Profile cover photo
Profile photo
Judith Migchels
318 followers -
Influencer en Thought Leader, MD Different Coaching, Talentmanagement en CareerCoaching, Management en Executive Coach, Directie, MT, OR
Influencer en Thought Leader, MD Different Coaching, Talentmanagement en CareerCoaching, Management en Executive Coach, Directie, MT, OR

318 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
In het leven hebben we verschillende doelen dat we willen bereiken. Of dat nu op persoonlijk vlak of op de werkvloer is. Het bereiken van je doel vergt heel wat doorzettingsvermogen, kennis en misschien zelfs wat coaching. Hier zijn zeven tips om jouw doelen te bereiken.

#coaching #eindhoven #performance #career #training #loopbaan #loopbaanbegeleiding
Different Coaching
Different Coaching
differentcoaching.nl
Add a comment...

Post has attachment
Autisme (officieel genoemd ASS: autismespectrumstoornis)kan soms behoorlijk lastig zijn. Bij ASS werkt de informatieverwerking in de hersenen anders. Alles wat binnenkomt in de hersenen wordt bij mensen met een ASS anders verwerkt. En dat kan voor problemen zorgen. Veel mensen met ASS hebben last van overprikkeling, problemen met sociale contacten, werk en opleiding en communicatieproblemen. Ze hebben moeite met sarcasme en non-verbale communicatie. Veel mensen met ASS hebben echter een grote interesse in bepaalde hobby's of vakgebieden, en zijn hier dan ook erg goed in.

#autisme #loopbaanbegeleiding #loopbaancoach #loopbaancoaching
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Een sterk team boekt de beste resultaten. De vraag is alleen: hoe komt een sterk team tot stand? Want ondanks dat alle teamleden hun eigen kwaliteiten zullen hebben, moeten deze kwaliteiten wel tot zijn recht komen binnen het team. Om dan ook het beste uit het team te halen moet er samengewerkt worden. En laat dat nou net iets makkelijker gezegd dan gedaan zijn in veel gevallen. Wil jij weten hoe je door middel van een coachingstraject jouw team optimaal kan leren samenwerken én de performance van je team kunt verbeteren? Lees dan verder.

#groepscoach #groepscoaching #teamcoach #teamcoaching #performance #coaching #team
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Zoals iedereen ongetwijfeld wel eens heeft ervaren, is het geven van leiding niet zo gemakkelijk. Er komt namelijk veel bij kijken. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je geen concreet plan hebt omtrent de manier waarop je leiding moet geven. Of je bent te streng, waardoor degenen waaraan je leiding geeft geen sympathie voor je hebben. Dit heeft dan weer effect op het coachend leiderschap geven. Daarnaast kun je dan ook nog eens te soft te zijn, waardoor mensen weer over je heen lopen. Het is kortom lastig om een gulden middenweg te zoeken. Gelukkig is het mogelijk om coachend leiderschap te leren. 

#leiderschap #coachendleiderschap #coaching #performance #management #managementcoaching
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Goed werk heeft tijd nodig. Dat geldt ook voor het vinden van een baan. Je hoeft niet direct bij de eerste, de beste werkgever aan de slag. Wil jij een functie waar jij lang plezier van hebt en het meeste uit kunt halen? Neem dan de tijd om de beste baan te vinden. Loopbaanoriëntatie helpt je om meer inzicht te krijgen in functies, banen en carrières die het beste bij jou past.
https://www.differentcoaching.nl/loopbaanbegeleiding/zin-in-loopbaanorientatie/
..
#loopbaanbegeleiding #loopbaanadvies #loopbaanorientatie
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Een nieuwe jaar betekent doorgaans een nieuwe start voor velen. Ongetwijfeld heb je zelf ook voornemens, bijvoorbeeld met betrekking tot je loopbaan of de ontwikkeling van jezelf op een ander gebied. Je carrière is namelijk een belangrijk aspect van je leven. Een voordeel is dat jezelf ontwikkelen niet iets wat je per se alleen hoeft te doen, je kunt hier namelijk begeleiding bij krijgen. https://www.differentcoaching.nl/coaching-eindhoven/hoe-ga-jij-je-dit-jaar-ontwikkelen/
..
#competenties #skills #coaching #performance #career
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Gelukkig zijn in je werk? Dat is voor veel werkenden echt een illusie. Werken moet iedereen om de eindjes aan elkaar te knopen en geluk zoek je naast je werk, toch? Nee, werkgeluk bestaat echt! Hoe je kunt bereiken dat jij met plezier naar je werk gaat en voldoening en geluk uit jouw werk haalt? Dat lees je hier.
https://www.differentcoaching.nl/loopbaanbegeleiding/werkgeluk-hoe-bereik-je-dat/
..
#werkgeluk #werk #geluk #loopbaanbegeleiding #coaching #competenties #mindset
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded