Profile cover photo
Profile photo
Wani Joe
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
**
aku suka jalan malam ditemani dengan angin sempoi lagu mendayu dayu seorang diri aku suka terutama bila aku sedih terutama bila aku tengah perlukan seseorang terutama bila aku mahu seorang diri cubalah once kau cuba, kau tak pernah menyesal sebab lepastu, k...
Terukir Di Bintang
Terukir Di Bintang
mjwanoo.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
**
biasalah setiap perhubungan mesti ada pasang surut macam ombak dekat pantai ada masa pasang, ada masa surut time pasang orang takut time surut orang takut tu lumrah yang berani pandai hadap yang lemah barai tepi jalan
Terukir Di Bintang
Terukir Di Bintang
mjwanoo.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
**
kadang kadang hidup ni tak adil kadang kadang hidup ni penuh dengan dusta kadang kadang hidup ni lengkap dengan tipu helah kau kuat, kau menang kau lemah, kau kalah semua berbalik pada kau salah lah hidup sekalipun, kalau kau tak atur dengan betul, semua ak...
Terukir Di Bintang
Terukir Di Bintang
mjwanoo.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
**
penat penat dengan segala benda hati dah hancur hati dah lunyai hati dah kering hati dah hilang hati dah lenyap semua mengenai hati
Terukir Di Bintang
Terukir Di Bintang
mjwanoo.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
**
ye  aku sayang kau ye  aku sayang relationship ni korang pernah jatuh cinta dengan stranger? korang pernah terfikir nak kawin dengan stranger? sebab aku pernah ye, dulu aku tak pernah pun terfikir nak kenal ke, nak kawan ke, nak jatuh cinta ke, nak rindu ke...
Terukir Di Bintang
Terukir Di Bintang
mjwanoo.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
**
orang buat tahi dengan kau, kau marah bila kau buat tahi dengan orang, kau buat bodoh pernah jumpa manusia jenis macamni? tipu kalau tak pernah sebab manusia ni kadang kadang pakai topeng nk orang layan dengan baik, tapi tak pernah jadi baik
Terukir Di Bintang
Terukir Di Bintang
mjwanoo.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
**
Hai two days left before finish my internship. nothing to say because I love my nature of work...
Terukir Di Bintang
Terukir Di Bintang
mjwanoo.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
**
Hai, fuh fuh ketepi ketepi, nk buang habuk. haha IM BACK !!  weeh im soo excited okay sbb dah lama cuba ingat password tak igt igt. sampai laah di tengah malam (not malam sgt lah, acah je) dengan hujan renyai renyai, finallyyy i can remember my password. ya...
Terukir Di Bintang
Terukir Di Bintang
mjwanoo.blogspot.my
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded