Profile cover photo
Profile photo
Aco Market
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Beneficiile balsamului de buze

Uscarea buzelor este una din experiențele cele mai neplăcute ale vieții. Deci, dacă oferiți îngrijire zilnică pentru a evita buzele crăpate sau pentru a trece prin chinul de a remedia buzele crăpate, trebuie să vă dați buzele cu nutrienți hidratanți. Și un balsam organic pentru buze este ideal pentru a face exact acest lucru. Există multe balsamuri de buze pe piață, creând confuzie în alegerea celui potrivit. Unele sunt natural, altele sunt disponibile într-o anumită aromă. De unde ar trebui să începi? Este important să nu vă păcăliți cu etichetele atractive și ambalajele de noutate, ci să fiți atente la ingredientele de calitate și dovedite a fi eficiente. Conține substanțe chimice sau produse petroliere? Este ambalajul reciclabil?

Organic este esențial

Industria cosmetică se schimbă în permanență, ceea ce înseamnă că trebuie să fiți pe fază și să faceți propriile cercetări, astfel încât să știți despre ingredientele toxice. Balsamurile sintetice pot include alcool, produse petrochimice, produse de înmuiere artificială a pielii, dioxid de siliciu și alte produse chimice fabricate. Evitați produsele cu culori i arome artificiale. Extractele naturale de fructe și flori sunt furnizori mai buni de aromă și culoare. Extractele din eucalipt, menta, rozmarin sau cimbru pot furniza esențe pe bază de plante. Un sfat este de a urmări parfumurile și ingredientele de colorare artificială notate cu numere, acesta este un indiciu că produsul nu poate fi organic. În primul rând, puritatea și calitatea sunt cei mai importanți factori în alegerea tuturor produselor de sănătate, balsamul pentru buze nu face excepție.

Adevarata nutritie și protecție

Produsele de balsam organic de buze nu conțin compușii chimici găsiți în balsamurile sintetice pentru buze, astfel încât amestecul de ingrediente este capabil să ofere beneficii de 100%, fără a afecta aspectul. Ingredientele naturale includ ceara de albine, untul de cacao, uleiul de jojoba, untul de shea si aloe vera. Antioxidanții sub formă de vitamina E și C sunt obișnuiți, ca și uleiul de măsline. Untul de cacao asigură efecte de hidratare și note aromate. Aloe vera are beneficii extraordinar de lungi; ca ingredient de balsam de buze este esențial. Aloe vera pătrunde în piele pentru a îmbunătăți hidratarea și a fost demonstrat prin mai multe studii că ajută la vindecarea rănilor de piele

Protecție împotriva soarelui

Unele balsamuri pentru buze oferă și protecție la soare. Oxidul de zinc este de obicei adăugat pentru acest lucru și este un ingredient găsit în multe produse de protecție solară. Oxidul de zinc este o substanță care poate avea un set complet de considerații, efectul nanoparticulelor. Cercetările în acest domeniu sunt încă la început, deoarece nanotehnologia este încă relativ recentă, cu toate acestea, cercetătorii au început să privească efectul nanoparticulelor asupra corpului uman. Potențialul de toxicitate este pus sub semnul întrebării, deoarece nanoparticulele au o dimensiune aproape incomprehensibil de mică încât pot să treacă direct în organism prin piele.

Toate aceste considerente sunt demne de luat în considerare, dar realitatea este că alegerea balsam de buze poate fi un proces destul de dificil! Fii inteligentă, ține cont de ceea ce vrei să alegi!

https://www.acomarket.ro/balsam-de-buze-nivea-cherry
https://www.acomarket.ro/balsam-de-buze-nivea-essential-care
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Sfaturi utile pentru spălarea perdelelor

Pași de urmat:

Întreținerea obișnuită: efectuați aspirarea perdelelor ca parte din rutina dvs. obișnuită de curățare.

Perdele ușoare: pot fi curățate în mașina de spălat.
Perdele din materiale delicate: ar trebui să fie spălate cu mâna pentru a reduce riscul de micșorare.

Perdelele fabricate din țesături grele: pot fi curățate cu abur, pentru a evita un proces de uscare lungă.

Perdelele tind să absoarbă mirosurile din jurul casei, cum ar fi aromele de gătit și fumul de țigară, care pot lăsa perdelele mai puțin proaspete și pot provoca o ușoară decolorare. Aceste pete pot fi foarte vizibile pe perdele deschise sau delicate.

Curățirea perdelelor nu trebuie să fie dificilă. Iată un ghid rapid și simplu pentru opțiunile disponibile de curățare.

Opțiunea 1: Curățarea perdelelor în mașina de spălat

În funcție de materialul perdelelor dvs., este posibil să le puteți curăța pur și simplu prin punerea lor în mașina de spălat:Dacă mașina dvs. de spălat are un ciclu delicat, asigurați-vă că îl utilizați. În caz contrar, alegeți o spălare rece cu o rotire lentă. Utilizați un detergent de rufe indiferent de programul ales.

Dacă sunteți deosebit de îngrijorată de deteriorarea materialului, nu riscați să puneți perdelele în mașina de spălat, ci spălați-le la mână. Rețineți că anumite materiale necesită o atenție specială atunci când sunt introduse într-o mașină de spălat - de exemplu, bumbacurile delicate se pot micșora la ciclurile se spălare cu apă caldă. Asigurați-vă că verificați eticheta de pe perdelele dvs. înainte de a le spăla.

Opțiunea 2: Curățarea perdelelor prin spălarea la mână

Spălarea la mână a perdelelor poate fi uneori opțiunea mai sigură: fie utilizați detergentul obișnuit de rufe, fie un săpun special creat pentru spălarea manuală a materialelor delicate. Cel mai bine este să alegeți un săpun delicat pentru a evita deteriorarea materialului.

Urmați instrucțiunile din produsul ales pentru spălare manuală - diferite produse vor necesita concentrații diferite.

Spălarea manuală reduce riscul de micșorare/deteriorare a materialului și este o alegere bună pentru materialele delicate, cum ar fi bumbacul 100%. Cel mai bine este să nu spălați materialele foarte grele manual pentru că este dificil să eliminați toată apa, prelungind timpul de uscare.


Opțiunea 3: Curățarea perdelelor cu aburi

Utilizarea unui aparat de curățat cu abur de bună calitate. Asigurați-vă că începeți să curățați perdeaua de sus în jos.

Dacă observați că materialul se umezește, țineți aparatul mai departe de perdea.
Aveți grijă când utilizați un aparat de curățat cu abur: citiți întotdeauna instrucțiunile producătorului înainte de a începe și amintiți-vă că aburul vă poate arde. Asigurați-vă că purtați îmbrăcăminte de protecție adecvată.

Curățarea cu abur reprezintă o alegere excelentă pentru perdelele realizate din materiale foarte grele sau pentru perdele care sunt deosebit de dificil de scos din șină.

Cum pot face curățarea mai ușoară a perdelelor?

Există o serie de modalități prin care puteți reduce nevoia de curățare a materialelor de uz casnic precum perdelele. Prin simpla urmare a câtorva reguli, puteți să oferiți perdelelor dvs. o spălare adecvată.

1. Încercați să reduceți absorbția mirosurilor. Când gătiți, țineți ușa de la bucătărie închisă și încercați să limitați fumatul numai în exterior.
2. Dacă mirosurile neplacute continuă să fie o problemă, aerisiți perdelele dvs.cât mai des.

Perdelele recent curățate vă oferă o casă mai strălucitoare, mai proaspătă, atât înăuntru cât și în afară.

Pentru produse dedicate spălării perdelelor din casa dumneavoastră vă recomandăm magazinul nostru online www.acomarket.ro

https://www.acomarket.ro/catalogsearch/result/?q=detergent+automat
https://www.acomarket.ro/catalogsearch/result/?q=balsam+rufe
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded