Profile cover photo
Profile photo
Lampe Hjemmesiden
6 followers -
Lamper, lampetilbud
Lamper, lampetilbud

6 followers
About
Posts

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Sommerferie 2015
Ordre behandles igen d.27/7-2015
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Pendler / Spisebordslamper:

Mange har ofte problemer med at finde den rette belysning til spisestuen, og der er også mange muligheder. En af de bedste løsninger er dog pendler, som fungerer supergodt som spisebordslamper. De findes desuden i et hav af forskellige modeller og størrelser, så du helt sikkert kan finde noget, der passer dig. 
Pendler er meget moderne lige nu, og det gælder især de helt nye og banebrydende modeller samt de mere retro eller klassiske modeller. Du skal altså gå efter det nyeste af det nyeste eller de gode gamle klassikere, når du vælger pendler som spisebordslamper. Det kan være rigtig svært at navigere rundt i de mange modeller, men du kan blive hjulpet lidt på vej. 
Det allermest attraktive inden for pendler lige nu er nemlig spisebordslamper i træ. De flotte trælamper kan virkelig fuldende en hyggeligt spisestue, og så har en rigtig flot lysvirkning. De fås desuden ofte i flere farver og forskellige slags træ. 
Hvis du er vild med rustikt og enkelt design, er pendler i træ helt sikkert noget for dig. Det vil se minimalistisk og super flot ud på samme tid, og så kan du føre nuancerne videre ud i stuen med et spisebord i træ. 
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-05-12
12 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Guide til sokler:
E14
• Pære på samme størrelse som en glødepære med lille skruesokkel
GU10
• Store halogenspots. Ca. samme størrelse som en almindelig pære, dog mere robuste og med tykkere ben. 
G9
• Store halogenstifter. Små pærer, men dobbelt størrelse ift. de små halogenstifter. Benene er ikke skarpe, men bøjede. 
R7s 
• F.eks. fra halogenrør i projektører, hvor skarpt lys er ønsket. 
GU5.3
• Ligner i udformning GU10 halogen spots, men benene er skarpe som på de små halogenstifter, tykkere og ikke så bøjelige. 

GU4
• Ligner GU5.3, men er lidt mindre. 

GY6.35
• Minder om de små halogenstifter G4 med skarpe ben, men disse er større og kraftigere. Kan klare op til 150W. 
G4
• Små 12 volt halogenstifter med skarpe ben. Normalt på 10-20W. 
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Tjek April måneds Tilbudsvare
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Marts måneds Tilbuds sortiment.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Udendørs lamper til enhver lejlighed:
I de lune sommeraftener vil man gerne benytte udendørsarealerne så meget som muligt. Det kan dog være svært at foretage sig noget i skumringen, og mange forlader derfor terrassen og rykker inden døre, når mørket falder på. Dette er dog ikke nødvendigt. Med smukke udendørs lamper kan man få oplyst sin terrasse og kan derfor benytte terrassen hele året rundt. Når vinteren er over os, sneen falder, og det er for koldt til at sidde ude, er der samtidig mange der bruger de udendørs lamper som hyggelig belysning på smukke vinteraftener.
Udendørs lamper er dog ikke kun perfekte til oplysning af terrassen. Lamperne kan også bruges til at oplyse indgangen til huset, således at man altid kan finde vej i mørket.

Væglamper som udendørs lampe:
Hvis lamperne netop har en mere praktisk årsag, er der mange, der benytter væglamper til udendørs belysning. Lamperne kan eksempelvis monteres ved hoveddøren, så man altid kan finde nøglen i mørket eller langs huset, hvilket giver et både hyggeligt og praktisk skær. En del husejere bruger også lamperne langs den mur, der ofte omkranser huset. Med væglamper som udendørs lys, er der mange muligheder.

Valg af den perfekte udendørs lampe:
En udendørs lampe er ikke bare en udendørs lampe. Der findes et hav af forskellige lamper i hver sin farve, stil og med hver sit formål. Om man er til traditionelle væglamper, standerlamper eller noget helt tredje, findes der løsninger, der passer til alle. Når man vælger udendørs lampe, er det tit en ide at lade lampen passe ind i huset stil. Hvis man har et nyt og moderne hus i minimalisktisk stil, kan man holde sig til lamper i sort eller hvid med et enkelt og moderne look. Har man til gengæld et gammel hus fyldt med sjove og finurlige finesser, vil en mere romantisk lampe passe bedre ind. Nogle kombinerer også lampetyper og har således valgt både at lade carporten være oplyst af standerlamper, mens resten af huset er oplyst af lamper på væggen. 
En sidste finesse, når det gælder lamper til udendørs brug, er at få sat en censor på, så lamperne lyser, når nogen træder ind på ens grund. For det første sparer man ved denne løsning på strøm, da lamperne ikke lyser konstant, og for det andet er man sikker på, at ens udendørsareal er oplyst, når man har brug for det. 
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Udendørs lamper
6 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Så er det snart jul. Køb julegaven i god tid, Tjek vores hjemmesiden hvor du finder masser af forskellige lamper i alle afskygninger.
http://www.lampe-hjemmesiden.dk
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2014-11-28
6 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Udnyt din have med havebelysning:
Sommeren er ved at gå på hæld, hvilket også betyder enden på lune og lyse sommeraftener. Rigtig mange benytter deres have flittigt i sommerperioden, hvor der er lys og varme, mens terrassen ofte pakkes sammen, når vi går de mere mørke perioder i møde. Dette er dog en skam, for efteråret og vinteren indeholder også deres charme, som det er værd at udnytte. Dette giver en smuk havebelysning mulighed for. Havebelysningen giver således mulighed for at få din terrasse lyst op, så du kan benytte den i længere tid, og så du kan nyde din smukke have, mens du sidder inden for med en varm kop te og et tæppe. 

Forskellig havebelysning til enhver smag:
Der findes mange forskellige løsninger til den perfekte havebelysning. Hvilken løsning, der passer bedst ind i din have, afhænger således af, hvad du går efter. Du kan vælge at oplyse din terrasse af rent praktiske årsager, så du kan benytte den hele året rundt. Således behøves du kun én stor lampe i midten af terrassen, for at få oplyst havebordet. Du kan også vælge at få oplyst din terrasse af mere hyggelige årsager, hvorfor en masse små lamper rundt om terrassen skaber den eventyrlige stemning, mange drømmer om. Som en tredje mulighed kan du også vælge ikke blot at oplyse terrassen, men lade havebelysningen dække hele haven. Hertil benytter mange lyskæder til at skabe en hyggelig atmosfære.  

Skab god effekt med parkbelysning:
I stedet for de traditionelle løsninger er mange blevet forelskede i sjove og alternative havebelysninger. Dette kan man eksempelvis få ved at skabe parkbelysning i sin have. Ved parkbelysning forstås, at man finder havelys, der minder om dem, man ser i forskellige parker. Disse havelamper kan både købes i forskellige haveforretninger eller på den blå avis. Parklamper til parbelysning er ofte designet i romantisk stil og giver derved haven et mere romantisk look. Parklamper kan både fås i høje og lave varianter og ved at varierer imellem disse, kan du skabe en god dybde i din havebelysning. 

Standerlamper som oplagt havebelysning:
Rigtig mange vælger løsningen med standerlamper, når de skal have oplyst terrasse og have. Standerlamper er hævet over jorden og giver derved et lys, der rækker langt. Samtidig kan standerlamper fås i mange forskellige stilarter. Hvad enten du er til den romantiske stil, den farverige, legende stil eller den moderne og minimalestiski stil, findes der en standerlampe til dine behov. 
Hvis du er en af dem, der ikke vil have lampeløsninger, som er for iøjefaldende, kan en alternativ løsning være indbyggede væglamper. Herved får du en lampeløsning som giver et godt, indbygget lys uden at tiltrække sig for megen opmærksomhed.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded