Profile cover photo
Profile photo
Amira Mohd Badawi
75 followers
75 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Handmade Guestbook
Assalamualaikum and Hi !  Hopefully belum terlambat nak jerit  Happy New Year!! I know, I know, dah berbulan bulan tak update blog. Ish ish bad attitude bad attitude. Harini permulaan hari minggu yang sepatutnya sedap melelapkan mata, saya update jugakla se...

Post has attachment

Post has attachment
Cinta Usah Dipaksa
2 orang pemuda dalam rumah sewa. "Argh, geramnya aku!" Pemuda bersinglet hitam mencampakkan henfonnya ke dinding tiba tiba. Pecah berderai. Marah teramat. Nasib baik henfon cap ayam. Kawan di sebelahnya terkejut seketika. Meletakkan buku yang sedang dibacan...

Post has attachment

Post has attachment
Tune Talk Tone Excel
profil | syarikat Tone Excel Sdn Bhd gedebus pada tahun 2009 | pada 10 feb 2010 telah sign perjanjian dengan Tune Talk | Tune Talk dimiliki syarikat induk iaitu Tune Group yang merangkumi Tune Insurance, Air Asia, Tune Hotel, Tune Money, Tune Sport dan Tune...

Post has attachment

Post has attachment
Flawless Bak Ang
"Kau muncung mulut dah kenapa pula ni?" Kawan tegur. Aku malas nak jawab. Sebab asyik terkena saja kalau aku berkata-kata. Aku diam saja sambil tengok skrin komputer. Sambung baca pasal merkuri dalam produk-produk kecantikan yang merosakkan kulit walaupun '...

Post has attachment
Flawless Bak Hang
"Kau muncung mulut dah kenapa pula ni?" Kawan tegur. Aku malas nak jawab. Sebab asyik terkena saja kalau aku berkata-kata. Aku diam saja sambil tengok skrin komputer. Sambung baca pasal merkuri dalam produk-produk kecantikan yang merosakkan kulit walaupun '...

Post has attachment
Props Kahwin | Tunang | Birthday | Boutique | Etc
for details and order : whatsapp +60145062485 | email miracraftofficial@gmail.com visit instagram | miracraftofficial
Wait while more posts are being loaded