Profile cover photo
Profile photo
Julia Abdul
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment
Salam 2017
Salam and Happy New Year 2017 semoga tahun yang lebih baik dan lebih indah buat kita semua  alamak...dah hari ke 10 kot baru nak terhegeh2 wish matakeatas hahaha!!!! ampun!!!! alhamdulillah Icha dah start school  so far, semuanya ok semoga kekal istiqomah...

Post has attachment
Salam Jumaat
salam apa khabar semua??? rindunyaaaaaaaaa la moga semuanya baik2 saja dalam hidup...memang tak semuanya indah tapi percayalah...apa saja yg kita lalui itulah yg sebenarnya bakal menjadi pengajaran bermakna sepanjang hidup kan? kita boleh merancang dengan c...

Post has attachment
its been a while..
since my last update apa khabar korang??? ada yg rindu akak ke??? cry  haaa...tak de??? cry hahaha!!!! this month...memang akak very bz dengan majlis2 hari raya, majlis persaraan boss dan paling latest, family day office pitam...pengsan..bangun balik ha...

Post has attachment
Raya Tak Abis Lagi
dah katanya raya sebulan selagi tak abis selagi itu kita pulun beraya ok hahaha!!!!   p/s : insyaallah sambung beraya ke KK plak sakannnn ko!!!!

Post has attachment
15 Syawal
puasa tak seberapa  makannya yg lebih hahaha!!! maklum la musim2 raya nie sana-sini jamuan raya...open house dalam dok gigih puasa pun akak tertewas gak  so, jangan kecam akak ok lepas nie...kita sambung puasa balik dengan harapan...lemak2 yg dikumpul masa ...

Post has attachment
Adi Putra Kahwin Lagi???
dasar lelaki byk hal memang la macam2 skandal sana sini at last, kahwin lagi gak dia lagi ok  seram akak nak sebut dua hahaha!!!!     p/s : korang tak yah nak kecam sangat dah jodoh dia pada akak, lelaki kahwin nak kahwin 4 pun memang tak salah yg salah dan...

Post has attachment
9 Syawal
alhamdulillah  raya went well and macam mana raya korang semua??? harap2 semuanya ok cuma biasa la..bila dah cuti lama2 nie mood keje pun hilang ntah ke mana pulanglahhhhh!!!!  hahaha!!!! Selamat Hari Raya ;) p/s : insyaallah, this weekend sambung lagi bera...

Post has attachment
Salam Aidilfitri
walaupun akak sekarang jauh di mata namun korang semua tetap di hati ok doa akak sempena kedatangan Syawal ini segala yang indah dan baik be safe and have a great raya ok muahssssssssss ucapan Selamat Hari Raya dari EON akak dan keluarga untuk semua <3

Post has attachment
25 Ramadhan
kami balik kampung malam nie akhirnya...yeay!!!! so, macam mana dengan persiapan raya korang??? as for me, semuanya serba sederhana walaupun baju 10 pasang hahaha!!!! jangan kecam akak please che ta pun 110 pasang...akak pun nak juga 110 tak mampu...mampus ...

Post has attachment
Musang King
hello  I miss U lapairliur p/s : makan nie last two weeks terbaik ok terasa2 lagi pahitnya kat tekak nie ok, itu tipu...dah 2 minggu kot hahaha!!!! masalahnya sekarang...rasa macam nak lagi dan lagi haihhhhh!!!!
Wait while more posts are being loaded