατικά δηλητήρια της δολιότητας που τους σερβίρει ο εβραιοχριστιανισµός, δήθεν για τη σωτηρία της ψυχής τους, που δεν ξέρουνε γιατί και από ποιόν κινδυνεύουν.

Ας γίνουµε ιεροφάντες της νέας Ελληνικής πραγµατικότητας που έρχεται και ας προσπεράσουµε τους αποστάτες που επιβουλεύονται την παγκόσµια συνείδηση.

Ας ακολουθήσουµε τον δρόµο του πεπρωµένου µε µετριοπάθεια, µε σεµνότητα, χωρίς θόρυβο, χωρίς κοµπασµούς και τυµπανοκρουσίες, χωρίς φανφάρες και επίδειξη και είναι βέβαιο ότι θα πείσουµε τον κόσµο ότι πρέπει να ξεκινήσει την έρευνα.

Μόνο οι φοβισµένες και αδύναµες ψυχές δεν µπορούν να ξεφύγουν από τα µαντριά και τις στρούγκες. Μόνο αυτές δεν µπορούν να ψάξουν για να βρουν τον παγκόσµιο Νου και µόνο αυτές χρειάζονται θρησκευτικά δεκανίκια, µε τα οποία αντί ν' ανεβαίνουν κατρακυλούν στην άβυσσο.

Τα ατίθασα πνεύµατα δεν σκλαβώνονται, δεν υποτάσσονται, δεν φοβούνται. Μην ακούτε τη συκοφαντία των φανατισµένων χριστιανών περί ειδωλολατρίας των προγόνων µας. Προσπεράστε τους. Αυτή η ύβρις επαναλαµβάνεται συνέχεια χίλια εφτακόσια χρόνια. Επειδή πνίγονται µέσα στα ψέµατα τους, τη σήψη και τη διαφθορά τους, έχουν γίνει θρασείς και προκλητικοί, σε µια προσπάθεια να κρατηθούνε ζωντανοί.

Οι σηµερινοί Ελλάνιοι γόνοι, αρνούνται να αποδεχτούν το παρελθόν τους. ∆εν θέλουν να δεχτούν την ύπαρξη των Ολυµπίων, ούτε γνωρίζουν τη δική τους ουράνια προέλευση, γιατί έπεσαν στην παγίδα της ψεύτικης γνώσης των αποστατών.

Ξέχασαν την ιστορία τους και θεωρούν τους Ολυµπίους ανύπαρκτους. Τους ονοµάζουν είδωλα και την απόδοση σεβασµού σε αυτούς ονοµάζουν ειδωλολατρία. Κάθε σύνδεση τους µε την ιστορία και την πραγµατικότητα, ονοµάστηκε µυθολογία από τους αποστάτες.

Έλληνες αντισταθείτε στην ύβρη.

Όχι στη ζωώδη νοοτροπία του προβάτου που µας ζητάνε.

Όχι στην υποταγή και την πνευµατική δουλεία.

Όχι στη µοιρολατρική υποταγή που κάνει τον άνθρωπο ανίκανο να σκεφτεί και να κατανοήσει την αλήθεια.

Οι ελεύθεροι άνθρωποι δεν εγκλωβίζονται σε πολιτικές παρατάξεις και θεωρίες, σε θρησκείες και δόγµατα, µαντριά και στρούγκες, σε τσοπάνηδες και ποιµένες, γιατί έτσι γίνονται δούλοι και ελέγχονται εύκολα.

Παραµένουν ελεύθεροι και αυτό τα λέει όλα. Ο αγώνας δεν είναι µάταιος. ∆εν προκαλέσαµε µόνο ένα ρήγµα στη θρησκευτική δουλεία και τη δογµατική αδιαλλαξία, αλλά έχουµε ανοίξει παράθυρα προς το ουράνιο φως.

Τα ανανεωµένα αισθήµατα αγάπης που νοιώθει ο Έλληνας για την πατρίδα Ελλάδα, τη συκοφαντηµένη Ελλάδα, την περιφρονηµένη Ελλάδα και τη ρηµαγµένη από την εβραϊκή θεοµανία Ελλάδα, τον κάνουν περισσότερο αγωνιστή.

Ας αγγίξουµε και πάλι τις ιερές ακτίνες του φωτός του Απόλλωνα και τη σοφία της Παλλάδας Αθηνάς, σε µια πνευµατική αναγέννηση, για να λάµψει πάλι το φως της Ελληνικής σκέψης σε όλο τον κόσµο. Η κοσµική νύχτα που οδήγησε τον κόσµο µας στο χάος, φεύγει.
 ·  Translate
8
Have her in circles
179 people
Scarlett Lily's profile photo
DISCRETION Official's profile photo
Αγησίλαος Παρασκευόπουλος's profile photo
Konstantinos Kalantzis's profile photo
Pan Poseidon's profile photo
vasileios Kyros the 4th's profile photo
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ's profile photo
Manolis Katsoulis's profile photo
ΕΛΕΝΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ's profile photo
 
Ήγγικεν η ώρα... 
 ·  Translate
7
 
"Καλώ τον ηγεµόνα της φεγγοβόλου σοφίας των µυστηρίων, τον ∆ία, να µου φανερώσει τα µυστήρια των ουρανών και των άστρων, της ζωής και του θανάτου και τις σηµασίες των ιερών λόγων που φανερώνει πάντα σε αυτούς που διάλεξαν την οδόν της µύησης, για να οδηγηθούν στο φως του.

Καλώ τον µεγάλο σωτήρα, τον ∆ία, που κρατά τα ηνία του κόσµου και ανάβει το πυρ της ζωής. Να µου δώσει το αγνό φως της γνώσης και να διώξει την αχλή της αγνοίας από τον νου και τα µάτια µου.

Καλώ τον βασιλιά τον ιερού πυρός τον ∆ία, τον στεφανωµένο µε πυρ, τον ευτυχισµένο θεό που κυβερνά το φως, που διαφυλάσσει τη ζωή και κατευθύνει τον κόσµο, να µε καταστήσει ικανό να γνωρίσω τα µυστικά των αθανάτων θεών.

Καλώ τον κεραύνιο ∆ία να γίνει αρωγός στη µάχη κατά των παθών µου, να µε απαλλάξει από αυτά και τις ανόσιες πράξεις µου, και να µε καταστήσει κυρίαρχο νικητή αυτών και τον εαυτού µου.

Καλώ τον ∆ία, τον πατέρα πάντων, να µου δώσει το φως των ουρανών και της µύησης, να µου χαρίσει την αρετή, για να ατενίσω το γαλήνιο φως της µακαριότητας του"
 ·  Translate
13
1
 
Αναζωπυρώνεται η κοσµοσωτήρια ιδέα ΕΛΛΑΣ, που θα βοηθήσει τον άνθρωπο να κατανοήσει την ύπαρξη του.
 ·  Translate
8
 
Προμηθεύς: Πρότυπο δράσης, προσφοράς, φιλανθρωπίας, θυσίας κι ελπίδας!
 ·  Translate
11
Αδράστεια's Collections
People
Have her in circles
179 people
Scarlett Lily's profile photo
DISCRETION Official's profile photo
Αγησίλαος Παρασκευόπουλος's profile photo
Konstantinos Kalantzis's profile photo
Pan Poseidon's profile photo
vasileios Kyros the 4th's profile photo
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ's profile photo
Manolis Katsoulis's profile photo
ΕΛΕΝΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ's profile photo
Basic Information
Gender
Female