Profile cover photo
Profile photo
Athirah HalimJu
About
Athirah's posts

Post has attachment
Takdoo yg sesuai lohh
I DO MISS YOU !

Post has attachment
Ramadhan Tiba ! Ramadhan Tiba !
 Bismillahirrahmanirrahim Firman Allah;2:183 Hadis Nabi Muhammad SAW;  “Barangsiapa yang berpuasa Ramadhan dalam keadaan iman dan mengharapkan pahala, maka akan diampuni dosa-dosanya yang telah lalu.” (HR. Bukhari, Iman/ 37) Assalamualaikum semua , kita ber...

Post has attachment
Banyak sangat soalan nii
Bismillahirrahmanirrahim  Assalamualaikum semua dan Salam Ramadhan buat semua umat Islam :) Bagaimana kita dilahirkan ? Bagaimana kita dihidupkan ? Bagaimana kita dimatikan ? Bagaimana pengakhiran hidup kita nanti ? Wondering tak ?  Ini hanya sekadar post p...

Post has attachment
KAKI RAPU KEREPUT
Assalamualaikum and Hai peep Apa khabar ? eh , selamat pagi . sobahal khair semuanyaaaaaaa Today , just nak share je lah . Saya dapat adik baru ! yooohhooo And what the best thing ? DIA LELAKI yeah ! Well , family kami dah terlalu ramai anak perempuan . sor...

Post has attachment
CINTA KU AKHIRNYA DIBALAS !
Assalamualaikum , peeps Ikhwah akhawat sekalian  Apa khabar ? Sihat je kan . .  Lama sangat tak update niii ~ rindu Pergh ! tajuk nya mcm gempak kann .  Bukan saya je yg dibalas cintanya  Tapi kita ! kita semua ! tak kisah lelaki ke perempuan . Semua sudah ...

Post has attachment
PT3 ! YOOOO ! PT3 !
بسم الله الرحمن الرحيم Assalamualaikum semua ! All people and Muslim or non-muslim (kalau ada) Macam mana hidup ? ayat kejam kepe ni ? Today , I would like to show or talk about PT3 bacalah mcm loghat Penang ke Kedah ke Act , I tak tahu kay nak cakap en...

Post has attachment
Insan Kecil yg tak berdosa .
In the name of Allah , Most Gracious Most Merciful . Assalamualaikum :D Apa khabar ? Sihat kan ? Alhamdulillah  . . Sekarang dh msuk cuti sekolah . Hmm ~ agak-2 apa lah yang korang buatkan ? Yang bercuti sampai keluar negara tu , beruntunglah . . Ira ni ? A...
Wait while more posts are being loaded