Profile cover photo
Profile photo
TFBedu MK
4 followers -
Технички факултет - Битола, Faculty of Technical Sciences - Bitola
Технички факултет - Битола, Faculty of Technical Sciences - Bitola

4 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Конкурс за запишување на студенти на прв циклус студии во академската 2017/2018
http://www.uklo.edu.mk/news/view/1096
Add a comment...

Post has attachment
Конкурс за запишување на студенти на прв циклус студии во академската 2017/2018
http://uklo.edu.mk/news/view/1096
УКЛО
УКЛО
uklo.edu.mk
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Меѓународна конференција eNergetics 2017
Детални информации на web страната на конференцијата www.energetics.cosrec.org
Рокови: Доставување на трудовите до 01 септември 2017
Конференцијата eNergetics 2017, на која коорганизатор е и Техничкиот факултет - Битола, ќе се одржи на 19-20 октомври 2017
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Практикантска работа во ЕВН Македонија
ЕВН Македонија отвора повик за практична имплементација на академското знаење преку студенска пракса во месеците Јуни, Јули и Август.
Аплицирајте најдоцна до 15.06.2017 на praktikum@evn.mk
http://uklo.edu.mk/news/view/1072
Photo
Add a comment...

Post has attachment
ISEKI - Билтен за прехранбени материјали, 21 издание,
наведува основни податоци за Универзитетот Св.Климент Охрдски и Технички факултет Битола
21st Issue of the ISEKI-Food Newsletter,
https://www.iseki-food.net/webfm_send/2456
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded