Profile cover photo
Profile photo
atiey zaiyee
19 followers -
~Lalalala~
~Lalalala~

19 followers
About
atiey's posts

Post has attachment
Ingat satu perkara
Nak tunjuk sangat yg diri ni tak lemah.. nak tunjuk sangat diri ni kuat.. nak tunjuk sangat yang diri ni kononnya sadolah kan.... ppppfffff what the.....  Harap apa yg jadi tu dugaan lagi.. ok athifah...be strong Apa kau fikir semalam... Please lepas ni bua...

Post has attachment
KFC INSEP LIFE
Lagi berapa hari lagi nak habis belajar kat INSEP ni semoga selepas ni aku lebih berani melangkah lagi TUHAN...kuatkan hati ku TUHAN..tabahkan hatiku TUHAN..berkatilah segala galanya :) Dan hari ahad ni last aku kerja part time KFC sebagai packer drive thru...

Post has attachment
New Face
New Face???? buat plastic surgary ke..!? ciitttt mana ada lah..iolss just delete je cerita lama lama. Sebab bila iolss baca dan tengok balik tulisan iols dulu dulu iols rasa macam nak terkicit je HAHAHA! kelakar gila..budak budak sangat. Sekarang iols dah m...

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded