Profile cover photo
Profile photo
ain nur syafiqa Othman
About
Posts

Post has attachment
Telur Atau Ayam Goreng
holla all seminggu juga tak update. broken the promises. ekekekeke sebenarnya i tersangatlah tak cukup masa. mana tak nya, minggu ni 2x i ke Kota Bharu. walaupon i ada flight complimentary tapi i driving pergi sana sebab i boleh bawa Mak dan Adik berjalan k...
Add a comment...

Post has attachment
I Got 3A's and 2B's. And You?
holla darlas tahniah untuk adik adik UPSR yang dah dapat keputusan Ujian Penilaian Sekolah Rendah . yang dapat 5A semoga mengekalkan kecemerlangan di peringkat seterusnya. yang tak dapat apa diharapkan usaha lebih lagi dan teruskan berusaha. UPSR dik, dunia...
Add a comment...

Post has attachment
This I Promise You
Assalamualaikum holla darlas ok tetiba tajuk lagu NSync kan? ok tetiba boyfriend SMS " i call you jawab dan dengar je " selepas i jawab OK terus dia call dan tiba tiba lagu ni. muahahaha by the way handphone i masih dalam kereta dia. handphone i sedang berc...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
SPM and ME
Assalamualaikum holla holla :D Selamat Menduduki Peperiksaan SPM bagi mereka yang lahir tahun 1996 yang repeat paper pon Good Luck juga  i SPM Tahun 2004 . korang? teka lah i lahir tahun berapa? tekalah umur i berapa? okey i lahir 1987 dan berumur 26 tahun....
Add a comment...

Post has attachment
Quality Time
Assalamualaikum dan salam sejahtera :D seperti yang sedia maklum, hari ni merupakan Cuti Umum sempena Maal Hijrah. apakah pengisian anda untuk hari ini? duduk rumah? dating? movie? hari ni i duduk rumah sahaja memandangkan pada hari Sabtu yang lepas i da da...
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded