Profile cover photo
Profile photo
Vladimir Trajkovski
40 followers -
Full Professor, medical doctor, Preseident of Macedonian Scientific Society for Autism, Editor-in-chief of Journal of Special Education and Rehabilitation
Full Professor, medical doctor, Preseident of Macedonian Scientific Society for Autism, Editor-in-chief of Journal of Special Education and Rehabilitation

40 followers
About
Posts

Post has attachment
Како да напишете теза
Почитувани студенти, постдипломци, драги колеги, Сигурно сте се соочиле со проблемот како да напишете дипломска или магистерка теза, или пак докторска дисертација. Проблемот не е ни малку лесен. Има многу книги, прирачници напишано за тоа. Јас еве и на Инте...
Add a comment...

Post has attachment
Ours article cited in IF journal from Turkey
Dear colleagues, I want to share with you our newest citation into impact factor journal  EURASIA Journal of Mathematics, Science and Technology Education .  Impact factor is 0.903. This article coauthored by myself has been cited there:  Karanfiloski, A., ...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Најава за одбрана на две магистерски тези за аутизам
Почитувани колешки и колеги, Би сакал да најавам одбрана на две магистерски тези во наредната седмица и тоа првата за утре на Марија Максимовска од Институтот за психологија под наслов „Разлики во психолошките аспекти на родителството во семејства со дете с...
Add a comment...

Post has attachment
#ESIPP конференцијата за аутизам од мој агол
Почитувани колешки и колеги, драги пријателки и пријатели, Конечно најдов време малку да се осврнам на #ESIPP конференцијата за аутизам што се одржа на 1 ноември во Музејот на македонската борба . Голема благодарност до менаџментот за отстапениот простор и ...
Add a comment...

Post has attachment
#ESIPP press release за конференцијата: Помош и поддршка на родителите на децата со аутизам
Почитувани новинари, драги колеги и колешки, Еднодневната конференција "Помош и поддршка на родителите на децата со аутизам#, која се одржа во рамките на европскиот проект "Еднаквост и социјална инклузија преку позитивно родителство# (ESIPP), ја подигна све...
Add a comment...

Post has attachment
Резултати од првиот колоквиум по ФФА - 05.11.2017
Почитувани студенти, Во прилог ви ги давам резултатите од првиот колоквиум по Физиологија со функционална анатомија што се одржа утрово. У словно се пуштени само студентите со 17.5 и 17 поени и на наредниот
колоквиум ќе мора да освојат најмалку 18.5 и 19 по...
Add a comment...

Post has attachment
Резултати од првиот колоквиум по Хумана генетика - 04.11.2017
Почитувани студенти, Во прилог се резултатите од првиот колоквиум по Хумана генетика. Честитки за положените. Условно положените ќе мораат следниот пат да освојат меѓу 18.5 и 20 поени за да го положат испитот. Реден број Број на индекс Бодови 1.         245...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded