Profile cover photo
Profile photo
Judith Migchels
312 followers -
Managing Director Different Coaching, Senior Principal Organisatieadviseur en VeranderManager, Management en Executive Coach
Managing Director Different Coaching, Senior Principal Organisatieadviseur en VeranderManager, Management en Executive Coach

312 followers
About
Judith's posts

Post has attachment
Unleashed is een jong media- en technologiebedrijf dat waakt over de merken Mobile Vikings, JIM Mobile en Stievie. Unleashed baseert zich op een aantal waarden, zoals ruimte voor initiatief en het belang van teamwerk. Het bedrijf kreeg recent een certificaat als Great Place To Work. “Fantastisch dat onze inspanningen nu ook extern worden erkend”, zegt Sofie Van Eemeren, HR-lead bij Unleashed.

#coaching #talentmanagement #loopbaanbegeleiding #careerdevelopment

Post has attachment
Onderwijsspecialist Tony Wagner (Harvard) geeft in zijn boek ‘Creating Innovators: The Making of Young People Who Will Change the World’ aan dat het onderwijs vandaag amper vaardigheden aanleert die het belangrijkst zijn op de arbeidsmarkt. Zijn oplossing?

#loopbaanbegeleiding #loopbaanadvies #loopbaancoach

Post has attachment
Zorgt loopbaanbegeleiding voor een langdurige verbetering van de werktevredenheid? Dat was het uitgangspunt van een onderzoek dat hr-dienstverlener Ucare uit Hasselt liet uitvoeren. En ja hoor: bij kandidaten die 5 jaar geleden een loopbaanbegeleiding volgden, blijkt in 73% van de gevallen een toegenomen werktevredenheid. Voor 54% van de respondenten kan deze stijging rechtstreeks toegeschreven worden aan loopbaanbegeleiding.

#loopbaanbegeleiding #loopbaanadvies #loopbaancoach #loopbaancoaching

Post has attachment
You have to be different, to make a difference!
#coaching #management #talentmanagement #career

Post has attachment
Een sollicitatiegesprek is een momentopname. Je kan er dus maar beter zorgen dat je goed voorbereid bent en dat je er op dat moment staat. Het geeft altijd een goede indruk als je informatie hebt ingewonnen over het bedrijf en de functie. Op deze manier kan je duidelijk maken dat je gericht solliciteert en je sterk gemotiveerd bent. Het sollicitatiegesprek zelf is echter niet voor iedereen even evident, aangezien het een stresserend moment kan zijn. Je komt in een onbekende situatie terecht, waarbij de machtspositie soms sterk naar de kant van de interviewer overhelt.

#outplacement #eindhoven #loopbaancoaching #loopbaancoach

Post has attachment
Oh ja, deze is leuk!!
Nieuwe huisstijl DifferentCoaching 😄

#designinspiration #DifferentCoaching #talentmanagement #career
Photo

Post has attachment
A journey always begins with a single step! 😄 via http://www.differentcoaching.nl
#loopbaanadvies #loopbaancoaching #career
Photo

Post has attachment
Hard werken staat in onze huidige economie vooral gelijk aan lange uren maken. Maar ben je op die manier ook meer productief?

#loopbaanbegeleiding #loopbaancoaching #management #managementcoaching

Post has attachment
Multitasken lijkt een manier om slimmer te werken. De ene wetenschappelijke studie naar de andere concludeert echter dat het niet werkt. Maar waarom eigenlijk niet?

#loopbaanbegeleiding #loopbaancoach #loopbaancoaching

Post has attachment
Doet een mooi kantoorinterieur ons goed? Ja, zo blijkt uit diverse onderzoeken. Liefst met kunst aan de muur, groen om je heen, een mooi uitzicht en een scala aan mogelijke werkplekken.

#management #managementcoaching #loopbaanbegeleiding
Wait while more posts are being loaded